Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Lopess otro reizi pēc kārtas atzīts par nedēļas labāko spēlētāju NBA

Rolands Eliņš

Lopess otro reizi pēc kārtas atzīts par nedēļas labāko spēlētāju NBA
Bruks Lopess
Foto: AP/Scanpix

Nacionālā basketbola asociācija nosaukusi aizvadītās nedēļas labākos spēlētājus katrā konferencē - Austrumos šo godu izpelnījies Bruks Lopess no Bruklinas "Nets", bet Rietumos par vērtīgāko atzīts Džeimss Hārdens no Hjūstonas "Rockets".

Bruks Lopess aizvadītajā nedēļā palīdzēja uzturēt reālas Bruklinas "Nets" cerības iekļūt izslēgšanas spēlēs un aizveda to līdz trim uzvarām četrās spēlēs. Vidēji mačā viņš guva 20,8 punktus un savāca 10,3 atlēkušās bumbas, kas ļāvis viņam otro nedēļu pēc kārtas tikt atzītam par nedēļas labāko spēlētāju. Līdz šim šajā sezonā vēl neviens nebija spējis paveikt ko līdzīgu, turklāt Lopess kļuvis par pirmo "Nets" vēsturē, kurš Austrumu konferencē bijis labākais divas nedēļas pēc kārtas.

Savukārt Rietumu konferencē Džeimss Hārdens, lai arī vēl ne reizi nedēļas labākā spēlētāja balvu nav saņēmis divreiz pēc kārtas, šosezon jau trešo reizi ieguvis šo godu. Aizvadītajā nedēļā viņš palīdzēja "Rockets" gūt trīs uzvaras četrās spēlēs, vidēji gūstot 36,8 punktus, turklāt uzvarā pār "Kings" uzstādīja karjeras rekordu, sametot 51 punktu.

Hārdens šobrīd ir arī līgas rezultatīvākais spēlētājs ar vidēji mačā gūtiem 27.7 punktiem, tiesa, tikai nedaudz mazāk ir Raselam Vestbrukam, kamēr trešajā vietā esošais Lebrons Džeimss atpaliek par vairāk nekā diviem punktiem. Gan Hjūstonai, gan "Thunder" regulārajā sezonā atlikušas piecas spēles.

Izmantotie resursi:
NBA.com

  +1 [+] [-]

, 2015-04-07 00:07, pirms 9 gadiem
"Gan Hjūstonai, gan "Rockets" regulārajā sezonā atlikušas piecas spēles.", - Taas laikam 2 atskiriigas komandas

  +1 [+] [-]

, 2015-04-07 00:08, pirms 9 gadiem
Jā autors nedaudz saputrojies. Kam negadās rakstus tik vēlu liekot.. Gan jau izlabos Šī nav tāda nepiedodama kļūda. Bet smieklīga gan