Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Siakams nespēlēs vismaz divas nedēļas, ''Clippers'' joprojām nepalīdzēs Lenards

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Siakams nespēlēs vismaz divas nedēļas, ''Clippers'' joprojām nepalīdzēs Lenards
Paskāls Siakams. Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Toronto ''Raptors'' līderis Paskāls Siakams gūtās kājas traumas dēļ nespēlēs vismaz divas nedēļas, paziņojis klubs. Šobrīd neskaidrības ir arī ap Losandželosas ''Clippers'' spēlētāja Kavai Lenarda atgriešanos ierindā.

Vismaz uz divām nedēļām labās kājas muskuļa savainojuma dēļ Toronto ''Raptors'' palikusi bez sava līdera Paskāla Siakama. Spēlētājs traumā iedzīvojās mačā pret Dalasas ''Mavericks'' (110:111), to pametot trešajā ceturtdaļā un vairs ierindā neatgriežoties. Sagaidāms, ka pēc divām nedēļām Siakama veselības stāvoklis tiks vēlreiz novērtēts un tikai tad būs konkrētāk zināms, kad spēlētājs varētu atgriezties laukumā.

Siakams sezonu sācis kā neapstrīdams ''Raptors'' līderis. Vidēji spēlē viņš guvis 24.8 punktus, izcīnījis 9.3 atlēkušās bumbas un atdevis 7.7 rezultatīvās piespēles - visos rādītājos viņš pagaidām uzrāda karjeras augstvērtīgākos ciparus. ''Raptors'' sezonas pirmajās desmit spēlēs tikusi pie sešām uzvarām, kas tai šobrīd dod piekto vietu Austrumu konferencē.

Pagaidām nav zināms, kad Losandželosas ''Clippers'' sastāvā atgriezīsies Kavai Lenards. Viņš nav piedalījies pēdējās septiņās spēlēs labās kājas traumas dēļ. Šajā sezonā Lenards atgriezās ierindā pēc izlaistas visas iepriekšējās sezonas krustenisko saišu traumas dēļ.

''Šobrīd nav noteikts, kad Lenards varētu atkal spēlēt. Šobrīd svarīgākais, lai ar katru dienu viņam kļūtu labāk. Situāciju izvērtējam katru dienu un pagaidām par atgriešanās laiku nedomājam,'' žurnālistiem atklāja ''Clippers'' galvenais treneris Tairons Lū.

Bez Lenarda savainojuma komandā ir arī saspēles vadītāju problēma. Pret Jūtas ''Jazz'' spēli nenoslēdza Redžijs Džeksons, bet Džons Vols spēlē tikai viena no spēlēm, ja paredzētas divas pēc kārtas. Naktī uz otrdienu klubam paredzēta spēle pret Klīvlendas ''Cavaliers'' un visdrīzāk saspēles vadītāja funkcijas nāksies uzņemties Polam Džordžam.

Šīs sezonas divos mačos Lenards vidēji laukumā pavadījis 21 minūti, kurā iemetis 12.5 punktus un izcīnījis 6.5 atlēkušās bumbas zem groziem.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...
https://www.espn.com/nba/story/_/id...

     [+] [-]

, 2022-11-07 12:07, pirms 2 gadiem
Atceros, ka Clippers komandā sataisījās spēlēt Vols. Laikam pazuda galīgi.
Varbūt uz pirmszsvētku laiku autors varētu uztaisīt par katru komandu palielāku aprakstu, lai vienkāršie lasītāji varētu uzmest aci uz to, kā katras komandas spēlētājiem sokas.
Jau iepriekš paldies.