Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Hārdens savainojuma dēļ izlaidīs nākamo "Nets" spēli pret "Bucks"

Matīss Kučinsks
Matīss Kučinsks

Hārdens savainojuma dēļ izlaidīs nākamo "Nets" spēli pret "Bucks"
Kairijs Ērvings un Džeimss Hārdens. Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Bruklinas "Nets" aizsargs Džeimss Hārdens augšstilba muskuļa savainojuma dēļ izlaidīs izslēgšanas spēļu otrās kārtas maču pret Milvoki "Bucks". Pirmajā spēlē uzvaru svinēja "Nets", bet Hārdens savainojuma dēļ nospēlēja nepilnas 30 sekundes.

Kā ziņo NBA apskatnieks Šems Čaranija, Džeimss Hārdens nevarēs palīdzēt komandai Austrumu konferences pusfināla otrajā spēlē starp Bruklinas "Nets" un Milvoki "Bucks". Pēc veiktajām pārbaudēm konstatēts, ka Hārdens pirmajā spēlē, kuru uzvarēja "Nets", iedzīvojās augšstilba muskuļa savainojumā. Šobrīd nav zināms, kad Hārdens varētu atgriezties laukumā.

Regulārā turnīra laikā Hārdens vairāk kā mēnesi izlaida augšstilba muskuļa savainojuma dēļ. Sākumā viņš izlaida divas spēles aprīlī, tad atgriezās laukumā un atgriešanās spēlē atjaunoja savainojumu, kas viņam maksāja vēl 18 regulārā turnīra spēles. Šobrīd "Nets" izvirzījusies vadībā sērijā ar 1-0, bet nākamā spēle tiks aizvadīta naktī uz otrdienu.

NBA izslēgšanas spēļu otrā kārta

Pāris1. spēle2. spēle3. spēle4. spēle5. spēle6. spēle7. spēleSērijā
Austrumi
76ers – Hawks124:1280:1
Nets - Bucks115:1071:0
Rietumi
Jazz – Clippers/Mavericks0-0
Suns - Nuggets0-0