Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Popovičs: "ASV izlase no Lava pieprasīs daudz"

Rolands Eliņš

Popovičs: "ASV izlase no Lava pieprasīs daudz"
Kevins Lavs. Foto: AFP/Scanpix

ASV basketbola izlases galvenais treneris Gregs Popovičs sarunā ar medijiem uzsvēra, ka no nedaudz negaidīti izlases sastāvā iekļautā Kevina Lava pieprasīs lielu darbu un rezultātus.

ASV olimpiskās izlases sastāvā kopā ar vairākām superzvaigznēm tika iekļauts arī Kevins Lavs, Klīvlendas "Cavaliers" spēlētājs, kurš aizvadītajā sezonā piedalījās tikai 25 spēlēs un vidēji guva 12.2 punktus. Galīgo izvēli par viņa iekļaušanu sastāvā veica Gregs Popovičs, uzticoties viņa veterānam instinktam cīņā zem groziem un snaipera dotībām, taču Popovičs neslēpa, ka no Lava sagaida avansa atdošanu.

"Nākamajās 4-5 nedēļās nostrādināsim viņu pēc pilnas programmas," teica Popovičs par Lavu. "Mēs no viņa pieprasīsim daudz. Tas viņam palīdzēs atgriezties spēļu ritmā, kādā viņam nepieciešams būt, lai spēlētu veiksmīgi. Domāju, ka tas arī bija iemesls, kādēļ Kevins to vēlējās, proti, lai viņš atkal varētu atgriezties savu spēju līmenī."

Lavs ASV izlasē nav spēlējis kopš 2012. gada, bet starp NBA Zvaigžņu spēles dalībniekiem nav bijis kopš 2018. gada. Viņš pats sarunā ar ASV medijiem atzina, ka saprot savu situāciju.

"Daļēji saprotu izteikto kritiku par manis iekļaušanu sastāvā, jo man bija sezona, kurā nepiedalījos daudzos mačos un nebiju labākajā līmenī," teica Lavs. "Arī pats personīgi jūtu, ka man ASV izlasē ir daudz kas jāpierāda. Taču profesionālajā basketbolā esmu jau 13 gadus. Esmu dzirdējis visu. Viss, ko es pats varu darīt, ir iet laukumā, cīnīties un censties palīdzēt savai komandai."

Lava sakarā šī būs svarīga vasara, jo "Cavaliers" jau iepriekš meklējusi veidu, kā viņu aizmainīt, un veiksmīgs sniegums olimpiskajās spēlēs var palīdzēt iegūt jaunu komandu. Vēl gan ir arī vietā jautājumi, cik liels būs Lava spēles laiks superzvaigžņu pilnajā ASV izlasē.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/olympics/baske...

     [+] [-]

, 2021-07-07 18:16, pirms 3 gadiem
Kur tie laiki kad šis plosījās...

  -1 [+] [-]

, 2021-07-07 21:59, pirms 3 gadiem
Kuram pis Asv izlase?

  +1 [+] [-]

, 2021-07-07 22:53, pirms 3 gadiem
Ekstrasens rakstīja: Kuram pis Asv izlase?
Kuram pis Tavs viedoklis?

     [+] [-]

, 2021-07-08 00:03, pirms 3 gadiem
salming18 rakstīja: Kur tie laiki kad šis plosījās...
Timberwolves laiki vislabākie. man reāli patika, jo tā komanda bija riktīga balta nba tajā laika, kad viņs spēlēja