Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Lakers" galvenais treneris Vogels: "Gazola sniegums neietekmēs Dramonda lomu"

Matīss Kučinsks
Matīss Kučinsks

"Lakers" galvenais treneris Vogels: "Gazola sniegums neietekmēs Dramonda lomu"
Jannis Adetokunbo un Andrē Dramonds. Foto: AFP/Scanpix

Aizvadītajā naktī Losandželosas "Lakers" Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) regulārā turnīra spēlē uzvarēja Toronto "Raptors". Nespēlējot Lebronam Džeimsam, Entonijam Deivisam un Andrē Dramondam, labāko spēli šosezon aizvadīja Marks Gazols. Pēc spēles galvenais treneris Frenks Vogels atzina, ka Gazola sniegums neietekmēs Dramonda lomu komandā, kā arī Gazols izteica uzticību komandai.

"Nē, Marka [Gazola] sniegums spēlē pret "Raptors" nekādi neietekmēs Andrē [Dramonda] lomu," atklāts bija "Lakers" galvenais treneris Vogels. "Dramonds tāpat spēli sāks starta pieciniekā, jo tieši tādēļ viņu piesaistījām. Dramondam ir jādod liels spēles laiks, viņam ir jāpierod pie mūsu spēles plāna pirms izslēgšanas turnīra."

Pēc Dramonda piesaistīšanas Gazols atzina, ka viņam nebija viegli ar to samierināties, bet pēc spēles, kurā "Lakers" uzvarēja "Raptors", spānis izteica uzticību komandai, lai kāda arī būtu viņa loma komandā: "Esmu uzticīgs komandai, būšu gatavs jebkurā brīdī tai palīdzēt. Es saprotu to, ka Dramondam ir jāpierod pie mūsu spēles plāna. Nav starpības, vai es spēlēšu piecas vai desmit minūtes, nav starpības, kurā pozīcijā es spēlēšu. Man būs vienalga arī tad, ja netikšu laukumā. Es vienmēr būšu gatavs palīdzēt komandai."

Dramonds izlaidis pēdējās trīs "Lakers" spēlēs kājas īkšķa savainojuma dēļ. Centra spēlētājs ir atgriezies treniņos un Vogels komentēja iespējamo Dramonda atgriešanos laukumā: "Es ceru, ka viņš varēs mums palīdzēt jau nākamajā spēlē pret "Heat"." Debijas spēlē "Lakers" rindās Dramonds nospēlēja 14 minūtes un guva savainojumu, spēli pametot priekšlaicīgi.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...