Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Durents un Deiviss atzīti par nedēļas labākajiem NBA

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Durents un Deiviss atzīti par nedēļas labākajiem NBA
Kevins Durents. Foto: USA Today Sports/Scanpix

Par aizvadītās nedēļas labākajiem basketbolistiem Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) atzīti Kevins Durents Austrumu konferencē un Entonijs Deiviss un Rietumu konferencē. Durents karjerā šo atzinību ieguvis jau 31. reizi, bet Deiviss devīto.

Par iepriekšējās nedēļas Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) Austrumu konferences labāko basketbolistu atzīts Bruklinas ''Nets'' līderis Kevins Durents, kurš klubam palīdzēja izcīnīt trīs uzvaras četros mačos. To laikā viņš vidēji guva 33 punktus, izcīnīja septiņas bumbas zem groziem un atdeva 5.5 rezultatīvās piespēles.

Savas karjeras laikā Durents jau 31. reizi atzīts par NBA nedēļas labāko basketbolistu. Piekto reizi tas noticis, kamēr spēlētājs pārstāv Bruklinas ''Nets''. Pēc neizteiksmīga sezonas sākuma ''Nets'' atguvusies, pēdējās desmit spēlēs uzvarot septiņās. Ar 13 uzvarām 25 spēlēs klubs šobrīd atrodas astotajā vietā Austrumu konferencē.

Par Rietumu konferences labāko atzīts Losandželosas ''Lakers'' spēlētājs Entonijs Deiviss, kurš klubam palīdzējis izcīnīt trīs uzvaras četros mačos. Tajos viņš vidēji metis 37.8 punktus, savācis 13 atlēkušās bumbas zem groziem un bloķējis 3.3 pretinieku metienus.

Deiviss karjeras laikā devīto reizi atzīts par nedēļas labāko basketbolistu, taču tikai pirmo reizi kopš 2019. gada decembra. ''Lakers'' pēdējās desmit spēlēs uzvarējusi astoņās un ar desmit uzvarām 22 spēlēs tā šobrīd ieņem 12. vietu Rietumu konferencē.