Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Zaions par neiekļūšanu izslēgšanas turnīrā: "Tas vairs neatkārtosies"

Matīss Kučinsks
Matīss Kučinsks

Zaions par neiekļūšanu izslēgšanas turnīrā: "Tas vairs neatkārtosies"
Zaions Viljamsons. Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Ņūorleānas "Pelicans" spēka uzbrucējs Zaions Viljamsons, kurš atkopjas no savainojuma, kādā intervijā izteica pārliecību, ka viņa pārstāvētā komanda iekļūs izslēgšanas turnīrā.

"Pelicans" līderim Zaionam Viljamsonam tika vaicāts, kādas bija sajūtas, ka komanda ar viņu vēl nav iekļuvusi izslēgšanas spēlēs. Viljamsons atbildēja: "Tas bija ļoti nepatīkami. Mēs netikām izslēgšanas turnīrā, es skatījos "play-off" spēles un pie sevis nodomāju, ka mēs taču varam tur spēlēt. Es zinu, ka šosezon mēs varam tur iekļūt. Šīs domas ir mani pārņēmušas. Tas vairāk neatkārtosies – mēs iekļūsim izslēgšanas turnīrā."

"Nekas mūs šosezon neapturēs no iekļūšanas izslēgšanas turnīrā," Zions turpināja. "Mēs to paveiksim. Es darīšu visu, kas ir manos spēkos, un es gribu, lai komandas biedri redz manu apņēmību." 2018. gadā ar līdzīgām frāzēm izcēlās Devins Bukers, kura komanda izslēgšanas turnīru sasniedz vien aizvadītajā sezonā. Tiesa, tā uzreiz prata iekļūt NBA finālā, kurā atzina Milvoki "Bucks" pārākumu, neskatoties uz to, ka sērijā uzvarēja pirmās divas spēles (sērija noslēdzās 2-4).

Viljamsons, kurš šobrīd atgūstas pēc veiktās kājas operācijas, NBA aizvadīs trešo sezonu. 2019. gadā ar kopējo pirmo numuru draftētais spēka uzbrucējs karjeras laikā aizvadījis 85 spēles, vidēji gūstot 25,7 punktus, izcīnot septiņas atlēkušās bumbas un atdodot 3,2 rezultatīvas piespēles. Aizvadītajā sezonā viņš debitēja Zvaigžņu spēlē.

Izmantotie resursi:
https://nba.nbcsports.com/2021/10/0...

  -1 [+] [-]

, 2021-10-06 13:31, pirms 3 gadiem
Ko tad šis ies uz stiprāku komandu ? :d

  -1 [+] [-]

, 2021-10-06 13:54, pirms 3 gadiem
Ja Zions spēlēs Bukera vai Adetokumbo līmenī tad varbūt arī iekļūs.

     [+] [-]

, 2021-10-06 14:23, pirms 3 gadiem
Ar tādu Ziona ''spēlēšanu'' aizsardzībā viņi pat play in neiekļūs

  +1 [+] [-]

, 2021-10-06 14:40, pirms 3 gadiem
Zions ir staigajoša trauma ar tādu svaru un lēkāšanu var notraumēties jebkurā brīdī un šitam kadram būs īsāka karjera nekā kp

     [+] [-]

, 2021-10-06 17:35, pirms 3 gadiem
Zions normāls kuilis. Galvenais savākt labus partnerus ap viņu, tad ir iespēja iekļūt play-off pat, ja viņš sudīgi spēlē defu.

     [+] [-]

, 2021-10-06 19:11, pirms 3 gadiem
KevinDurant#35 rakstīja: Zions normāls kuilis. Galvenais savākt labus partnerus ap viņu, tad ir iespēja iekļūt play-off pat, ja viņš sudīgi spēlē defu.
Lonzo, Džrū, Ingrams, Zions bija labākais uzbrukuma reitings līgā. Kāpēc viņi palaida Džrū + tagad Lonzo.... ej uzmini.

     [+] [-]

, 2021-10-06 19:47, pirms 3 gadiem
Heiteris parastais rakstīja: Lonzo, Džrū, Ingrams, Zions bija labākais uzbrukuma reitings līgā. Kāpēc viņi palaida Džrū + tagad Lonzo.... ej uzmini.
Nav ne jausmas, bet notupija!

     [+] [-]

, 2021-10-06 22:25, pirms 3 gadiem
Heiteris parastais rakstīja: Lonzo, Džrū, Ingrams, Zions bija labākais uzbrukuma reitings līgā. Kāpēc viņi palaida Džrū + tagad Lonzo.... ej uzmini.
Piekrītu. Bola un Holideja aizmainīšana bija liela kļūda. Ja būtu jāizvēlās, Tad es labāk aizmainītu Ingremu, kurš manuprāt nav diez ko labs spēlētājs priekš šīs komandas, neiet kopā ar Zionu. Nu kkas tur nav. Kkā bremzē to visu komandas spēli. Nu nepatīk man viņš un viss