Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Cavaliers" uzbrucējam Nensam lauzts pirksts, jāizlaiž vismaz četras nedēļas

Edvards Eglītis
Edvards Eglītis

"Cavaliers" uzbrucējam Nensam lauzts pirksts, jāizlaiž vismaz četras nedēļas
Lerijs Nenss. Foto: USA TODAY Sports

Nacionālās basketbolas asociācijas (NBA) komandas Klīvlendas "Cavaliers" uzbrucējam Lerijam Nensam konstatēts lauzts pirksts un atgriešanās laukumā paredzēta pēc četrām līdz sešām nedēļām.

28 gadus vecais Nenss savainojumā iedzīvojās pagājušās nakts "Cavaliers" zaudējumā pret Milvoki "Bucks". Spēka uzbrucējs spēlē atgriezās Klīvlendas sastāvā pēc dažu spēļu izlaišanas labās locītavas izmežģījuma dēļ, taču pēc nospēlētajām 23 minūtēm konstatēts jauns savainojums, šoreiz kreisajā rokā, kam, iespējams, arī būs nepieciešama operācija.

"Cavaliers" sezonu iesākuši labāk nekā pirms gada, šobrīd ieņemot desmito vietu Austrumu konferencē ar desmit uzvarām 24 spēlēs. Tas ir par spīti Kevina Lava prombūtnei, kurš gatavojas drīzumā atgriezties laukumā pēc atgūšanās no kājas savainojuma. "Cavs" zaudējuši trīs spēles pēc kārtas un ar svarīgiem trūkumiem garajā galā nāksies iztikt uz papildinātu laiku.

Lerijs Nenss sezonas laikā vidēji 33,4 minūtēs izcēlies ar 9,3 punktiem, 6,8 atlēkušajām bumbām vidēji spēlē, kā arī ar 1,9 pārtvertām bumbām, kas ir otrais labākais rādītājs visā līgā.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...