Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Kjūbans Bransona nenoturēšanā vaino tēvu, vēlas komandā paturēt Ērvingu

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Kjūbans Bransona nenoturēšanā vaino tēvu, vēlas komandā paturēt Ērvingu
Marks Kjūbans. Foto: Reuters/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Dalasas ''Mavericks'' īpašnieks Marks Kjūbans medijiem atklājis, ka Džeilena Bransona jautājumā starp pusēm viss sagājis šķērsām pēc tam, kad pārrunās iesaistījies basketbolista tēvs. Tāpat Kjūbans pauda, ka vēlētos, lai vienībā arī turpmāk paliktu Kairijs Ērvings.

Sarežģītu sezonu Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) aizvada Dāvja Bertāna Dalasas ''Mavericks'', kas gan vēl joprojām cīnās par potenciālu sezonas turpināšanu ''play-in'' turnīrā. Starpsezonā tās lielākais zaudējums bija Džeilens Bransons, kurš pēc līguma iztecēšanas lēma pievienoties Ņujorkas ''Knicks''.

Lai arī Bransons pirms tam publiski bija paudis, ka viņš bija gatavs ar Dalasu noslēgt līgumu jau pagājušās sezonas laikā, citādāk notikumu attīstību atceras Dalasas ''Mavericks'' īpašnieks Marks Kjūbans. ''Viss aizgāja greizi brīdī, kad viņa tēvs, Riks pārņēma iniciatīvu no viņu puses sarunās. Mums likās, ka varam Džeilenu pārliecināt mainīt savas domas. Vēlējāmies noslēgt ar viņu jauno vienošanos un turpināt iesākto. Mums likās, ka viņš arī prom nedosies, jo teica, cik ļoti viņam Dalasā patīkot. Tikai vecāki visā procesā bija galvenā problēma. Pat aģents mums teica, ka sliktākajā scenārijā varam vienoties par ''sign-and-trade'' darījumu.''

''Mēs nemaz nezinājām, ko ''Knicks'' viņam piedāvāja. Viņi nevienā brīdī mūs neinformēja. Zinot ciparus tagad, mēs būtu samaksājuši vairāk, daudz nedomājot, taču tas neko nemainītu - šoreiz tas nebija naudas jautājums,'' turpināja kluba īpašnieks, kurš, turpinot klāstīt medijiem sastāva jautājumus, pievērsās arī Kairijam Ērvingam. ''Vēlētos, lai viņš paliek. Man arī šķiet, ka mums ir samērā labas izredzes ,lai tas notiktu. Manuprāt, viņš šeit ir priecīgs. Viss, ko varu teikt - to, ko biju par viņu lasījis, izrādījās nepatiesība.''

Dalasa potenciāli varētu Ērvingam piedāvāt piecu gadu maksimālo līgumu par 272 miljoniem dolāru, bet vienības īpašnieks pagaidām daudz nekomentēja, vai ''Mavericks'' tieši tā rīkosies. ''Nezinu. Cena gan jau vienmēr būs augsta, bet ar jauno kolektīvo vienošanos iespēju arī ir krietni vairāk.'' Tikmēr Dončiča sakarā īpašnieks teica, ka klubam jāizcīna tituls, lai slovēnis tajā spēlētu ilgākā termiņā par pašreizējā līguma.

''Spēlētāji nerunā, ka viņi varētu spēlēt vienā vietā 17 gadus. Viņš te gribētu spēlēt, bet mums tas ir jānopelna ar titula izcīnīšanu. Ir aizraujoši vērot, kā iegūtais tituls visu maina. Pirms Jannis uzvarēja, arī par viņu runāja, ko viņš varētu darīt. Tāda kalibra spēlētāji pie sevis domā, ko darīs, ja nu gadījumā neuzvarēs,'' komentāru noslēdza Kjūbans.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...

     [+] [-]

, 2023-04-06 13:31, pirms gada
Bransons ir better off in New York!

  -1 [+] [-]

, 2023-04-06 13:34, pirms gada
Dončiču citiem klubiem vajag tikpat cik Westbruku! Variet viņu paturēt sev, un vēl Westu komplektam; būtu varens uzbrukuma trio - Dončičs, Erwings un Westbruks, pārējie varētu spēlēt bez bumbas.

  +1 [+] [-]

, 2023-04-06 14:18, pirms gada
Ap sirdi paliek silti, kad redzi, ka DAL klājas sūdīgi. Nekas cerams Dāvis tiks prom no tā miskastes un tad būs miers

     [+] [-]

, 2023-04-06 14:52, pirms gada
oxa rakstīja: Dončiču citiem klubiem vajag tikpat cik Westbruku! Variet viņu paturēt sev, un vēl Westu komplektam; būtu varens uzbrukuma trio - Dončičs, Erwings un Westbruks, pārējie varētu spēlēt bez bumbas.
būs kas liek blokus...

     [+] [-]

, 2023-04-06 15:50, pirms gada
cobham rakstīja: Ap sirdi paliek silti, kad redzi, ka DAL klājas sūdīgi. Nekas cerams Dāvis tiks prom no tā miskastes un tad būs miers
Nu Davim tas limenis ari tads, ne visai...

  -1 [+] [-]

, 2023-04-06 15:57, pirms gada
Visu laiku Kjūbanam vainīgi visi citi. Bet savas n-tās kļūdas neredz. Tāpēc arī attapies ar diviem ISO egocentristiem un bez normālas komandas. Bija KP, Bransons, DFS un Dinvidijs. Bet tagad pajoliņš Ērvings. Vajag uzņemties atbildību un teikt, ka visu pats sačakarēja. Bet laikam jau tāds tādus pievelk (LD un KĒ līdzīgos), ja jau viņam Ērvings liekas baigi labais džeks. Domāju, ka 70% iespēja, ka mēs varēsim uzelpot un Dāvis tiks prom no tās miskastes.

  -1 [+] [-]

, 2023-04-06 16:00, pirms gada
Charly Skymaker rakstīja: Visu laiku Kjūbanam vainīgi visi citi. Bet savas n-tās kļūdas neredz. Tāpēc arī attapies ar diviem ISO egocentristiem un bez normālas komandas. Bija KP, Bransons, DFS un Dinvidijs. Bet tagad pajoliņš Ērvings. Vajag uzņemties atbildību un teikt, ka visu pats sačakarēja. Bet laikam jau tāds tādus pievelk (LD un KĒ līdzīgos), ja jau viņam Ērvings liekas baigi labais džeks. Domāju, ka 70% iespēja, ka mēs varēsim uzelpot un Dāvis tiks prom no tās miskastes.
Es šo vairāk uztvertu, ka tieši atzīst savu kļūdu attiecībā uz to, ka līdz šim Luka bija, kā Dievs un caur puķēm pasaka, ka arī Luka te nepaliks, ja nenāks tas rezultāts, kuru gaidīja no viņa - viņš nav neaizvietojams. Par Dāvi - kuram viņu ar viņa pašreizējo spēli vajag? Kurai komandai šobrīd vajag gandrīz 20 miljonu snaiperi, kurš pēdējās 2 sezonas ne tuvu nav snaiperis, defā ir vājš un pēdējo sezonu pārsvarā pa soliņu?

  -1 [+] [-]

, 2023-04-06 16:36, pirms gada
Geralt of Rivia rakstīja: Es šo vairāk uztvertu, ka tieši atzīst savu kļūdu attiecībā uz to, ka līdz šim Luka bija, kā Dievs un caur puķēm pasaka, ka arī Luka te nepaliks, ja nenāks tas rezultāts, kuru gaidīja no viņa - viņš nav neaizvietojams. Par Dāvi - kuram viņu ar viņa pašreizējo spēli vajag? Kurai komandai šobrīd vajag gandrīz 20 miljonu snaiperi, kurš pēdējās 2 sezonas ne tuvu nav snaiperis, defā ir vājš un pēdējo sezonu pārsvarā pa soliņu?
Nav jau tik traki. Nākamgad viņam ir pēdējais gads līgumā. (Ja neskaita vēl pēdējo izvēles gadu kurā garantēti tikai 5 milj.). Jebkura komanda, kurai ir slikts 3.p metienu procents gribētu ņemt Dāvja pēdējo līguma gadu un noriskēt. Jo pareizi izmantojot, Dāvis no soliņa var būt ļoti efektīvs. Kida nemākulība neko vēl neparāda. Memfisa nupat iemainīja tādu pašu spēlētāju, jo viņiem bija briesmīgs 3.p procents. Kenards LAC nebija vajadzīgs, bet MEM viņam ir diezgan liela loma no soliņa. Domāju, ka nākamgad jebkuram labam šūterim cena arī būs vidēji 15-17.milj. Un tad jau visi atkal brīnīsies par lielajiem līgumiem, kad kaut kāds gaisa grābslis Kuzma pelnīs 25. milj.

  -1 [+] [-]

, 2023-04-06 17:39, pirms gada
Nez tēvs arī vainīgs par to ka Mavs negribēja dot Brunsonam 55-60 mil līgumu sezonu iepriekš

  -1 [+] [-]

, 2023-04-06 17:54, pirms gada
Charly Skymaker rakstīja: Nav jau tik traki. Nākamgad viņam ir pēdējais gads līgumā. (Ja neskaita vēl pēdējo izvēles gadu kurā garantēti tikai 5 milj.). Jebkura komanda, kurai ir slikts 3.p metienu procents gribētu ņemt Dāvja pēdējo līguma gadu un noriskēt. Jo pareizi izmantojot, Dāvis no soliņa var būt ļoti efektīvs. Kida nemākulība neko vēl neparāda. Memfisa nupat iemainīja tādu pašu spēlētāju, jo viņiem bija briesmīgs 3.p procents. Kenards LAC nebija vajadzīgs, bet MEM viņam ir diezgan liela loma no soliņa. Domāju, ka nākamgad jebkuram labam šūterim cena arī būs vidēji 15-17.milj. Un tad jau visi atkal brīnīsies par lielajiem līgumiem, kad kaut kāds gaisa grābslis Kuzma pelnīs 25. milj.
Arī Wiz pirms treida Dāvis neko dižu nerādīja. Šo sezonu viņš ir izraustīts, kas vispār viņa stila spēlētājam ir sūdīga - zūd ritms, pārliecība. Lielai daļai komandu tas būtu diezgan liels risks ņemt šūteri, kas spēlē maz un ar zemu lietderību, turklāt, lai viņš nonāktu citā komandā, vispirms vai nu jāizpērk līgumu vai maiņa. Mavs var arī paprasīt kaut, ko tādu, ka savākt Dāvi būtu vēl neadekvātāks risks

  +2 [+] [-]

, 2023-04-06 19:25, pirms gada
cobham rakstīja: Ap sirdi paliek silti, kad redzi, ka DAL klājas sūdīgi. Nekas cerams Dāvis tiks prom no tā miskastes un tad būs miers
Tiks prom ne tikai no DAL, bet arī no NBA.

     [+] [-]

, 2023-04-07 07:34, pirms gada
Kjubans ir liels runātājs, KP un citus arī nekad nepārdošot…klasiskā USA, acīs smaida un pēc brīža jau treido! Lai pončiks ar KĪ vāc status un spēlē tālāk!