Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Dončiču sakaitinājušais Bukers atzīts par Rietumu konferences nedēļas spēlētāju

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Dončiču sakaitinājušais Bukers atzīts par Rietumu konferences nedēļas spēlētāju
Devins Bukers un Luka Dončičs. Foto: USA TODAY Sports/Scanpix

Nacionālā basketbola asociācija (NBA) izvēlējusies pagājušās nedēļas labākos spēlētājus. Rietumu konferencē atzinība tikusi Devinam Bukeram, bet Austrumos laurus izpelnījies Džuliuss Rendls.

26 gadus vecais aizsargs Devins Bukers pagājušajā nedēļā vidēji izcēlās ar 36,0 punktiem, 7,7 rezultatīvām piespēlēm un 5,3 atlēkušajām bumbām, un viņa pārstāvētā Fīniksas "Suns" guva trīs uzvaras pēc kārtas. Bukers nevienā mačā neiemeta mazāk par 35 punktiem, un saspringtajā uzvarā pret Dalasas "Mavericks" viņš tika pie double-double, pateicoties desmit piespēlēm. Rezonansi izsauca arī Bukera domstarpības ar Luku Dončiču.

28 gadus vecais spēka uzbrucējs Džuliuss Rendls aizvadītajā nedēļā atzīmējās ar 29,5 punktiem, 8,3 bumbām zem groziem un 4,8 piespēlēm, un Ņujorkas "Knicks" tika pie 4-0 bilances. Rendls īpaši jaudīgs bija 122:120 uzvarā pret Maiami "Heat", iemetot 43 punktus – 8/13 tālmetienos – un savācot deviņas atlēkušās bumbas.

     [+] [-]

, 2023-03-07 18:39, pirms 2 gadiem
Kāds sakars Dončičam ar Bukera balvu?!! Sviests ne virsraksts!