Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Eitons: "Mani ir jābaro ar bumbām, varu realizēt metienus ar 70% precizitāti"

Matīss Kučinsks
Matīss Kučinsks

Eitons: "Mani ir jābaro ar bumbām, varu realizēt metienus ar 70% precizitāti"
Deandrē Eitons. Foto: USA Sports Today/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Fīniksas "Suns" centra spēlētājs Deandrē Eitons intervijā portālam "AZ Central" atklāja, ka jaunajā sezonā centīsies uzlabot savu sniegumu, kā arī uzsvēra, ka metienus varētu realizēt ar vēl augstāku precizitāti.

Deandrē Eitons intervijā bija ļoti pašpārliecināts. Tāpat tajā tika apspriests viņa sniegums aizvadītās sezonas izslēgšanas turnīrā. "Es netaisos pilnīgi neko mainīt," Eitons ieskicēja savu sniegumu un mērķus jaunajā sezonā. "Es darīšu to, kas mums ir jādara. Gribu visiem parādīt, cik ļoti vēlos uzvarēt. Es uzticos saviem komandas biedriem, saviem treneriem un ar šādu attieksmi mēs iekļuvām finālā. Mēs uzvarējām spēles un izdarījām to kopā."

Aizvadītajā sezonā Eitons vidēji spēlē izpildīja 10 metienus un realizēja tos ar 62,6% precizitāti. Viņam tika vaicāts, vai viņš plāno to atkārto. "Protams," pārliecināts par sevi bija Eitons. "Ir svarīgi, ka bumba nonākt pie manis, komandas biedriem ir jābaro mani ar bumbām. Es varētu metienus realizēt arī ar 70% precizitāti. Esmu priecīgs, ka beidzot šajā līgā varu sevi pierādīt centra pozīcijā."

Aizvadītajā sezonā 2018. gada NBA drafta pirmais numurs aizvadīja 69 spēles, laukumā vidēji pavadot 30,7 minūtes. Vidēji viņš guva 14,4 punktus ar 62,6% precizitāti. Tāpat viņam vidēji 10,5 atlēkušās bumbas un 1,2 bloķētie metieni.

Izmantotie resursi:
https://sportando.basketball/en/dea...