Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Raptors" garais spēlētājs Bušērs traumas dēļ izlaidīs vismaz trīs nedēļas

Matīss Kučinsks
Matīss Kučinsks

"Raptors" garais spēlētājs Bušērs traumas dēļ izlaidīs vismaz trīs nedēļas
"Raptors" spēlētājs Kriss Bušērs. Foto:zumapress.com/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Toronto "Raptors" rindās sezonas sākumā neredzēsim 28 gadus veco Krisu Bušēru. Viņam veikta pirksta operācija – atveseļošanās process varētu ilgt aptuveni mēnesi, bet nav izslēgts, ka tas notiks ilgāku laiku.

Jaunā sezonā Krisam Bušēram ir ļoti svarīga. Viņš ir viens no kandidātiem uz pamata centra pozīciju. Tāpat viņam pēc šīs sezonas beigsies līgums, kas nozīmē, ka pēc šī sezonas snieguma atkarīgs, kāds atalgojums 28 gadus vecajam basketbolistam būs turpmāk. Pagaidām gan viņš nevarēs sevi pierādīt laukumā, jo viņam veikta pirksta operācijā, kas liegs viņam atgriezties laukumā aptuveni mēnesi. Komandas galvenais treneris gan piebilda, ka atveseļošanās laiks būs kā minimums mēnesis.

Aizvadītajā sezonā Bušērs, kurš pieteicās 2017. gada NBA draftam, bet netika izvēlēts, vidēji guva 13,6 punktus un izcīnīja 6,7 atlēkušās bumbas. Vidēji spēlē viņam izdevās iekrāt arī 1,9 bloķētos metienus, bet metienus no spēles viņš realizēja ar 51,4% precizitāti. Aizvadītajā sezonā pret Čikāgas "Bulls" Bušērs guva 38 punktus un izcīnīja 19 atlēkušās bumbas, kas bija spēlētāja jaudīgākā spēle sezonā.

Izmantotie resursi:
https://nba.nbcsports.com/2021/10/0...