Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Kuzma par maiņas darījumu uz ''Wizards'': ''Domāju, ka nonākšu Sakramento''

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Kuzma par maiņas darījumu uz ''Wizards'': ''Domāju, ka nonākšu Sakramento''
Kails Kuzma. Foto: AFP/Scanpix

Jaunais Dāvja Bertāna komandas biedrs Vašingtonas ''Wizards'' rindās Kails Kuzma podkāstā ''No Chill with Gilbert Arenas'' pauda, ka esot bijis pārliecināts par savu nonākšanu nevis Vašingtonā, bet gan Sakramento ''Kings'' maiņas darījumā pret Badiju Hīldu.

Šajā vasarā par Dāvja Bertāna jauno komandas biedru Vašingtonas ''Wizards'' kļuva Kails Kuzma, kuru Losandželosas ''Lakers'' aizmainīja uz ''Wizards'' kopā ar Kontvediusu Kaldvelu-Popu, Montrezu Harelu un 22. drafta izvēli pret Raselu Vestbruku.

Podkāstā ''No Chill with Gilbert Arenas'' Kuzma atklāja, ka par šo maiņas darījumu bijis pārsteigts: ''Domāju, ka nonākšu Sakramento. Uzskatīju, ka darījums pret Badiju Hīldu jau ir noslēgts. Prātoju - 45 minūšu lidojums, būšu Sakramento, nav slikti. Vēlāk man paziņoja, ka dodos uz Vašingtonu, par ko gan esmu ļoti priecīgs. Atradīšos labākā situācijā. Doties uz Sakramento būtu jautri, taču ieguvu iespēju spēlēt ar tādu spēlētāju kā Bredliju Bīlu. Viņš cenšas būt uzvarētājs šajā līgā. Šī ir lieliska iespēja, jo arī citi vēlas sevi pierādīt.''

Kails Kuzma 2017. gada draftā tika izvēlēts ar 27. numuru un visu līdzšinējo NBA karjeru bija pavadījis Losandželosā, ar kuru kopā 2019./2020. gada sezonā kļuva par NBA čempionu. Karjeras 276 spēlēs spēlētājs vidēji spēlē guvis 15.2 punktus, izcīnījis 5.6 atlēkušās bumbas un atdevis 1.9 rezultatīvās piespēles. 2020./2021. gada sezonā regulārajā sezonā 68 mačos spēlētājs vidēji guva 12.9 punktus un izcīnīja 6.1 atlēkušo bumbu.

     [+] [-]

, 2021-09-06 09:57, pirms 3 gadiem
Wizards noteikti jābūt playoff ar šo sastāvu, ja galvenie špīleri veseli būs

     [+] [-]

, 2021-09-06 10:21, pirms 3 gadiem
Nav jau liela atšķirība
Austrumos vismaz Kuzmičam iespēja tikt playoffos bet nu tur tāpat pirmā kārtā pēriens ar 0-4 pret bruklinu vai grieķi

     [+] [-]

, 2021-09-06 11:27, pirms 3 gadiem
BK Jēkabpils un Dinamo Rīga fans rakstīja: Wizards noteikti jābūt playoff ar šo sastāvu, ja galvenie špīleri veseli būs
Bez aizsardzības tālu netiks

     [+] [-]

, 2021-09-06 11:43, pirms 3 gadiem
Bostonietis rakstīja: Bez aizsardzības tālu netiks
Ar aizsardzību arī nekur tālu netiks

     [+] [-]

, 2021-09-06 11:44, pirms 3 gadiem
Redzot uzbrucēju pārbagātību WSH komandā, viņam vēl ir visas iespējas nokļūt Sakramento. Un ne tikai - var nokļūt arī MIN, TOR, OKC, CLE, POR, ORL utt., līdz februārim var mierīgi aizmainīt, ja būs jēdzīgs piedāvājums.

     [+] [-]

, 2021-09-06 12:37, pirms 3 gadiem
Charly Skymaker rakstīja: Redzot uzbrucēju pārbagātību WSH komandā, viņam vēl ir visas iespējas nokļūt Sakramento. Un ne tikai - var nokļūt arī MIN, TOR, OKC, CLE, POR, ORL utt., līdz februārim var mierīgi aizmainīt, ja būs jēdzīgs piedāvājums.
Priekškam komandām pārbūves procesā - Orlando un Thunder - Kuzmu? Vai tai pašai Toronto?

     [+] [-]

, 2021-09-06 12:41, pirms 3 gadiem
Bostonietis rakstīja: Bez aizsardzības tālu netiks
tālu jau nekur netiks, tas tiesa, bet domāju, ka aizsardzība nebūs vairs problēma. Jaunais treneris tieši Denverā ir atbildējis par to, kā arī ''aizsardzības speciālista'' Gaforda minūtēm būtu tikai jākāpj, tie paši jaunieguvumi - KCP un Holidejs, itkā arī labi spēlējot defā. Jācer, ka Dinvidijs pēc traumas nebūs pārlieku piesardzīgs un dos arī kādu devumu komandai spēlējot aizsardzībā