Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Karjeru noslēgušais Oldridžs atgriežas un oficiāli pievienojas "Nets"

Matīss Kučinsks
Matīss Kučinsks

Karjeru noslēgušais Oldridžs atgriežas un oficiāli pievienojas "Nets"
Gordons Heivords un Lemarkuss Oldridžs. Foto: AFP/Scanpix

Piecus mēnešus atpakaļ Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēlētājs Lemarkuss Oldridžs beidza spēlētāju karjeru veselības problēmu dēļ. 36 gadus vecais spēlētājs nolēma atgriezties – viņš saņēma atļauju no ārstiem un oficiāli ir pievienojies Bruklinas "Nets".

"Veselības problēmu dēļ savu basketbolista karjeru noslēdzu aprīlī, bet, ņemot vērā vairākas pārbaudes un kvalitatīvu speciālistu atzinumus, es, ārsti un "Nets" tikām pārliecināti, ka esmu vesels un varu atgriezties NBA," Oldridžs teica. "Man ļoti patika tas īsais brīdis, kuru pavadīju "Nets" rindās un esmu ļoti priecīgs, ka varu pievienoties komandai un cīnīties par titulu."

"Nets" rindās spēlēs tādi spēlētāji kā Džeimss Hārdens, Kevins Durents, Kairijs Īrvings, Pols Milsaps, Bleiks Grifins, Lemarkuss Oldridžs un citi. 36 gadus vecais Oldridžs NBA spēlē kopš 2006. gada. Karjeras laikā viņš pārstāvējis arī Portlendas "Trail Blazers" (No 2006. – līdz 2015. gadam) un Sanantonio "Spurs" (No 2015. līdz 2021. gadam). Aizvadītajā sezonā viņš vienojās par līguma izpirkšanu ar "Spurs", pievienojās "Nets", bet veselības dēļ noslēdza karjeru, kuras laikā viņš vidēji guvis 19,4 punktus un izcīnījis 8,2 atlēkušās bumbas.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...

     [+] [-]

, 2021-09-06 13:52, pirms 3 gadiem
Paņems gredzenu pusslodzē un varēs mest mieru
Lilards tikmēr dirsu uz pusēm pārplēsis bet tolks nekāds

     [+] [-]

, 2021-09-06 18:40, pirms 3 gadiem
Jā, šoreiz Bruklina ir nobruņota līdz pēdējai pakāpei. Tas pat pusvesalais Oldridžs uz desmit minūtēm mača laikā var aizvietot Durentu, lai tas var drusku atvilkt gaisu plaušās. Pačolēsim!

     [+] [-]

, 2021-09-06 18:42, pirms 3 gadiem
Es prognozēju kko līdzīgu, kā Bošs atgriezās Heat uz pāris mēnešiem, līdz saprata, ka dzīve vēl diezgan gara priekšā, nav ko muļķoties ar veselību.