Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Žurnālists: ''Knicks'' ieinteresēta sastāvā atgriezt Rouzu

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Žurnālists: ''Knicks'' ieinteresēta sastāvā atgriezt Rouzu
Deriks Rouzs. Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komanda Ņujorkas ''Knicks'' ir ieinteresēta veikt maiņas darījumu ar Detroitas ''Pistons'', lai sastāvā atgrieztu Deriku Rouzu, kurš komandu pārstāvēja 2016./2017. gada sezonā, ziņo ''The Athletic'' basketbola žurnālists Šems Šaranija.

Tiek ziņots, ka Detroitas ''Pistons'' komanda mutiski vienojusies ar Deriku Rouzu par spēlētāja iespējamo maiņu uz titula pretendenti, lai sezonas gaitā vairāk iesaistītu jaunos spēlētājus. ''Pistons'' sastāvā aizsargu pozīcijās spēlē 2020. gada NBA drafta septītā izvēle francūzis Kilians Heizs, pirmgadnieki Seibens Lī un lietuvietis Deivids Sirvidis, kurš gan lielākoties spēlē vieglā uzbrucēja pozīcijā, bet komandas pieteikumā norādīts kā uzbrūkošais aizsargs, kā arī 22 gadus vecais Frenks Džeksons un 23 gadus vecais Džošs Džeksons. Deriks Rouzs nav piedalījies iepriekšējos divos ''Pistons'' mačos un, visticamāk, turpinās nespēlēt, kamēr netiks aizmainīts.

''Knicks'' komandu šobrīd trenē Toms Tibodo, kura vadībā 2010./2011. gada sezonā Rouzs tika atzīts par visu laiku jaunāko līgas vērtīgāko spēlētāju. Starp komandām, kuras vēlas sastāvu papildināt ar Deriku Rouzu, tiek minēta arī Losandželosas ''Clippers'', taču ''Knicks'' maiņas darījumam ir vistuvāk.

32 gadus vecais saspēles vadītājs šajā sezonā devies laukumā 15 spēlēs, visās iesaistoties no rezervistu soliņa. Rouzs vidēji mačā spēlējis 23 minūtes, guvis 14,2 punktus un veicis 4,2 rezultatīvas piespēles, kā arī pārtvēris 1,2 bumbas. Detroitas ''Pistons'' ar piecām uzvarām un 18 zaudējumiem ir pēdējie Austrumu konferencē un visā līgā.

Izmantotie resursi:
https://www.detroitbadboys.com/2021...

     [+] [-]

, 2021-02-07 16:54, pirms 4 gadiem
Tibido... Tad jau Noah arī atgrieziet

     [+] [-]

, 2021-02-07 16:57, pirms 4 gadiem
Noah karjeru piebeidza līdz beigām,un tagad grib arī piebeigt Rouzu līdz beigām

  +1 [+] [-]

, 2021-02-07 17:10, pirms 4 gadiem
Šis Kniks modelis izskatās cerīgas nekā iepriekšējie... Kā būtu ja būtu, ja Kristaps būtu palicis

     [+] [-]

, 2021-02-07 17:20, pirms 4 gadiem
Kristapu un Antonu šamie negrib.

     [+] [-]

, 2021-02-07 21:06, pirms 4 gadiem
Vispār jau pareiza izvēle, jo Knicks reāli trūkst tikai normāla PG, lai varētu tikt iekš PO.
Atceros Anhony, Porzingis, Noah un Rose spēlētājus iekš Knicks - uz papīra izskatījās jau labi, bet problēma bija tāda, ka tā nebija komanda, bet gan katrs par sevi. Noah visu laiku bija traumas. Anthony - Nuggets laika spožums kā līderim bija jau aiz kalniem, bet īsti čalis to nespēja pieņemt, vai arī to neapzinājās, Rose savukārt izskatījās, ka spēlē priekš savas algas - savus 20 pts spēlē savāca mierīgi, bet teikt, ka spēlēja, lai uzvarētu neizskatījās, Porziņģis paši labi zinām, ka skaitījās jaunais supertalants, kas vēl ir par zaļu, lai spētu nest uz saviem pleciem komandas līdera nastu.
Knicks vietā es vēl mēģinātu tādu gājienu izdarīt - censties dabūt no Timberwolves - D'Angelo Russell - pretī dodot Knox, Nikitinla, un DSJ + pirmā raunda picku vienu, un otrā raunda picku vienu.