Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Deiviss: ''Nezinu, vai ''Lakers'' plāno no manis atbrīvoties''

Reinis Aumeisters
Reinis Aumeisters

Deiviss: ''Nezinu, vai ''Lakers'' plāno no manis atbrīvoties''
Entonijs Deiviss. Foto:AFP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komanda Losandželosas ''Lakers'' jau zaudēja iespējas iekļūt izslēgšanas spēlēs. Komandas spēka uzbrucējs Entonijs Deiviss tikmēr nepārliecināti izteicās, ka vēl nezina, kas viņu sagaida nākotnē.

''Nezinu, vai viņi plāno no manis atbrīvoties. Vismaz domāju, ka viņi ar mani neko nedarīs. Vismaz es tā domāju. Nezinu gan... Tiešām nezinu,'' sacīja Deiviss.

''Mans darbs ir doties laukumā un spēlēt basketbolu. Protams, es mīlu to darīt Losandželosā. Ja klubs apspriež varbūtību no manis atbrīvoties, tad man noteikti būs par to saruna ar vadību. Es gan nezinu, kāds ir viņu plāns un par ko viņi runā,'' turpināja ''Lakers'' zvaigzne''.

29 gadus vecais uzbrucējs šosezon laukumā devās vien 40 spēlēs, kurās izcēlās ar 23.2 gūtiem punktiem, 9.9 atlēkušajām bumbām, 3.1 rezultatīvu piespēli, 1.2 pārtvertām bumbām un 2.3 bloķētiem metieniem. Puse no sezonas tika izlaista divu traumu dēļ.

''Ja neesmu savainots, esmu neapturams. Man gan ir jāpaliek nesavainotam, un tas nav viegli. Diemžēl, bet šosezon man ir bijušas divas dažādas traumas, kuras nespēju kontrolēt. Nākamgad gan es būšu pilnībā atlabis un gatavs. Tad arī redzēsim, kas būs tālāk,'' izteicās spēka uzbrucējs.

''Lakers'' pēc neiekļūšanas izslēgšanas spēlēs šokēja sporta pasauli. Losandželosas klubs pēc šī notikuma varētu veikt vairākus maiņas darījumus un NBA apskatnieki neizslēdz, ka ''Lakers'' varētu mēģināt aizmainīt kā Raselu Vestbruku, tā arī Entoniju Deivisu.

''Lakers'' ar 31 panākumu 79 spēlēs ieņem 11. vietu Rietumu konferencē un var noslīdēt vēl pozīciju zemāk. Losandželosai ir atlikušas vēl trīs spēles šosezon un Džeimss, Vestbruks un Deiviss tajās nepiedalīsies.

Izmantotie resursi:
https://sports.yahoo.com/anthony-da...
https://www.espn.com/nba/story/_/id...

     [+] [-]

, 2022-04-08 06:11, pirms 3 gadiem
Nu ja tā paskatas, tad KP aizmainīja no Mavs ar līdzigiem statiem un arī traumatisks, tik KP vairak tādas kontakta traumas, manuprāt.

     [+] [-]

, 2022-04-08 13:00, pirms 3 gadiem
Nu LAL noteikti esot blakus AD redz cik lieli ir riski. Ja ir tik lieli kā izskatās, tad jāatbrīvojās obligāti protams šovasar. Jo, ja nē, tad vērtība var nokristies un neko jēdzīgu vairs pretī nedabūt.