Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Hils: ''Fīniksa ir mana galapietura''

Edgars Bērziņš
Edgars Bērziņš

Hils: ''Fīniksa ir mana galapietura''
Grants Hils
Foto: AFP

Nacionālās Basketbola Asociācijas (NBA) kluba Fīniksas ''Suns'' uzbrucējs Grants Hils intervijā vietējam laikrakstam ''Arizona Central'' izteicis velmi beigt savu karjeru tieši Fīniksā.

203 centimetrus garais Hils šovasar var pārtraukt līgumsaistības ar ''Suns'' un kļūt par brīvo aģentu, kas nozīmē, ka viņš varētu pievienoties jebkurai NBA vienībai, taču šādu notikumu pavērsienu pats spēlētājs noliedz.

''Man nav iemesla kaut ko mainīt un doties prom no Fīniksas,'' saka Hils. ''Neskatoties uz apendicīta operāciju, šī sezona man līdz šim bijusi ļoti veiksmīga. Par sekmīgu sezonu esmu sapņojis jau sen, un tieši šeit, Fīniksā, varu piepildīt savus sapņus!''

''Šī ir mana galapietura. Tiešām vēlos spēlēt Fīniksā, tagad tikai jācer, ka kluba vadība arī domā līdzīgi,'' ar smaidu uz lūpām saka Hils.

Hils, kuram šī jau ir 12. sezona NBA, kopā ar ''Suns'' aizvadījis 53 spēles (51 uzsācis pamatsastāvā), vidēji katrā no tām gūstot 14,5 punktus un izcīnot 4,8 atlēkušās bumbas.

Izmantotie resursi:
Arizona Republic

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-03-06 21:35, pirms 16 gadiem
Virsraxts taads ka es domaaju ka vinjam shitaa peedeejaa sezona un peedeejais klubs kuraa vinjsh speelee..
Anyway.. Ja pa teemu tad, lai veicas - liidz shim jau normaali gaajis