Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Durents vienaldzīgs par gaidāmo ''play-in'' pretinieci: ''Vienkārši dodiet bumbu''

Reinis Aumeisters
Reinis Aumeisters

Durents vienaldzīgs par gaidāmo ''play-in'' pretinieci: ''Vienkārši dodiet bumbu''
Kevins Durents. Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Bruklinas ''Nets'' sezona bijusi diezgan saspringta un pārdzīvojumu pilna. Klubam sākumā būs jācīnās ''play-in'' turnīrā, lai garantētu vietu izslēgšanas spēlēs. Lai arī viss var noiet greizi jau tur, komandas līderis Kevins Durents ir pārliecināts par Bruklinu.

''Kuram rūp? Vienalga, kura komanda nāks mums pretī - mēs spēlēsim. Man ir vienalga pret ko būs jāspēlē. Man nerūp, ka mēs būsim ''play-in'' turnīrā. Vienkārši dodiet bumbu un redzēsim, kas notiks. Ir pārāk uztraucoši domāt ar kuru komandu būtu vieglāk spēlēt. Ir vienkārši jāspēlē basketbols,'' par vēlamo pretinieci ''play-in'' turnīrā izteicās Durents.

Pagaidām, ''Nets'' ar 41 panākumu 79 spēlēs ieņem astoto vietu Austrumu konferencē. Komandai ir atlikušas vēl trīs spēles regulārajā sezonā - pret ''Knicks'', ''Cavaliers'' un ''Pacers''. Visticamākais scenārijs nozīmētu, ka Bruklina finišē astotā un aizvada cīņu ar ''Cavaliers'' par vietu izslēgšanas spēlēs. Zaudējuma gadījumā otrā iespēja būtu iekļūt izslēgšanas spēlēs, pieveicot ''Hawks'' un ''Hornets'' dueļa uzvarētāju. Situācija gan var mainīties.

Lai vai kā, pat gadījumā, ja Bruklina iekļūs izslēgšanas spēlēs, pirmajā kārtī pretī stāsies ''Heat'', ''Celtics'', ''Bucks'' vai ''76ers''. Visas četras komandas aizvada lielisku sezonu un būtu ciets rieksts Durenta pārstāvētajai vienībai.

Durents šosezon devies laukumā 52 spēlēs, atzīmējoties ar 29.9 punktiem, 7.3 atlēkušajām bumbām, 6.1 rezultatīvu piespēli, 0.9 pārtvertām bumbām un 0.9 bloķētiem metieniem vidēji katrā no tām.

Izmantotie resursi:
https://sports.yahoo.com/kevin-dura...

     [+] [-]

, 2022-04-06 21:29, pirms 3 gadiem
tu tik driblē bumbu un nerunā...