Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Vols: "Uz vienas kājas paveicu tik daudz - tas ļauj saprast, cik īpašs esmu"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Vols: "Uz vienas kājas paveicu tik daudz - tas ļauj saprast, cik īpašs esmu"
Džons Vols. Foto: USA TODAY Sports/Scanpix

Saspēles vadītājs Džons Vols aizvadījis pirmo treniņu kopā ar Nacionālās basketbola asociācijas klubu Hjūstonas “Rockets”. Viņš atzinis, ka mērķē atgriezties Zvaigžņu spēlē, ko nācies izlaist divus gadus pēc kārtas.

Džons Vols bija puse no skaļa darījuma, kurā Vašingtonas “Wizards” pretī saņēma Raselu Vestbruku, viņam kļūstot par Dāvja Bertāna un Anžeja Pasečņika komandas biedru. Vols pēc aizmainīšanas veltīja cildinošus vārdus “Wizards” organizācijai.

“Biju tievs puika, man bija 19 gadi, neauga bārda un nezināju, kur dzīvē nokļūšu,” teica Vols, kurš 2010. gada draftā tika izvēlēts ar pirmo numuru. “Viņi redzēja, kā pieaugu. Kā kļūstu par pieaugušu vīrieti, kuram ir divi skaisti dēli un mājās gaida ģimene. Tas ir viss, ko varu pateikt. Mīlu viņus. Mana sirds vienmēr atradīsies Vašingtonā. Saikne ar faniem, saikne ar komūnu - tā joprojām eksistē. Tā eksistēs līdz pat dienai, kad pazudīšu no Zemes virsas.”

“Novēlu visai “Wizards” komandai un organizācijai veiksmi šajā sezonā, taču tagad ir laiks koncentrēties manai jaunajai komandai. Mans mērķis ir atgriezties formā, kas ļautu kļūt par Zvaigžņu spēles basketbolistu. Mans mērķis ir būt spēlētājam, kāds, pēc daudzu domām, es vairs nevaru būt,” teica Vols. Viņš Zvaigžņu spēlē piedalījās piecas reizes pēc kārtas, taču pēdējos divos gados to nācies izlaist.

Vola pirmā spēle “Rockets” rindās būs viņa pirmais mačs kopš 2018. gada 26. decembra. Drīz pēc tam viņam tika veikta kreisā papēža operācija, bet dažas nedēļas vēlāk Vols savās mājās paslīdēja un pārrāva Ahilleja cīpslu.

“Es būšu Džons Vols neatkarīgi no tā, ar ko reizē atradīšos laukumā. Taču uzskatu, ka šis periods man ļāvis saprast lietas, ko vēlos uzlabot. Ir bijušas lietas, ko nevaru, jo spēlēju, neskatoties uz traumām. Tāpēc jūtu, ka mana spēle ir attīstījusies. Beidzot esmu vesels, vairs nav mazās traumas, kas traucē,” teica Vols. Viņš atzina, ka papēža trauma viņu vajājusi daudzus gadus. “Paveikt to, ko paveicu uz vienas kājas - tas ļāva saprast, cik īpašs esmu.”

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...

  +2 [+] [-]

, 2020-12-07 17:58, pirms 4 gadiem
Kas cels asti, ja ne pats sev

     [+] [-]

, 2020-12-07 18:18, pirms 4 gadiem
Wizards tagad ir ļoti nopietna komanda ar kuru būs jārēķinās. Nu nez nez, tas Vols ar Hārdenu neiet kopā abiem ego ir kosmoss un drīz vien Bārda prasīs, lai Volu maina naher prom

     [+] [-]

, 2020-12-07 18:20, pirms 4 gadiem
Nevaru vairs atrast, bet pirms laika lasīju, cik speletaji/zvaigznes patiesiba spej atgriesties pec tik ilga laika, bija liels raksts.. Tas % ir loti mazs un vel atskiriba vai tas ir kad tev ie 20 vai 28 un atgriezies 21/22 vai 30+.. Būs interesanti redzēt, ka vinam ies, visur jau tiek rakstits, ka vins nav sasteidzis atgriesanos un jau no pagajusa gada Februara patiesiba strada uz šo..

     [+] [-]

, 2020-12-08 10:39, pirms 4 gadiem
Ja Vols būtu tik īpašs All Stars līmenī atgriezies spēlētājs, tad diez vai Wizardi tik viegli no viņa šķirtos. Gan jau viņi zina, vai šitas iedomīgais tips ir to 40+M vērts kadrs!
Sezona parādīs, bet šķiet Vašingtona izdarīja pareizo izvēli - paņēma spēlētāju, kurš ir pārbaudīta kvalitāte, nevis 2 gadus nogulējusi izbijusi zvaigzne.