Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Lenards turpinās pārstāvēt Losandželosas ''Clippers''

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Lenards turpinās pārstāvēt Losandželosas ''Clippers''
Kavai Lenards. Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) superzvaigzne Kavai Lenards pēc atteikšanās no spēlētāja opcijas izlēmis turpināt pārstāvēt Losandželosas ''Clippers'' rindas, ziņo ''Yahoo Sports'' apskatnieks Kriss Heinzs.

30 gadus vecais Lenards 1. augustā atteicās no 36 miljonus ASV dolāru vērtās spēlētāja opcijas nākamajai sezona, lai noslēgtu jaunu un, visticamāk, ienesīgāku līgumu ar ''Clippers''. Nu ''Yahoo Sports'' apskatnieks Kriss Heinzs ziņo, ka abas puses ir darījuma noslēdzošajā fāzē.

''Ceram uz ilgtermiņa sadarbību ar Lenardu. Šobrīd mūsu fokuss, tāpat kā Kavai, ir uz spēlētāja veselību. Viņam tika veikta operācija, lai atjaunotu traumēto ceļgala krustenisko saiti. Atlabšana prasīs ilgu laiku un mēs viņu atbalstīsim,'' sacīja Lorenss Frenks, Losandželosas ''Clippers'' basketbola operāciju prezidents.

Pieckārtējais Visu zvaigžņu spēles dalībnieks aizvadītajā sezonā laukumā devās 52 spēlēs, vidēji mačā atzīmējoties ar 24,8 punktiem, 6,5 atlēkušajām bumbām un 5,2 rezultatīvām piespēlēm. Rietumu konferences pusfinālsērijas ceturtajā mačā pret Jūtas ''Jazz'' uzbrucējs iedzīvojās ceļgala krustenisko saišu savainojumā, kas basketbolistam var liegt spēlēt arī daļu no nākamās sezonas.

Šajā starpsezonā ''Clippers'' pagarinājuši līgumu arī ar saspēles vadītāju Redžiju Džeksonu, kurš Losandželosas vienību pārstāvēs nākamās divas sezonas par kopējo atalgojumu 22 miljonu ASV dolāru apmērā. Tāpat ''Clippers'' pievienojies uzbrucējs Džastiss Vinzlovs, kuru 2015. gada NBA draftā sešas vietas zemāk, nekā Kristapu Porziņģi, izvēlējās Maiami ''Heat''.

Izmantotie resursi:
https://sports.yahoo.com/sources-ka...
https://www.espn.com/nba/story/_/id...