Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Foksa 36 punkti palīdz ‘’Kings’’ uzvarēt ceturtajā spēlē pēc kārtas, ‘’Jazz’’ turpina uzvarēt

Mārtiņš Miķelsons
Mārtiņš Miķelsons

Foksa 36 punkti palīdz ‘’Kings’’ uzvarēt ceturtajā spēlē pēc kārtas, ‘’Jazz’’ turpina uzvarēt
D'Ārons Fokss pret Losandželosas ''Clippers''. Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas sezonu pārliecinoši turpina Jūtas ‘’Jazz’’, kas guva 19. uzvaru sezonā, bet Maiami ‘’Heat’’ pieveica Ņujorkas ‘’Knicks’’. Fīniksas ‘’Suns’’ tika galā ar nedaudz novājinātajiem ‘’Celtics’’, kamēr Sakramento ‘’Kings’’ turpināja savu uzvaru gājienu, uzvarot ceturto spēli pēc kārtas.

19. uzvaru regulārajā sezonā izcīnīja Jūtas ‘’Jazz’’ vienība, kas ar 103:95 apspēlēja Indianas ‘’Pacers’’. Spēle līdz ceturtās ceturtdaļas beigām risinājās punkts punktā ar maziem izrāvieniem, taču beigās pārliecinošāk nospēlēja Jūtas komanda un svinēja uzvaru. Lielu lomu džezmeņu uzvarā uzņēmās līderis Donovans Mičels, kurš gandrīz savāca triple-double: 27 punkti, deviņas atlēkušās bumbas un 11 rezultatīvas piespēles. Indianas ‘’Pacers’’ rezultatīvākais bija lietuvietis Domants Sabonis, kuram gandrīz double-double ar 20 punktiem un deviņām bumbām zem groziem.

‘’Jazz’’ pēdējās 16 spēlēs 15 uzvaras, bet ‘’Pacers’’ tikmēr pēdējās sešās spēlēs pieci zaudējumi.

Arī Ņujorkas ‘’Knicks’’ un Maiami ‘’Heat’’ duelī intriga saglabājās līdz pašām spēles beigām, kur virsroku ņēma ‘’Heat’’ basketbolisti un uzvarēja ar 109:103. Bems Adebajo uzvarētāju rindās sasniedza double-double rādītājus, gūstot 24 punktus un savācot 11 atlēkušās bumbas, bet Džimijam Batleram gandrīz triple-double ar 17 punktiem, desmit bumbām zem groziem un deviņām piespēlēm, savukārt ‘’Knicks’’ vienībā ar 26 punktiem, 13 atlēkušajām bumbām un septiņām piespēlēm izcēlās spēka uzbrucējs Džūliuss Rendls. ‘’Heat’’ nevarēja palīdzēt slovēņu basketbolists Gorans Dragičs, kuram potītes savainojums.

Fīniksas ‘’Suns’’ ar rezultātu 100:91 mājās spēja pieveikt Bostonas ‘’Celtics’’, kurai nespēlēja pamata piecinieka spēlētāji Mārkuss Smārts un Džeilens Brauns. Pēc Devina Bukera realizētā trīspunktu metiena ‘’Celtics’’ puslaika atpūtā gāja, esot iedzinējos ar trīs punktiem. Trešajā ceturtdaļā ‘’Suns’’ veica izrāvienu un vienubrīd bija vadībā ar 17 punktiem, bet noslēdzošajā ceturtdaļā minūti pirms mača beigām ‘’Celtics’’ pievilka līdz mīnus trīs, Peitonam Pričardam realizējot svarīgu tālmetienu. Pēc tam ķelti vairs punktus neguva, bet ‘’Suns’’ guva vēl sešus punktus un noslēgumā uzvarēja.

‘’Celtics’’ labākais Džeisons Teitums ar 23 punktiem un septiņām rezultatīvām piespēlēm, bet ‘’Suns’’ izcēlās Devins Bukers ar 18 punktiem, 11 piespēlēm un septiņām bumbām, bet Mailzs Bridžess gandrīz guva double-double ar 19 punktiem un deviņām atlēkušajām bumbām.

Tikmēr Sakramento ‘’Kings’’ tika pie ceturtās uzvaras pēc kārtas, pārspējot Losandželosas ‘’Clippers’’, kurai nespēlēja viens no līderiem Pols Džordžs, ar rezultātu 113:110. Mačs tika aizvadīts līdzīgā cīņā, 11 reizes spēlē bija neizšķirts rezultāts. Viss izšķīrās noslēdzošajā ceturtdaļā, kad Lū Viljamss trāpīja divus soda metienus apmēram trīs minūtes pirms ceturtdaļas noslēguma, un rezultāts tad kļuva neizšķirts 103:103. Pēc tam vadībā bija tikai ‘’Kings’’ basketbolisti, iespēju izlīdzināt rezultātu laižot garām Nikolā Batumam, kurš netrāpīja trīspunktu metienu 17,9 sekundes pirms mača beigām, ‘’Kings’’ nosargājot uzvaru. Rezultatīvākais mačā D’Ārons Fokss, kuram 36 punkti un septiņas piespēles, bet eņģeļu pilsētas komandā rezultatīvākais no soliņa nākušais Lū Viljamss, kuram 23 punkti, bet Kavai Lenards pievienoja 20 punktus, savācot arī 10 atlēkušās bumbas.

NBA spēles

SpēleRezultātsLabākie
Pacers – Jazz95:103Sabonis 20 (9ab) – Mičels 27 (9ab; 11rp)
Knicks – Heat103:109Rendls 27 (13ab; 7rp) – Adebajo 24 (11ab)
Suns – Celtics100:91Bridžess 19 (9ab) – Teitums 23 (7rp)
Clippers – Kings110:113Viljamss 23 – Fokss 36 (7rp)

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/scoreboard

     [+] [-]

, 2021-02-08 08:42, pirms 4 gadiem
Kemba ir vnk katastrofa

     [+] [-]

, 2021-02-08 12:07, pirms 4 gadiem
Bostonietis rakstīja: Kemba ir vnk katastrofa
nevienmērīgs sniegums šausmīgi, tā jau ļoti labs PG!Plus CP3 ar pieredzīti nežēlīgi noder,komanda stipri mainījusies!Ja man teiktu ka viņi vairāk uzvarētu kā zaudētu es noteikti pirms sezonas būtu smējies!

     [+] [-]

, 2021-02-08 12:24, pirms 4 gadiem
salming18 rakstīja: nevienmērīgs sniegums šausmīgi, tā jau ļoti labs PG!Plus CP3 ar pieredzīti nežēlīgi noder,komanda stipri mainījusies!Ja man teiktu ka viņi vairāk uzvarētu kā zaudētu es noteikti pirms sezonas būtu smējies!
Suns tiešām demonstrē ātru, skatāmu komandas basketbolu! redz ko dod viens tāds spēlētājs kā CP3