Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Suns" panāk vienošanos ar Bīzliju uz trim sezonām, Kids paliek Dalasā

"Suns" panāk vienošanos ar Bīzliju uz trim sezonām, Kids paliek Dalasā
Maikls Bīzlijs cenšas apspēlēt Entoniju Pārkeru
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās Basketbola asociācijas (NBA) klubs Fīniksas "Suns" panākusi vienošanos uz nākamajām trim sezonām ar 23 gadus veco uzbrucēju Maiklu Bīzliju. Nākamajās trīs sezonās Bīzlijs kopumā nopelnīs 18 miljonus ASV dolāru, vēsta situācijai tuvi avoti.

Abas puses trešdien pēcpusdienā tikās Losandželosā, kurā Bīzlijs trenējas kopš sezonas noslēguma, un visai ātri panāca abpusēju vienošanos. Minesotas "Timberwolves" vienībai, kurā aizvadītajā sezonā spēlēja basketbolists, bija iespēja uzbrucējam izteikt kvalifikācijas piedāvājumu, taču "Timberwolves" tā arī to neizdarīja, un Bīzlijs kļuva par neierobežoti brīvo aģentu.

Citi NBA klubi, kā, piemēram, Šarlotes "Bobcats", Memfisas "Grizzlies", Losandželosas "Lakers", Dalasas "Mavericks" un Detroitas "Pistons", izrādīja pastiprinātu interesi par basketbolistu, tomēr "Suns" piedāvājums, šķiet, ir bijis vislabākais konkrētajā situācijā.

Bīzlijs, kurš divas pirmās karjeras sezonas pavadīja Maiami "Heat" rindās, bet nākamās divas - "Timberwolves" rindās, kopš aizvadītās sezonas noslēguma aktīvi trenējas, attīstot spēka un ātruma īpašības, ziņo spēlētājam tuvi avoti. Tāpat arī 208 centimetrus garais uzbrucējs strādā, lai uzlabotu spēli ar muguru pret grozu un metienu lēcienā.

"Pēc tam, kad noslēdzās 2011./2012. gada sezona, man sākās jauna sezona," tā basketbolists. "Mans mērķis ir uzlabot savu spēli tajos basketbola spēles elementos, kuri man pagaidām nav tik labi attīstīti. Es zināju, ka starpsezonā manu prātu nodarbinās jauna līguma parakstīšana, tomēr es koncentrējos treniņiem, lai kļūtu labāks un spēcīgāks."

Uzbrucējs, kuru 2008. gada NBA draftā "Heat" izvēlējās ar kopējo 2. numuru, aizvadītajā sezonā izgāja laukumā 47 mačos, vidēji gūstot 11,5 punktus un izcīnot 4,4 atlēkušās bumbas. Pagaidām basketbolista veiksmīgākā sezona bija 2010./2011. gada sezona, kad viņš vidēji mačā atzīmējās ar 19,2 punktiem un 5,6 atlēkušajām bumbām.

Kids drīzumā panāks vienošanos ar "Mavericks"

Līgai pietuvināti avoti vēsta, ka pieredzējušais saspēles vadītājs Džeisons Kids tuvāko dienu laikā panāks vienošanos par līguma pagarināšanu. 39 gadus vecais Kids izteica vēlmi par spēlēšanu Ņujorkas "Knicks" vienībā, tomēr šī iecere nav realizējusies, tādēļ viņš karjeru turpinās "Mavs" rindās, kur viņš ir aizvadījis pirmās divas un pēdējās četras ar pusi NBA sezonas.

Aizvadītajā sezonā Kids piedalījās 48 regulārā turnīra mačos, visus uzsākot Dalasas kluba pamatsastāvā, un vidēji mačā guva 6,2 punktus, izdalīja 5,5 rezultatīvas piespēles un izcīnīja 4,1 atlēkušo bumbu.

Izmantotie resursi:
NBA Rumors and Basketball News | HOOPSWORLD

  +5 [+] [-]

, 2012-07-05 12:28, pirms 12 gadiem
Dragičam arī vienošanās ar Suns panākta - 4 gadi, 30 milj.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2012-07-05 12:36, pirms 12 gadiem
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2012-07-05 12:45, pirms 12 gadiem
Suns normāli atjauno sastāvu, redzēs, kas notiks ar Gordonu, ja beigās arī viņš nokļust Fīniksā, tad būs paveikuši labu darbu un vēl jau ir tikai 5.jūlijs tā kā vēl daudz, kas var mainīties.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2012-07-05 12:53, pirms 12 gadiem
Man jau liekas, ka Bīzliju stipri lēti dabūja. 6 mio sezonā priekš NBA nav daudz.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2012-07-05 13:03, pirms 12 gadiem
treysongz rakstīja: +1, domaaju ka suns ja dabuus veel Gordonu(sg) tad buus ok sastaavs.. taads atjauninaats...

Dragic
Gordon
Beasley/Dudley
Frye
Gortat

veel kaadu garo uzmainju un var pa 8 v paciiniities..
Tu laikam nezini, ka Gordons ir ierobežoti brīvais aģents. Tas nozīmē, ka sākot no 11.07.2012 Hornetiem būs 3 dienas laika, lai piedāvātu Gordonam tādu pašu līgumu, ja viņi to izdara, Gordons paliek Hornets.

  +1 [+] [-]

, 2012-07-05 13:04, pirms 12 gadiem
Fīniksai laba loze trāpījas! Bīzlijs tāds mūžīgi nenovērtētais spēlētājs - Miami viņam nenoticēja, Minesota tāpat. pēdējā gadā Bīzlijam uzradās ļoti nopietns konkurents uz pozīciju - Vilamss, līdz ar to stati pagāja uz leju, kas attiecīgi pavilka uz leju viņa kontrakta līgumu un Suns to ļoti labi izmantoja! Fīniksā gan arī viņam ir nopietna konkurence - Moriss, Frajs un Voriks uz 4.pozīciju un Dadlijs uz 3.
kas attiecas uz Kidu, tad klusībā cerēju uz viņa pievienošanos Nets - kopā ar Viljamsu būtu sanācis viens no spēcīgākajiem pg tandēmiem līgā.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2012-07-05 13:10, pirms 12 gadiem
Michael#23 rakstīja: Tu laikam nezini, ka Gordons ir ierobežoti brīvais aģents. Tas nozīmē, ka sākot no 11.07.2012 Hornetiem būs 3 dienas laika, lai piedāvātu Gordonam tādu pašu līgumu, ja viņi to izdara, Gordons paliek Hornets.
domāju, ka Hornets Gordonam neko labāku nepiedāvās t.i. ar domu - ja gribi, paliec, bet tā baigi tu mums neesi vajadzīgs... manuprāt šobrīd Hornets galvenais mērķis ir attīstīt Deivisu un Riversu, kurš arī skaitās baigi talantīgs un principā spēlē Gordona pozīcijā.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-07-05 13:28, pirms 12 gadiem
Rietumu vilciens rakstīja: tā gan, bet Bīzlijam ik pa laikam problēmas ar likumu . Par Kidu- tad Nets vairāk neinteresē viņa pakalpojumi?!
ar likumu un tikumu Bīzlijam nopietnas problēmas bija pirmajās divās sezonās iekš saulainās Miami beach! Minesotā viņš uzvedās jau diezgan solīdi un nekādos skandālos vairs neiekūlas. patiesībā arī defā viņš ir sācis spēlēt nedaudz labāk - varbūt ne labāk,. bet centīgāk noteikti! tas arī ir, kā saka - ceļš uz izaugsmi.
precīzi nezinu, bet man šobrīd rādās, ka Kjubans Prohorovu būs pārtrumpojis. cik saprotu, tad krievs Kidu gribēja dabūt par veterāna minimumu vai kko tuvu tam - amītis, acīmredzot, ir gatavs dot nedaudz vairāk.

     [+] [-]

, 2012-07-05 13:36, pirms 12 gadiem
http://basketball.realgm.com/wiretap/222062/Sixers_Agree_To_Two_Year_$13M_Deal_With_Spencer_Hawes
Tas taa starp citu...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-07-05 15:06, pirms 12 gadiem
skechiigi ir tas, ka Suns pirms paaris gadiem atdeva Dragichu pret Brooks un 1st round draft pick, bet tagad pashi grib atpakal un ir gatavi maksaat 9 citronus gadaa

     [+] [-]

, 2012-07-05 16:43, pirms 12 gadiem
Nu un tagad ar "lolface" var atcerēties to draftu kad Rose ar Bīzliju tika draftēti.. un Čikāga vēl štukoja ņemt Rosu(jo tolaik vēl ja nemaldos Heinrihs bija diezgan labs) vai ķert "atlētisko" (V)Bīzliju un cerēt un nākošu Karmelo vai Lebrona radinieku... un ja tā būtu noticis tad Miamī būtu ņēmuši Rose un mēs pat sapņos diez vai iedomātos par Veids + Bošs + Leborns .. jā... dzīve iet uz priekšu, bet prieks par Suns.. veidojas playoff cienīga komanda.. p.s. ka tik pirmajā raundā nākošgad plejofos nesanāk Suns vs LAL.. tad būtu interesanti...

     [+] [-]

, 2012-07-05 17:01, pirms 12 gadiem
Bīzlijs ir un paliek milzīgs talants! Viņš vēl ir pietiekami jauns, lai attīstītu savu potenciālu, iespējams, Fīniksa ir ideāls variants. Būs komandas first option uzbrukumā, iespējams, tas ir tas, kas viņam šobrīd vajadzīgs. Skaidrs, ka komanda ne par ko daudz necīnīsies, bet priekš Bīzlija tā būs ideāla vieta, lai beidzot mēģinātu sākt visu no jauna un parādīt, kāpēc viņš bija drafta otrais nr.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja