Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Autors: Reinis Aumeisters

''Nets'' liek Ērvingam ziedot pusmiljonu un apmeklēt nodarbības, lai atgrieztos komandā

''Nets'' liek Ērvingam ziedot pusmiljonu un apmeklēt nodarbības, lai atgrieztos komandā
Kairijs Ērvings. Foto: EPA/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Bruklinas "Nets" vadība ir nākusi klajā ar sešu punktu garu darāmo darbu sarakstu, kas saspēles vadītājam Kairijam Ērvingam ir jāizpilda, lai pilnvērtīgi atgrieztos komandā, informē "The Athletic" apskatnieks Šams Čaranija.

Darāmo darbu sarakstā ir konkrēti punkti: atvainoties, kā arī nosodīt filmu. Basketbolistam būs jāziedo 500 tūkstošus ASV dolāru kādai labdarībai, kas apkaro naida sēšanu, kā arī jāapmeklē jutīguma un antisemītisma nodarbības jeb apmācības. Izskaņā Ērvingam būs jātiekas ar ebreju kopienas līderiem un "Nets" īpašnieku Džo Cai, lai pierādītu, ka ir mainījies un saprot izdarītā sekas.

Iepriekš jau informējām, ka sportists savu sociālo tīklu kontos dalījās ar antisemītiskus uzskatus atbalstošu filmu "Hebrews to Negroes: Wake up black America". Ērvings ilgi neizmantoja iespēju atvainoties un Bruklinas vadība viņu sodīja ar piecu spēļu bezalgas diskvalifikāciju, kā arī nosodīja basketbolista rīcību, paužot, ka ar atvainošanos šoreiz nebūs gana.

Nu vadība metusi vārdus pie malas un paudusi konkrētu nostāju, piespriežot basketbolistam bargāku sodu. Ar basketbola zvaigznes rīcību nebija apmierināts arī sporta inventāra ražotājs "Nike", kas pēc incidenta paziņoja par sportista personiskās apavu kolekcijas ražošanas pārtraukšanu.

Ērvings šosezon laukumā devies astoņās NBA spēlēs, izceļoties ar 26.9 punktiem, 5.1 atlēkušo bumbu, tik pat daudz rezultatīvām piespēlēm, 1.4 pārtvertām bumbām un 1.1 bloķētu metienu vidēji katrā no tām.


, 2022-11-06 04:03, pirms gada
Sviests
, 2022-11-06 07:42, pirms gada
Princesi kārtīgi izdomāja pārmācīt hehe
, 2022-11-06 08:36, pirms gada
Kkāds vājprāts.
, 2022-11-06 08:51, pirms gada
Tā ir pasaule.
, 2022-11-06 09:04, pirms gada
Viņš taču ziedoja jau,bet naudu nepieņēma.
Tas pēdējais punkts atkal reāla hohma
, 2022-11-06 09:06, pirms gada
Izsmiekls. Kyrie lai arī pauž savus uzskatus, viņš nav kkāds vergs, kurš nevar teikt ko viņš domā.
, 2022-11-06 09:36, pirms gada
Hipokrātijas un Idiokrātijas paraugstunda. Rietumu civilizācijas noriets.
, 2022-11-06 10:11, pirms gada
JLM
, 2022-11-06 11:19, pirms gada
itkā talantīgs spēlētājs, bet līga PILNĪGI neko nezaudētu, ja tāds arī tur nebūtu.
, 2022-11-06 11:42, pirms gada
Esmu diez gan pārliecināts, ka viņš drīzāk šogad nespēlēs vispār nekā šo visu izdarīs. Izlaidīs gadu un nākamgad laidīs LAL. Vai tik pat labi beigs karjeru
, 2022-11-06 13:21, pirms gada
Ja filmā ir ticis noliegts holokausts un Īrvings nav spējis pietiekami ātri nokomentēt šo filmas aspektu, pasakot ka neatbalsta šādu murgu izplatīšanu, tad jāsaka, ka Īrvings pilnībā ir pelnījis šāda veida sodu.
, 2022-11-06 13:36, pirms gada
cobham rakstīja: Izsmiekls. Kyrie lai arī pauž savus uzskatus, viņš nav kkāds vergs, kurš nevar teikt ko viņš domā.
Vergs viņš nav, bet paužot savus uzskatus viņam ir jāsaprot kādas ir sekas. Ņemsim hipotētisku piemēru - kāds algots darbinieks (viens no labākajiem nozarē) savā uzņēmumā strādājot sāk publiski bļaustīties, ka atbalsta kādas rases diskrimināciju. Uzņēmuma vadība to uzzin, prasa no darbinieka publisku atvainošanos un nosodīt šādus uzskatus. Tas netiek darīts nedēļu un tu ar darba devēju par šo tematu komunicē tikai caur advokātu (caur aģentu Kyrie gadījumā). Neseko publiska atvainošanās, tikai naudas ziedojums un personīga neierašanās uz pasākumu, kas veltīts šo aizspriedumu mazināšanai un cilvēku izpratnes paplašināšanai. Uzņēmums saprot, ka darbinieks īsti nemaz nepauž nožēlu par izdarīto un nejūtās izdarījis ko nepareizu. Uzņēmums Tevi atstādina no darba pienākumiem bezalgas periodā ar uzstādījumu, kādas lietas ir jāveic, lai atgrieztos darbā, jo darbinieka rīcība un vērtības nesaskan ar kopējo uzņēmuma politiku un tēlu.

Tātad - ja Tu vēlies izteikt savas domas un uzskatus, kas ir diskiriminējoši vai sabiedrību škirojoši, ir jāiemācās, ka uz lielās skatuves daudzi ar Tevi vairs negribēs sadarboties vai maksāt Tev algu kā arī uzturēt ar Tevi kontaktus Tavu uzskatu dēļ. Tās arī ir sekas. Ne verdzība vai apspiešana.
, 2022-11-06 16:19, pirms gada
MisterT rakstīja: Vergs viņš nav, bet paužot savus uzskatus viņam ir jāsaprot kādas ir sekas. Ņemsim hipotētisku piemēru - kāds algots darbinieks (viens no labākajiem nozarē) savā uzņēmumā strādājot sāk publiski bļaustīties, ka atbalsta kādas rases diskrimināciju. Uzņēmuma vadība to uzzin, prasa no darbinieka publisku atvainošanos un nosodīt šādus uzskatus. Tas netiek darīts nedēļu un tu ar darba devēju par šo tematu komunicē tikai caur advokātu (caur aģentu Kyrie gadījumā). Neseko publiska atvainošanās, tikai naudas ziedojums un personīga neierašanās uz pasākumu, kas veltīts šo aizspriedumu mazināšanai un cilvēku izpratnes paplašināšanai. Uzņēmums saprot, ka darbinieks īsti nemaz nepauž nožēlu par izdarīto un nejūtās izdarījis ko nepareizu. Uzņēmums Tevi atstādina no darba pienākumiem bezalgas periodā ar uzstādījumu, kādas lietas ir jāveic, lai atgrieztos darbā, jo darbinieka rīcība un vērtības nesaskan ar kopējo uzņēmuma politiku un tēlu.

Tātad - ja Tu vēlies izteikt savas domas un uzskatus, kas ir diskiriminējoši vai sabiedrību škirojoši, ir jāiemācās, ka uz lielās skatuves daudzi ar Tevi vairs negribēs sadarboties vai maksāt Tev algu kā arī uzturēt ar Tevi kontaktus Tavu uzskatu dēļ. Tās arī ir sekas. Ne verdzība vai apspiešana.
Ja es regulāri pārkāpšu CSN, vai man ar CSDD vadību jātiekas? p.s gari raksti, skaidrs, ka esi ofisa planktons.
, 2022-11-06 21:57, pirms gada
ST2 rakstīja: Ja es regulāri pārkāpšu CSN, vai man ar CSDD vadību jātiekas? p.s gari raksti, skaidrs, ka esi ofisa planktons.
Vēl neprecīzāku piemēru nevarēji izdomāt?

Un kas, pie velna, tas p.s. bija? Tādu "uzbraucienu" spētu izdomāt tikai rastvora maisītāja palīgs, bet tie atkal nezina tādu vārdu kā "planktons".
Deriks Vaits. Foto: AFP/Scanpix
2

Ceturtās spēles varonis Vaits: "Teicu Porziņģim, ka piesegsim viņu"

Nacionālās basketbola asociācijas regulārās sezonas uzvarētāja Bostonas "Celtics" svinēja otro panākumu izbraukumā, ar 102:88 pārspējot Maiami "Heat", un pirmās kārtas sērijā panāca 3-1. Divarpus minūtes līdz pirmā puslaika beigām savainojuma dēļ spēle priekšlaikus beidzās latviešu garajam spēlētājam Kristapam Porziņģim, kurš laukumu pameta pie 16 punktu pārsvara.
Džamals Marejs. Foto: AFP/Scanpix
16

Marejs danko pāri Lebronam un ar uzvaras metienu izslēdz "Lakers", tālāk arī "Thunder"

Nacionālās basketbola asociācijas Rietumu konferencē noskaidrotas jau trīs no četrām otrās kārtas dalībniecēm – tālāk tikušas arī Oklahomsitijas "Thunder" un Denveras "Nuggets", izslēdzot Ņūorleānas "Pelicans" (4-0) un Losandželosas "Lakers" (4-1).
Kristaps Porziņģis spēli pamet priekšlaicīgi. Foto. AFP. Scanpix
53

Satraukums Bostonā: Porziņģis iedzīvojas savainojumā un noslēdz spēli priekšlaicīgi

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) izslēgšanas spēlē vien nepilnas 14 minūtes nospēlējis latvietis Kristaps Porziņģis, kurš ceturtajā sērijas spēlē pret Maiami "Heat" iedzīvojās savainojumā. Pagaidām nav skaidra savainojuma nopietnība. Bostonas "Celtics" uzvarēja šo spēli ar 102:88 un nonāca uzvaras attālumā no Austrumu konferences pusfināla.