Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Nelsons: "Puiši nospēlēja normāli"

Edgars Bērziņš
Edgars Bērziņš

Nelsons: "Puiši nospēlēja normāli"
Dons Nelsons
Foto: AP/Scanpix

Pēc šodien piedzīvotā zaudējuma NBA regulārā turnīra spēlē pret Šarlotes ''Bobcats'' (90:101) Goldensteitas ''Warriors'' galvenais treneris Dons Nelsons nekritizēja savus padotos, norādot, ka, viņaprāt, ''kareivji'' aizvadījuši normālu spēli.

Goldensteitas ''Warriors'' galvenais treneris Dons Nelsons: ''Diezgan ilgu laiku cīnījāmies kā līdzīgs ar līdzīgu, taču pienāca brīdis, kad ''Bobcats'' atrada veidu, kā izmantot viņu pārspēku groza apakšā, un jau tad bija skaidrs, kurš uzvarēs šo spēli. Bez Turiafa ierindā man nebija plašu izvēles iespēju. Mēs nespējām individuāli nosegt pretiniekus. Lai vai kā, mēs nospēlējām normāli, nepadevāmies un cīnījāmies līdzīgi.''

Goldensteitas ''Warriors'' aizsargs Stefans Karijs: ''Spēlēt dzimtajā Šarlotē vienmēr bijis patīkami. Šo dienu es gaidīju visu gadu, jo tribīnēs bija mana ģimene un draugi. Lai arī mēs neuzvarējām, tomēr aizvadījām labu spēli, un tas patlaban ir viss, ko no mums var pieprasīt. Protams, spēlēt 48 minūtes ir ļoti grūti, sevišķi tad, ja šī ir otrā spēle divu dienu laikā. Taču neko darīt – traumas mūs joprojām vajā, tāpēc kādam praktiski vienmēr būs jāspēlē 48 minūtes, un šodien tas biju es. Pavadot laukumā visu spēli, jācenšas demonstrēt stabils, vienmērīgs sniegums, un tas man ir jauns izaicinājums.''

Nākamais mačs ''Warriors'' komandai pēc Latvijas laika jāaizvada otrdien, 9. martā, kad izbraukumā jāspēlē ar Ņūorleānas ''Hornets'' vienību.

Izmantotie resursi:
nba.com

  +4 [+] [-]

, 2010-03-07 13:28, pirms 15 gadiem
Komanda acu prieksa izzuud..

  +1 [+] [-]

, 2010-03-07 13:28, pirms 15 gadiem
nuu,ja tas vinjam ir normaali,tad...bljin es pirmo reizi redzu taadu treneri ,kursh peec taadiem zaagjiem pats neatkaapjas no amata..un jaa..pirmo reizi arii taadu komandu,kura neatlaizj treneri...tieshaam NBA-where amazing hapens...

ja Nelsons dirsh pa Andri,taqd nu Turiafs..nu dalabaak neko neteikshu..
Slēpts komentārs: Belash

  +6 [+] [-]

, 2010-03-07 13:39, pirms 15 gadiem
Ai AIZVERIES Nelson
Slēpts komentārs: Belash

  +7 [+] [-]

, 2010-03-07 13:40, pirms 15 gadiem
galvenais, lai pavadat labi laiku laukumā!
Slēpts komentārs: Belash
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2010-03-07 14:45, pirms 15 gadiem
Belash rakstīja: Tu KRUPI, ja komandai ir 5iecās dienās 4as spēles, tad tas patiesi ir normāli! Vakar skatījos šo spēli! Protams, kā var tik labi spelēt 2trajā puslaikā, ja ir tāds nogurums. Labi otrajā puslaikā Bobcats bija atkoduši zonu, bet, ko var prasīt vairāk, no tik novārdzinātas un veiksmes trūcīgas komandas! Bļ āāā, Nelsons ir labs treneris, drīzak tu esi slikts līdzjutējs!
tev vajag paneli paarbaudiit expert?PAJOLIS bl je!!gsw nabadziite vieniigaa komanda,kurai tik daudz speelju tik dienaas?LUNAHODS.VISA TAA GSW SISTEEMA IR GALIIGAA DI RS AAA!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +5 [+] [-]

, 2010-03-07 15:21, pirms 15 gadiem
Visa sezona tāda normāla padevusies, arī vieta turnīra tabulā tā neko, vai ne?

  -4 [+] [-]

, 2010-03-07 15:33, pirms 15 gadiem
Pedejais_vacietis rakstīja: pārāk kritiski,tu nezini,ko viltīgā lapasa Nelsons gatavo ar šo plānu,piesaistot D-Līgas spēlētājus,varbūt gatavo brīvos līdzekļus,lai piesaistītu James,Bošu,viss ir iespējams un Nelsons būdams Napaleona tipa karotājs,skaidri un gaiši kaļ plānus nākošajai sezonai un rekorda uzstādīšanai,padomā taču 2-3 soļus tālāk,lai pēc tam nebūtu kā vairumam GSW faniem,kas klidz kā traki,ka slikti,bet kad plāns realizēsies un uzvaras nāks,tad uzreiz Nelsons būs karalis,tipiska fana nezuticība valda arī tevī?
manī nē,es Believe in GSW!
I believe in GSW with you!! Par to plānu es ceru tev taisnība, bet tas ir logiski!

     [+] [-]

, 2010-03-07 15:33, pirms 15 gadiem
fau rakstīja: Visa sezona tāda normāla padevusies, arī vieta turnīra tabulā tā neko, vai ne?
Drīzāk ir izdevusies tava dzeršana un šūnu atrofēšana!

  +3 [+] [-]

, 2010-03-07 16:28, pirms 15 gadiem
Belash rakstīja: Aizver savu morālo atveri!!
Nepird ar pilnu dirsu utu'pisej...

     [+] [-]

, 2010-03-07 21:09, pirms 15 gadiem
zheel, bet pashi vainiigi, ka nesaglabaaja kodolu, kas bija Deiviss,Richardsons,S-jax, HAringstons un AB! Uz maiņu BArnes, Azubuke eliss, Pietrus. Un po pieveica Mavs!