Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

''Timberwolves'' noslēdz līgumu ar Monro; ''Bucks'' atbrīvo traumēto Bembriju

Reinis Aumeisters
Reinis Aumeisters

''Timberwolves'' noslēdz līgumu ar Monro; ''Bucks'' atbrīvo traumēto Bembriju
Gregs Monro. Foto: AFP / Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komanda Minesotas ''Timberwolves'' līdz sezonas beigām noslēgusi līgumu ar centra pozīcijā spēlējošo Gregu Monro, vēsta ''The Athletic'' apskatnieks Šams Čaranija. Pašreizējā čempione Milvoki ''Bucks'' tikmēr atbrīvojusi Deandrē Bembriju, kurš pirms mēneša piedzīvoja traumu, kuras rezultātā sezona sportistam beidzās pārgari.

Monro šī sezona bijusi saraustīta. 31 gadu vecais basketbolists ir paguvis šosezon jau uzspēlēt četrās komandās - ''Timberwolves'', ''Wizards'', ''Bucks'' un ''Jazz''. Trešdien sportistam beidzās desmit dienu līgums ar Jūtas klubu un nu viņš atgriezīsies Minesotā.

Centrs šosezon devies laukumā 13 spēlēs, kurās izcēlies ar 5.2 punktiem, 4.7 atlēkušajām bumbām un 1.3 rezultatīvām piespēlēm vidēji katrā no tām.

''Timberwolves'' ir garantējusi sev vietu ''play-in'' turnīrā un vēl saglabā teorētiskas iespējas iekļūt labāko sešiniekā. Monro pastiprinās komandas aizsardzību un būs izteikts pienesums Minesotai izslēgšanas spēlēs.

Pašreizējā čempione ''Bucks'' tikmēr izlēmusi atbrīvoties no Deandrē Bembrija, kurš marta vidusdaļā piedzīvoja ceļgala traumu. Tās rezultātā sportistam sezona beidzās pāragri un nu viņš ticis atbrīvots, lai Milvoki varētu sastāvu pirms izslēgšanas spēlēm papildināt ar spēlētāju, kas ir spējīgs doties laukumā.

Bembrijs sezonu uzsāka Bruklinas ''Nets'', kuras rindās aizvadīja 48 spēles. ''Bucks'' kreklā sportists devies laukumā vien astoņos mačos. 56 spēlēs viņš izcēlies ar 5.1 punktu, 2.9 atlēkušajām bumbām un 1.2 rezultatīvām piespēlēm vidēji katrā no tām.

''Bucks'' ar 49 uzvarām 79 mačos ieņem trešo vietu Austrumu konferencē, bet ''Timberwolves'' ar 45 panākumiem 80 spēlēs ir septītā Rietumos.