Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

''Pacers'' uz četrām līdz sešām nedēļām paliek bez aizsarga Duartes

Reinis Aumeisters
Reinis Aumeisters

''Pacers'' uz četrām līdz sešām nedēļām paliek bez aizsarga Duartes
Kriss Duarte cīņā ar Stefenu Kariju. Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) vienības Indiānas ''Pacers'' aizsargs Kriss Duarte traumas dēļ nespēlēs četras līdz sešas nedēļas, informē ESPN žurnālists Eidriens Vodžnarovskis.

Pagājušajā naktī ''Pacers'' savā laukumā ar 101:99 apspēlēja Maiami ''Heat''. Duarte laukumā pavadīja vien piecas minūtes. Viņš devās uz ģērbtuvēm un nu tapis skaidrs, ka sportists iedzīvojies otrās pakāpes potītes sastiepumā.

Duarte šosezon devies laukumā deviņos mačos, tur pavadot vidēji 20 minūtes. Sev atvēlētajā laikā aizsargs izcēlies ar vidēji 8.9 punktiem, 2.1 atlēkušo bumbu un vienu rezultatīvu piespēli.

25 gadus vecajam amerikānim šī ir otrā sezona NBA. Līgai viņš pievienojās pērn, kad tieši ''Pacers'' viņu draftēja ar kopējo 13. izvēli. Basketbolistam pasaules populārākajā basketbola līgā ir 64 spēļu prakse. Pērn viņš izcēlās ar 13.1 punktu, 4.1 atlēkušo bumbu, 2.1 rezultatīvu piespēli un vienu pārtvertu bumbu vidēji spēlē.

Indiānas klubs sezonu iesāka ar četrām uzvarām deviņos mačos. Vienība ieņem astoto vietu Austrumu konferencē, balansējot uz pārspēļu zonas robežas. Nākamā spēle klubam paredzēta naktī uz otrdienu (plkst. 2:45 pēc Latvijas laika), kad Indianā viesosies Ņūorleānas ''Pelicans''.