Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Bertāns met tikai tālmetienus, "Wizards" piedzīvo kārtējo sakāvi

Toms Jēkabs Bērziņš
Toms Jēkabs Bērziņš

Bertāns met tikai tālmetienus, "Wizards" piedzīvo kārtējo sakāvi
Dāvis Bertāns aizsardzībā pret Lamelo Bolu. Foto: USA Today Sports/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) agrajā spēlē šovakar Dāvja Bertāna pārstāvētā Vašingtonas "Wizards" piedzīvoja otro sagrāvi pēc kārtas, šoreiz izbraukumā ar 97:119 zaudējot Šarlotas "Hornets". Vien četri burvju spēlētāji spēja gūt vairāk par sešiem punktiem, Bertānam trāpot divus no septiņiem tālmetieniem.

Dāvis Bertāns šovakar 18:36 minūšu laikā guva sešus punktus (visus ar tālmetieniem), trāpot divus no septiņiem mēģinājumiem. Tāpat latviešu uzbrucējam trīs piezīmes, pa piespēlei un pārtvertai bumbai. Šodien Bertāns otro reizi sezonā spēles laikā izpildīja tikai tālmetienus, neizpildot ne divpunktu, ne soda metienus.

"Wizards" piedzīvoja otro zaudējumu pēc kārtas, sezonā līdz šim 20 spēlēs tiekot vien pie piecām uzvarām. Bertāna komanda nu jau par četrām uzvarām atpaliek no astotās vietas un izslēgšanas spēlēm. Vašingtona piedzīvoja otru lielāko zaudējumu šosezon, "atpaliekot" vien no piektdien piedzīvotā - 27 pret Maiami "Heat". Visiem "Wizards" sākumsastāva spēlētājiem, izņemot Oleksliju Leņu, +/- rādītājs bija sliktāks par -20. Tāpat burvji izcili neveiksmīgi meta tālmetienus, trāpot vien deviņus no 40.

Bertāns, kā ierasts, spēli sāka no rezervistu soliņa. Bez viņa "Wizards" guva pirmos septiņus punktus, taču jau ceturtdaļas vidū atradās iedzinējos ar -12. Bertāna iesaistīšanās spēlē bija pozitīva - latvietis trāpīja divus no trim tālmetieniem pirmajā ceturtdaļā, kamēr Vašingtona samazināja starpību līdz -3. Otrajā ceturtdaļā "Wizards" aizsardzība turpināja irt ārā pa visām vīlēm, pirmajā spēles pusē ielaižot 69 punktus. Uzbrukumā gan Bertāns, gan visa komanda nespēja trāpīt, Bertānam aizmetot garām visus četrus tālmetienus. Puslaikā - 17 (52:69).

"Hornets" turpināja spēlēt pārliecinoši, trešās ceturtdaļas vidū panākot lielāko pārsvaru mačā (85:60). Bertāns uzsāka trešo ceturtdaļu, taču pie metieniem netika. Skots Brūkss jau trešās ceturtdaļas beigās izmantoja savu pēdējo minūtes pārtraukumu, taču rezultātu tas nedeva. Ceturtajā ceturtdaļā Bertāns vairs laukumā nedevās, pēdējām minūtēm izvēršoties par formalitāti.

Pārliecinoši rezultatīvākais "Wizards" rindās bija Bredlijs Bīls, kurš tika pie 31 punkta, tiesa, neatdeva nevienu rezultatīvu piespēli. Viena rezultatīva piespēle līdz "triple-double" pietrūka Raselam Vestbrukam, kuram 12 punkti, 11 bumbas un deviņas rezultatīvas piespēles. Vašingtonas rindās laukumā devās veseli 14 spēlētāji. "Hornets" sastāvā rezultatīvākais Terijs Rozīrs ar 26 punktiem, kamēr pirmgadniekam Lamelo Bolam 19 punkti, septiņas bumbas un piecas piespēles.

Nākamo spēli "Wizards" aizvadīs jau rīt, četru izbraukuma spēļu sērijas noslēgumā tiekoties ar Čikāgas "Bulls".

1 2 38 komentāri

  +5 [+] [-]

, 2021-02-07 22:35, pirms 3 gadiem
Wizards ir pilnīgas šausmas. Vispār nekādas komandas spēles un komandas gara. Daži te čīks,ka Bertāns esot pārmaksāts, bet ko tad lai saka par Westbrooku!

  +6 [+] [-]

, 2021-02-07 22:40, pirms 3 gadiem
Ne tikai Dāvim, bet arī daudziem citiem ir nopietnas problēmas ar fizisko. Bet pati Wiz komanda ļoti slikta, jāmaina treneris ar steigu

  +3 [+] [-]

, 2021-02-07 22:41, pirms 3 gadiem
Šai komandai vajadzētu aiziet uz krogu un iedzert un beidzot vienoties kā spēlēt. Pagaidām katrs vāc punktus, aizsardzībā cerot, ka pretinieks netrāpīs. Nu nevar šādi spēlēt.

  -3 [+] [-]

, 2021-02-07 22:41, pirms 3 gadiem
Davis Bricktāns

  +6 [+] [-]

, 2021-02-07 22:45, pirms 3 gadiem
Pirmā Wizards spēle šosezon kuru redzu. Teikšu godīgi, pat Knicks sliktākajos laikos izskatījās labāk par šo komandu. Ne uzbrukuma, ne aizsardzības, ne saspēles, pilnigi nekas nesanāk un izskatās, ka arī abi stāri negrib, lai kaut kas mainītos. Šeit ir acīmredzami, tas ka šie Wests ar Bealu nespēj sadalīt līdera godu komandā. Šeit neredzu nevienu citu iespēju kā Trade pret kādu labu Centru, jo Centri Burvjiem arī nekādi. Lopezs nu izskatījās galīgi nevarīgs. Pieļauju, ka ja viena no zvaigznēm tiks aizmainīta, tad arī Dāvim varētu vairāk pavērties brīvi metieni un izspēles tieši uz viņu. Dzīvosim, redzēsim, bet šādi tas vairāk nevar turpināties!

  +9 [+] [-]

, 2021-02-07 22:49, pirms 3 gadiem
Ūdenszeļļu stabilā playoff komanda!Izsmiekls...

  -2 [+] [-]

, 2021-02-07 22:53, pirms 3 gadiem
GintsR15 rakstīja: Ūdenszeļļu stabilā playoff komanda!Izsmiekls...
Bija lielas cerības uz Braientu, bet...

     [+] [-]

, 2021-02-07 22:53, pirms 3 gadiem
Sviests ne basketbols. Besī, kad Dāvis ir karsts, bet bumbu viņam nepiespēlē, bet katrs aizsargs cenšas individuāli lauzties uz grozu pret 3 sedzējiem.

 +10 [+] [-]

, 2021-02-07 22:54, pirms 3 gadiem
Bertanam joprojam nekrit trispunktnieki, bet poh turpina dročit pa grozu, mož ka vajag beidzot sakt meginat tikt lidz groza apaksai, meginat apspelet, izprovacet uz sodu? Ne poh tik turpina kramet kiegelus no talienes.

  +4 [+] [-]

, 2021-02-07 22:56, pirms 3 gadiem
Wizards gm vnk ir savācis nesaprotamu sastāvu. Nahrenam viņš starpsezonā iedeva 7milj. Lopezam, kurš reāli laukumā abos laukuma galos ir nekāds. Otrkārt, komandai nav neviena paša spēlētāja, kurš spētu kapāt aizsardzībā no spēles uz spēli. Būtu parakstījis kādu aizsardzības tipa spēlētāju starpsezonā, jo jau pagājšgad aizsardzība bija katastrofa.

Treneri es domāju ar steigu ir jālidina, tās viņa rotācijas ir pilnībā debīlas.
Katru spēli viņš maina sastāvus, vienam rezervistam iedod uzspēlēt 20-30min, nākamajā spēlē laukumā nepalaiž vispār vai arī simboliski. Var saprast spēlētājus, tie nespēlē atbrīvoti, jo redz treneris par katru kļūdu tos sodīs + tie neieiet nekādā spēļu ritmā, jo spēlē saraustīti.

  +3 [+] [-]

, 2021-02-07 22:57, pirms 3 gadiem
Ok, Bertāns neiemeta šoreiz savus metienus, bet nu kuro spēli jau redzu, ka aizsardzībā viņš ir caurums. Ļoti viendimensionāls spēlētājs

  -1 [+] [-]

, 2021-02-07 22:58, pirms 3 gadiem
Kas tie par burvjiem,vīriešu kārtas raganas!

  +2 [+] [-]

, 2021-02-07 23:06, pirms 3 gadiem
Šī spēle bija šausmu stāsts
Bertānam 2/7 metienu precizitāte, bet +/- ir tikai -1
Pārējiem to +/- labāk neredzēt - vienkārši neteikt viņiem, lai pašiem sirdzlēkme nepiemetas
es Wizards loģiku joprojām nesaprotu - nu nepaturēja viņi Pasečņiku, bet paņem Alex Len - kurš vispār neko nevar. laukumā laiž Moritz Wagner - kuru paši ir skaidri pateikuši, ka līgumu ar viņu pēc šīs sezonas nepagarinās.
Beal ir jāmaina projām - nē ne tāpēc, ka viņš būtu nederīgs, vai slikts - viņš ir vienīgais, kas šajā komandā var izcelties ar stabilitāti, bet viņš viens nav vilcējs, un viņu vajag aizmainīt dēļ drafta pickiem nākotnē.
No šīs komandas vērts ir tikai paturēt Avdija un Hachimura un varbūt Neto. Bertāns? Nu tikai tad, ja čalis atgriezīs atpakaļ savu precizitāti tālmetienos.
Kopumā - šī komanda ir drausmīgākā situācijā nekā varēja iedomāties pat skeptiskākajos variantos.

     [+] [-]

, 2021-02-07 23:08, pirms 3 gadiem
vorkuta rakstīja: Bija lielas cerības uz Braientu, bet...
Braeints ir atlētisks, bet viņam centra spēlētāja parametri ir pašvaki + nav centra spēlētāja uz rezervistu soliņa, kā vien vecais Lopez, kas drīzāk izskatās pēc malkas cirtēja, kas apmaldījies mežā! Man vēl vairāk izbrīna, ka Wizards pasūtīja Pasečņiku un piesaistīja Alex Len, kas ir vēl sliktāks par jau tā švako Lopez.

  +2 [+] [-]

, 2021-02-07 23:10, pirms 3 gadiem
Kjenga2 rakstīja: Ok, Bertāns neiemeta šoreiz savus metienus, bet nu kuro spēli jau redzu, ka aizsardzībā viņš ir caurums. Ļoti viendimensionāls spēlētājs
Bet tas nav nekāds jaunums - jau Spurs laikos visi zināja, ka viņš ir nekāds aizsardzībā - bet viņam ir citas labas īpašības - rakstus, precizitāte tālmetienos un nekad nečīkst par savu statusu komandā ar to, ka viņš nāk no bench - ar viņu treneriem nav problēmas, jo čalim nav sakāpis galvā kā tas ir ar vietējiem nēģeriem!

     [+] [-]

, 2021-02-07 23:10, pirms 3 gadiem
Gan jau, ka drīz Bertāns būs top spēlētājs, viss ticamāk, ka ne ar rezultātiem laukumā, bet ar kontrakta lielumu, gan jau ka arī tagad šur tur velk paralēles ar Biedri;a kontraktu. Iedod latvietim kontraktu un nav latvieša

     [+] [-]

, 2021-02-07 23:11, pirms 3 gadiem
Rouzs atpakaļ uz Knicks pret Dennis Jr. Smith + 2 raundas kārtas izvēle (2021).

  +7 [+] [-]

, 2021-02-07 23:15, pirms 3 gadiem
Nu, tak' drausmīgas ir visas tās komandas, kurās mūsējie spēlē: gan Wsh, gan Dalasa, gan Hjūstona. Wsh gan ir visbezcerīgākā, taču arī Hjūstonai uz parketa ir haoss un spēlē neskatāmu basketbolu, tāpat Dalasa spēlē bez aizsardzības un brīžiem vispār nevar saprast,ko treneris no viņiem grib vai arī paši ir totāli apjukuši, par aizsardzību vispār pat nerunājot... Tā kā pagaidām bēdu ieleja mūsējiem. Nu, Bertāns, protams, negaidīti vāju spēli rāda šosezon, ļoti slikti.

     [+] [-]

, 2021-02-07 23:26, pirms 3 gadiem
Ambrē rakstīja: Bet tas nav nekāds jaunums - jau Spurs laikos visi zināja, ka viņš ir nekāds aizsardzībā - bet viņam ir citas labas īpašības - rakstus, precizitāte tālmetienos un nekad nečīkst par savu statusu komandā ar to, ka viņš nāk no bench - ar viņu treneriem nav problēmas, jo čalim nav sakāpis galvā kā tas ir ar vietējiem nēģeriem!
Nu sanantonio rokraksts jau entos gadus ir komandas aizsardzība, kura visticamāk arī viņu glāba /piesedza.

  +4 [+] [-]

, 2021-02-07 23:31, pirms 3 gadiem
Vestbrukam interesē tikai triple double, Bīlam līderība. Viss pārējais ir fons. Komandas nav.

  +7 [+] [-]

, 2021-02-07 23:35, pirms 3 gadiem
Spēlē bija ļoti zīmīgs moments, kas, manuprāt, visu pasaka par Wizards šībrīža situāciju.
Komandai tuvu -20 jau, 3. ceturtdaļa, ja nemaldos (it kā nekas vēl nav zaudēts), Bīls ar jau 25+ punktiem spēlē nopelna 2+1 un stāv uz sodiņa smaidīgs, jokojas (nezinu ar ko, par ko, to kamera neparādīja) un izskatās ļoti labā, komfortablā noskaņojumā.
Īsts komandas līderis šādā situācijā nu nedrīkst būt apmierināts. Nu tā tam nevajadzētu būt! Komanda spēlē slikti, atkal ir jau stipros mīnusos un būtu jābūt kaut kādām neapmierinātības pazīmēm. Bet nē, viņš smaida un viss ir štokos. Jo ir jau pašam 25+ punkti un būs vēl.

  +4 [+] [-]

, 2021-02-07 23:36, pirms 3 gadiem
norcha 172 rakstīja: Vestbrukam interesē tikai triple double, Bīlam līderība. Viss pārējais ir fons. Komandas nav.
Izskatās, ka westbrooka vienīgais talants ir sapist jebkuru komandu,kurā viņš nonāk.

  -1 [+] [-]

, 2021-02-07 23:41, pirms 3 gadiem
Kjenga2 rakstīja: Nu sanantonio rokraksts jau entos gadus ir komandas aizsardzība, kura visticamāk arī viņu glāba /piesedza.
Neko jau diži viņu neviens tur nepiesedza - Popovičš ne ar vienu nekad neauklējas - vienkārši Bertāns iekš Spurs laukumā vidēji pavadīja 12-14 min vidēji, bet Wizards komandā, kas jau vairākas sezonas pēc kārtas ir viena no sliktākajā komandām aizardzībā ir kā pīlei ūdens - jo slikti aizsardzībā spēlē nevis Bertāns, bet visa komanda un ej nu saproti uz kura pleciem novelt vainu aizsardzības problēmās
Bertānu pirms šīs sezonas glāba tas, ka lai arī viņš spēlēja 29 min. vidēji spēlē un bija caurums aizardzībā - viņš to visu atpelnīja ar neriāliem tālmetieniem - viņš palaida garām spēlētāju, kasiemeta 2 pts Wizards grozā, bet viņš pats pēc dažām sekundēm iemet pretiniekam 3 pts tātad Wizards statistikā ir +1

  +2 [+] [-]

, 2021-02-07 23:42, pirms 3 gadiem
Ontario rakstīja: Bertanam joprojam nekrit trispunktnieki, bet poh turpina dročit pa grozu, mož ka vajag beidzot sakt meginat tikt lidz groza apaksai, meginat apspelet, izprovacet uz sodu? Ne poh tik turpina kramet kiegelus no talienes.
No vienas puses, troikas ir tā lieta,ar kuru viņš to maizīti nopelnīja un procents agri vai vēlu atnāks atpakaļ, bet no otras, spēles stilu šobrīd tiešām varētu dažādot. Arī šajā spēlē pretinieki leca gaisā katru reizi,kad Dāvis bija metiena pozīcijā,var taču pamanīt un iet garām. Kādreiz viņš tā mēdza darīt un bija arī labi danki.

     [+] [-]

, 2021-02-07 23:59, pirms 3 gadiem
Ontario rakstīja: Bertanam joprojam nekrit trispunktnieki, bet poh turpina dročit pa grozu, mož ka vajag beidzot sakt meginat tikt lidz groza apaksai, meginat apspelet, izprovacet uz sodu? Ne poh tik turpina kramet kiegelus no talienes.
Iepriekšējo spēli neredzēji? Vairākas reizes mēģināja iet garām. Tur tāda pati bēdu ieleja. Pat nemēģina rauties iekšā, galvenais kādu zilo izpuļīt.

  -1 [+] [-]

, 2021-02-08 00:09, pirms 3 gadiem
Tas ir psc, 80 milj. džekam vidēji divi truļi pa spēli. Trakākais ,ka no viņa ir pilnīgi bezjēdzīgs pienesums, nav ne aizsardzības,ne atlēkušās ,ne piespēles.....pilnīgi nekā. Bertāna vietā var laukumā var laist da jebko , Pasečņiks samestu vairāk ar divu čipsu paku līgumu

     [+] [-]

, 2021-02-08 07:53, pirms 3 gadiem
Kamēr turpināsies dzeršana un kāršu spēlēšana lielā dałā komandas, maz ticams, ka rezultāti uzlabosies! Amerikā par to jau daži runā atklāti.
Dāvis labi atstāja RW bez tripple double, tieši viena piespēle pietrūka, DB kādus piecus neielika pēc vińa piespēlēm

  +3 [+] [-]

, 2021-02-08 08:49, pirms 3 gadiem
3/4 kamēr Davis bija laukumā - ap 6 min. - ne reizes nepieskārās bumbai ... . Ko tur darīja laukumā?

  +1 [+] [-]

, 2021-02-08 09:06, pirms 3 gadiem
doks1959 rakstīja: 3/4 kamēr Davis bija laukumā - ap 6 min. - ne reizes nepieskārās bumbai ... . Ko tur darīja laukumā?
Darīja to pašu, ko parasti. Stāvēja stūrī un gaidījā un aizsardzībā cieši vēroja, kā Hornets met iekšā cik daudz grib un kā grib. Vislabāk man patīk, kā viņš iet "cīnīties" uzbrukumā pēc atlēkušās bumbas, kad tiek mesti soda metieni. Bumba vēl gaisā, bet viņš jau dodas atpakaļ uz "aizsardzību". Kā rakstīja vienā forumā, tad Wizards varētu atpakaļ skriet 2 cilvēki, bet pārējie 3 paliktu uzbrukumā. Tie 2 ir vajadzīgi, lai izmestu gala autu.

  +4 [+] [-]

, 2021-02-08 09:56, pirms 3 gadiem
Bertāns izskatās aizmirsis , ka var arī mest 2p metienus!

     [+] [-]

, 2021-02-08 10:23, pirms 3 gadiem
scorpio rakstīja: Spēlē bija ļoti zīmīgs moments, kas, manuprāt, visu pasaka par Wizards šībrīža situāciju.
Komandai tuvu -20 jau, 3. ceturtdaļa, ja nemaldos (it kā nekas vēl nav zaudēts), Bīls ar jau 25+ punktiem spēlē nopelna 2+1 un stāv uz sodiņa smaidīgs, jokojas (nezinu ar ko, par ko, to kamera neparādīja) un izskatās ļoti labā, komfortablā noskaņojumā.
Īsts komandas līderis šādā situācijā nu nedrīkst būt apmierināts. Nu tā tam nevajadzētu būt! Komanda spēlē slikti, atkal ir jau stipros mīnusos un būtu jābūt kaut kādām neapmierinātības pazīmēm. Bet nē, viņš smaida un viss ir štokos. Jo ir jau pašam 25+ punkti un būs vēl.
Redzeeju visu speeli un izlasiiju arii sheit visus komentaarus.

Smiekli caur asaraam par to, ka (atshkjiriibaa no komentaariem pie RD hokeja sadaljaa) sheit bez iipashaam rupjiibaam un turklaat ljoti gaumiigi un galvenais, preciizi komentaaros atainots Wizards notiekoshais murgs.

Cik nebija epizodes pirmajaas divaas ceturtdaljaas (tad veel Daavis nebija aizmetis garaam daudz triinjus), kad vinjsh ganaas uz troikas, bet komandas biedri vinju vispaar ignoree un pashi lidina triispunktniekus. Protams, paarsvaraa absoluuti garaam.

"[...] nav centra spēlētāja uz rezervistu soliņa, kā vien vecais Lopez, kas drīzāk izskatās pēc malkas cirtēja, kas apmaldījies mežā!"

Nu ko, shonakt pret Bulls. Es jau vispaar tagad vairs nedzeru, bet ja shito skatiishos... tad buus uzdevums.

  -1 [+] [-]

, 2021-02-08 10:24, pirms 3 gadiem
ir vairakas pazimes, kuras liecinas , ja DB nokaps no kodiena:
1. Nodziis baardu
2. Nevilks to T-kreklu zem formas. T-krekls liecina par drebuljiem. Ar dreboshu rocinju daudz punktus nesamest

  -2 [+] [-]

, 2021-02-08 10:33, pirms 3 gadiem
hahahahah, lasu komentārus un smejos. Bet, protams, ka pie letiņa neveiksmēm un neizdarībām atkal ir vainojama komanda (Bīls, Vestbrūks) nevis viņš pats. Nez, kur es šo jau esmu dzirdējis.... Ā, pareizi Luka un Riks ir vainīgi pie Podriņķa sūdīgās spēles. hahahahahaha. Varbūt būtu laiks noņemt rozā brilles un aprast ar faktu, ka tie abi ubagi ir smagi pārmaksāti lūzeri un neviens cits nav vainojams pie viņu sūdīgās spēles?

     [+] [-]

, 2021-02-08 10:51, pirms 3 gadiem
Tumanovs rakstīja: ir vairakas pazimes, kuras liecinas , ja DB nokaps no kodiena:
1. Nodziis baardu
2. Nevilks to T-kreklu zem formas. T-krekls liecina par drebuljiem. Ar dreboshu rocinju daudz punktus nesamest
nu32 kg kartejo reizi stasta no savas pieredzes ka neka visu muzhu to vien ar saviem deleniem dara ka kozh

  +2 [+] [-]

, 2021-02-08 11:18, pirms 3 gadiem
PēterisP rakstīja: Darīja to pašu, ko parasti. Stāvēja stūrī un gaidījā un aizsardzībā cieši vēroja, kā Hornets met iekšā cik daudz grib un kā grib. Vislabāk man patīk, kā viņš iet "cīnīties" uzbrukumā pēc atlēkušās bumbas, kad tiek mesti soda metieni. Bumba vēl gaisā, bet viņš jau dodas atpakaļ uz "aizsardzību". Kā rakstīja vienā forumā, tad Wizards varētu atpakaļ skriet 2 cilvēki, bet pārējie 3 paliktu uzbrukumā. Tie 2 ir vajadzīgi, lai izmestu gala autu.
Labs. Precīzāk grūti pateikt ko par šādu spēles stilu.
1 2 38 komentāri