Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Autors: Emils Ozerinskis

"76ers" talants Maksijs neizpratnē zvanījis trenerim: "Ko iesākt atvaļinājumā?"

"76ers" talants Maksijs neizpratnē zvanījis trenerim: "Ko iesākt atvaļinājumā?"
Tairīss Maksijs. Foto: USA Today Sports/Scanpix

Filadelfijas "76ers" galvenais treneris Doks Rivers atklājis interesantu gadījumu par viņa komandas spēlētāju Tairīsu Maksiju, kurš pirmo reizi dzīvē devies atvaļinājumā un neesot īsti zinājis ko iesākt.

"Maksijs ir pats iespaidīgākais spēlētājs kādu savā 21 gadu ilgajā trenera karjerā ir sanācis redzēt. Viņa darba ētika ir neticama. Mums [treneru kolektīvam] divas trīs reizes šajā vasarā jau ir bijis viņam jāsaka, lai iet kaut kur apsēsties un atpūsties," pastāstīja Filadelfijas komandas galvenaois treneris Riverss.

"76ers" stūrmanis arī ieskicēja amizantu gadījumu: "Maksijs strādā kopā ar treneri Semu Kaselu un manu dēlu Spenseru, kā viņa individuālās sagatavotības treneriem. Viņš pirms divām nedēļām zvanīja Spenseram. Izrādās, ka Maksijs pirmo reizi dzīvē bija devies atvaļinājumā. Es arī tam nevarēju noticēt. Viņš pavisam nopietni jautāja Spenseram - ko ir jādara atvaļinājumā? Spensers teica - tu vienkārši atpūties. Maksijs prasīja cik ilgi? Es taču nevaru atpūsties veselu nedēļu."

Maksijs aizvadītajā sezonā Bena Simonsa drāmas laikā spēra pamatīgu soli uz priekšu un savā otrajā sezonā kļuva par ļoti svarīgu Filadelfijas "76ers" spēles mehānisma daļu. No debitanta sezonas, kurā aizsargs caurmērā guva astoņus punktus, Maksijs savus rādītājus otrajā profesionāļa sezonā pacēla līdz 17,5 punktiem un 4,3 rezultatīvām piespēlēm vidēji spēlē.


, 2022-08-06 21:09, pirms 2 gadiem
Īsts darbarūķis!
Bostonas "Celtics" galvenais treneris Džo Mazula un viņa palīgs Čārlzs Lī. Foto: AFP/Scanpix

Porziņģa komandas vadošais asistents kļūs par Dāvja Bertāna vienības galveno treneri

Nacionālās basketbola asociācijas komanda Šārlotas "Hornets" pavēstījusi, ka par vienības nākamo galveno treneri kļūs 39 gadus vecais amerikānis Čārlzs Lī. ESPN vēstī, ka līgums noslēgts uz četrām sezonām.
48 minūtes nospēlējušais Džošs Hārts. Foto. USA Sports Today. Scanpix
15

Hārtam 48 minūtes un 19+15+7, "Knicks" otro reizi tiek galā ar "Pacers"

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) aizvadīta Austrumu konferences pusfināla otrā sērijas spēle starp Ņujorkas "Knicks" un Indianas "Pacers". "Knicks" izdevās tikt pie otrās uzvaras savā laukumā (130:121). Nākamās divas spēles tiks aizvadītas "Pacers" laukumā.
Nikola Jokičs. Foto. USA Sports Today. Scanpix
23

Jokičs trešo reizi četru sezonu laikā kļūst par NBA vērtīgāko spēlētāju

Par 2023./24. gada Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) regulārās sezonas vērtīgāko spēlētāju atzīts Denveras "Nuggets" līderis un galvenais vilcējspēks Nikola Jokičs. Serbijā dzimušais basketbolists līgas vērtīgākā spēlētāja godu jeb MVP titulu ieguvis trešo reizi karjerā un trešo reizi pēdējo četru sezonu laikā.