Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Bruksam vienas spēles diskvalifikācija, Grīnam piespriež 25 tūkstošu sodu

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Bruksam vienas spēles diskvalifikācija, Grīnam piespriež 25 tūkstošu sodu
Dilons Brukss. Foto: USA Today Sports/Scanpix

Nacionālā basketbola asociācija (NBA) ar vienas spēles diskvalifikāciju sodījusi Memfisas ''Grizzlies'' spēlētāju Dilonu Bruksu, kurš sērijas otrajā mačā pret Goldensteitas ''Warriors'' rupji pārkāpa noteikumus pret Geriju Peitonu. Tikmēr 25 tūkstošu sodu saņēmis Dreimonds Grīns, kurš tajā pašā mačā Memfisas faniem rādīja vidējo pirkstu.

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) Rietumu konferences pusfināla sērijas otrajā mačā starp Memfisas ''Grizzlies'' un Goldensteitas ''Warriors'' elkoņa lūzumā iedzīvojās otrās komandas pārstāvis Gerijs Peitons, pret kuru, esot lēcienā, noteikumus pārkāpa Dilons Brukss. Pēc mača ''Warriors'' galvenais treneris Stīvs Kers kritizēja Bruksu par šo izgājienu, kamēr NBA solīja tuvākajās dienās izmeklēt situāciju.

Tā paziņojusi, ka Brukss ir diskvalificēts uz vienu spēli, tādējādi spēlētājam nāksies izlaist sērijas trešo maču, kurš Sanfrancisko notiks naktī uz svētdienu. Astoņās izslēgšanas spēlēs Brukss vidēji laukumā pavadījis 29.1 minūti, kurā izcēlies ar 13.4 punktiem, izcīnītu 2.1 atlēkušo bumbu un atdotu 2.1 rezultatīvo piespēli. Memfisas nometnē gan ir arī viena laba ziņa - trešajai spēlei gatavojas Stīvens Adamss, kurš bija iekļauts NBA drošības un veselības protokolā.

Tikmēr 25 tūkstošu dolāru sodu saņēmis Goldensteitas viens no līderiem Dreimonds Grīns. Tas spēlētājam piespriests par vidējo pirkstu rādīšanu Memfisas faniem, pirmās ceturtdaļas laikā dodoties uz ģērbtuvēm. Jau pēc mača Grīns atzina, ka, to darot, juties labi, un viņam nesagādāšot grūtības nomaksāt sodu.

Sērijā starp komandām ir līdzsvars 1-1. Nākamās divas spēles paredzētas ''Warriors'' laukumā - vispirms naktī uz svētdienu, bet vēlāk arī naktī uz otrdienu. Pēc divām spēlēm Sanfrancisko sērija atgriezīsies Memfisā.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...
https://www.espn.com/nba/story/_/id...

  -3 [+] [-]

, 2022-05-06 08:43, pirms 2 gadiem
Murgs, kaut kā nepareizi liekas. Viens nespēlēs ilgi,otram tikai vienas spēles izlaišana. Vajag tā, cik ilgi nespēlēs traumētais, tik ilgi nespēlē vainīgais.

  +1 [+] [-]

, 2022-05-06 09:35, pirms 2 gadiem
janx13 rakstīja: Murgs, kaut kā nepareizi liekas. Viens nespēlēs ilgi,otram tikai vienas spēles izlaišana. Vajag tā, cik ilgi nespēlēs traumētais, tik ilgi nespēlē vainīgais.
Neizskatījās, jau, ka viņš gribēja traumēt viņu, pēc tam sekoja neveiksmīgs kritiens. Tad man iepriekšējā mačā Grīna piezīme liekas rupjāka, kur viņš Apzināti rāva aiz krekla spēlētāju.

  -1 [+] [-]

, 2022-05-06 09:49, pirms 2 gadiem
Tas grīns gan ir primātu paraugs., Tegulāri izceļas ar makaku gājieniem, žestiem un darbībām

     [+] [-]

, 2022-05-06 10:39, pirms 2 gadiem
janx13 rakstīja: Murgs, kaut kā nepareizi liekas. Viens nespēlēs ilgi,otram tikai vienas spēles izlaišana. Vajag tā, cik ilgi nespēlēs traumētais, tik ilgi nespēlē vainīgais.
Spēles situācija. Tas tev nav Jokiča vai Beverlija grūdieni mugurā pēc svilpēm...

     [+] [-]

, 2022-05-06 11:26, pirms 2 gadiem
dārgs pirksts

     [+] [-]

, 2022-05-06 11:41, pirms 2 gadiem
Viena spēle ir OK.
Sitiens bija apzināts, neapzināti pa galvu, neapzināti pēc tam traumēts elkonis. Agresīva spēles situācija.
Un Kers var aizvērt muti par saviem pārkāptajiem kodiem un netraumēšanu, nez kurš Pačuliju trenēja?