Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Leģendārais Robertsons: "Vestbruks nav vainīgs pie tā, ka viņam nav titula"

Matīss Kučinsks
Matīss Kučinsks

Leģendārais Robertsons: "Vestbruks nav vainīgs pie tā, ka viņam nav titula"
Rasels Vestbruks. Foto: AFP/Scanpix

Dāvja Bertāna komandas biedrs Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandā Vašingtonas "Wizards" Rasels Vestbruks aizvada teicamu sezonu un ir tuvu tam, lai pārspētu leģendārā Oskara Robertsona iekrāto triple-double rekordu. Daudzi gan kritizē Vestbruku par to, ka viņš nav ticis pie čempiontitula. Viņu metās aizstāvēt arī Robertsons.

"Manuprāt, daudzi izcili spēlētāji tiek kritizēti par to, ka nav spējīgi izcīnīt NBA čempiontitulu," teica Oskars Robertsons, kurš pagaidām ir visu laiku labākais NBA spēlētājs triple-double rādītājā. "Tai skaitā esmu es un [Rasels] Vestbruks. Daudzus gadus spēlēju Sinsinati "Royals", bet mēs nekad neveicām vērā ņemamus maiņu darījumus, lai padarītu komandu labāku. Vienmēr saku cilvēkiem – jebkura komanda, kas spējusi tikt pie titula, ir veikusi svarīgus maiņu darījumus. Piemēram, Bostona tika pie Bila Rasela."

"Es ceru, ka viņš [Vestbruks] kādudien tiks pie titula," turpināja Robertsons, kurš 1971. gadā, būdams Milvoki "Bucks" spēlētājs, kļuva par NBA čempionu. "Viņš ir viens no labākajiem aizsargiem basketbolā. Smieklīgi ir tas, ka sporta žurnālisti kritizē viņu tamdēļ, ka viņš nav kļuvis par čempionu. To nevar izdarīt viens spēlētājs. Ir jābūt labai komandas vadībai, jābūt apkārt pareizajiem spēlētājiem, lai to sasniegtu."

Robertsons NBA spēlēja no 1960. gada līdz 1974. gadam. Šajā laikā viņš iekrāja 181 triple-double. Vestbrukam šobrīd ir 179 triple-double, un ir tikai laika jautājums, kad Dāvja Bertāna komandas biedrs "Wizards" rindās labos šo rekordu, kļūstot par visu laiku labāko šajā rādītājā. "Wizards" atlikušas vēl sešas regulārā turnīra spēles, kuru laikā Vestbruks varētu labot NBA vēsturi.

Izmantotie resursi:
https://nba.nbcsports.com/2021/05/0...

Slēpts komentārs: salming18

     [+] [-]

, 2021-05-06 16:22, pirms 3 gadiem
Toreiz ar OKC viņiem bija iespējas izcīnīt. Vienu gadu finālā, otru pusfinālā - bet tur bija nepārspējamā GSW, kas pat sabradāja LJ kā bērnu.

  +6 [+] [-]

, 2021-05-06 16:55, pirms 3 gadiem
salming18 rakstīja: Protams ka ne .To saka cilvēks kurš arī nav izcīnījis titulu ,cik “pārsteidzoši” .
Ja nezini, ka viņš ir bijis čempions, tad pašā rakstā pat tas ir pieminēts. Kautko izlasīji bez virsraksta arī?

  -1 [+] [-]

, 2021-05-06 17:03, pirms 3 gadiem
Kjenga2 rakstīja: Ja nezini, ka viņš ir bijis čempions, tad pašā rakstā pat tas ir pieminēts. Kautko izlasīji bez virsraksta arī?
atvainojos,mana bēda prāta aptumsums.

  +2 [+] [-]

, 2021-05-06 17:48, pirms 3 gadiem
Kjenga2 rakstīja: Ja nezini, ka viņš ir bijis čempions, tad pašā rakstā pat tas ir pieminēts. Kautko izlasīji bez virsraksta arī?
Vispār jau rakstā ir minēts diezgan pretrunīgi. Ja lasītājs nav NBA pārzinātājs par senāku pagātni, tad ir viegli apjukt. Bet nu, rakstu pārlasīšana mūsdienās ir liels retums interneta žurnālistikā. Var saprast...

1) "Manuprāt, daudzi izcili spēlētāji tiek kritizēti par to, ka nav spējīgi izcīnīt NBA čempiontitulu," teica Oskars Robertsons, kurš pagaidām ir visu laiku labākais NBA spēlētājs triple-double rādītājā. "Tai skaitā esmu es un [Rasels] Vestbruks. Daudzus gadus spēlēju Sinsinati "Royals", bet mēs nekad neveicām vērā ņemamus maiņu darījumus, lai padarītu komandu labāku.''

2) "Es ceru, ka viņš [Vestbruks] kādudien tiks pie titula," turpināja Robertsons, kurš 1971. gadā, būdams Milvoki "Bucks" spēlētājs, kļuva par NBA čempionu.

  +1 [+] [-]

, 2021-05-06 17:51, pirms 3 gadiem
Gan jau tur domāts, ka karjeras laikā Big O tika kritizēts pirmos 10 karjeras gadus, kamēr Royals spēlēja. Pēc tam pārgāja uz Bucks, pacēla kausu un cilvēki apklusa.
Bet gan jau pazaudējies autors tulkojumā starp pagātnes un tagadnes formām.

  +1 [+] [-]

, 2021-05-06 18:00, pirms 3 gadiem
salming18 rakstīja: atvainojos,mana bēda prāta aptumsums.
Ne pirmā reize.

     [+] [-]

, 2021-05-07 10:28, pirms 3 gadiem
Es neesmu super liels Vestbruka fans, bet viņš ir super atlēts (netraumējas, super atlētisks), viņš vienmēr mauc uz 100% (neredzēsi haltūras), šīs divas ir labākās īpašības. Pie sliktajām ir tas, ka metiens ir ļoti nestabils, ļoti patīk vākts statistiku (atņem rebus lielajiem, un dažreiz meklē piepēli kur pašam ir jāliek iekšā), un diemžēl basketbola IQ nav super augstā līmenī, kā arī viņš nav clutch...

bet... Bet, es tāpat domāju, ka šobrīd, no aktīvajiem NBA saspičiem viņš ir top5:
Karijs
īrvings
Pols
Dončičs - nu te protams jāsaka ka potenciāls ir liels, bet pašlaik tiek izniekots milzīgā ego dēļ. šis ir Vestbruka un Hārdena savienojums, bet ne tajā labākajā aspektā

un Vestbruks.