Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Lebrons Džeimss: "Kairijs ir talantīgākais spēlētājs NBA vēsturē"

Māris Noviks
Māris Noviks @MarisNoviks

Lebrons Džeimss: "Kairijs ir talantīgākais spēlētājs NBA vēsturē"
Kairjs Ērvings. Foto: USA Today Sports/Scanpix

"Sauktu viņu par "burvi". Basketbola laukumā nav nekā tāda, ko Kairijs nevarētu izdarīt," Lebrons Džeimss pirms NBA fināla sarunā ar Dž. Dž. Rediku slavēja Dalasas "Mavericks" basketbolistu Kairiju Ērvingu.

“Esmu ārkārtīgi lepns, redzot viņa spēli un izaugsmi. Tajā pašā laikā esmu ārkārtīgi sarūgtināts, ka vairāk neesmu viņa komandas biedrs. Viņš ir kā dūzis kāršu kavā. “Wild card” savai komandai.”

Džeimss un Ērvings trīs sezonas kopā spēlēja Klīvlendas “Cavaliers” rindās (2014-2017), trīs reizes pēc kārtas sasniedzot NBA finālu. Otrajā piegājienā “kavalieri” izcīnīja titulu, turklāt Ērvings septītajā spēlē iemeta uzvaras tālmetienu pret “Golden State Warriors”.

“NBA izslēgšanas spēļu sākumā Kairijs pirmajā puslaikā parasti guva 6-8 punktus. Un otrajā puslaikā sameta ap 20. Un tad pienāca Rietumu konferences pirmā finālspēle. Tas bija “wow” brīdis, kurš lika apjaust – Dalasa var uzvarēt līgā, ne tikai Rietumu finālā.”

Losandželosas “Lakers” pirms gada agresīvi lenca Ērvingu, taču Bruklinas “Nets” maiņas darījumā nosūtīja viņu uz Dalasu – piedāvājumā ietilpa Spensers Dinvidijs, Dorians Finnijs-Smits, neaizsargāta pirmās kārtas izvēle 2029. gada draftā un divas izvēles otrajā kārtā. “Lakers” piedāvājumu veidoja ap Raselu Vestbruku un divām nākotnes drafta izvēlēm.

“Man ir daudz slavējošu vārdu par Kairiju – viņš ir talantīgākais spēlētājs, kādu NBA redzējusi.”

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...

  +2 [+] [-]

, 2024-06-05 22:44, pirms 2 nedēļām
Nu nu

  +2 [+] [-]

, 2024-06-05 22:53, pirms 2 nedēļām
vai varētu būt, ka LePrincess grib doties uz Dallasu?
ziepējas cītīgi tagad?

  +1 [+] [-]

, 2024-06-05 23:05, pirms 2 nedēļām
PlakanaisKlauns tiks pazemots !

  +1 [+] [-]

, 2024-06-06 08:22, pirms 2 nedēļām
Kā minimums varu vismaz 5us nosaukt vispār un piecus, kas vēl šobrīd spēlē. Bez Lebrona viņam tur pat tituls nebūtu. Talantīgs, iespējams, dunduks 100%, bet vai visu to ir izmantojis - noteikti ne.

  +1 [+] [-]

, 2024-06-06 11:06, pirms 2 nedēļām
Gatis rakstīja: vai varētu būt, ka LePrincess grib doties uz Dallasu?
ziepējas cītīgi tagad?
Drīzāk atvilkt uz Lakers/tur kur mauks Bronijs.

     [+] [-]

, 2024-06-06 14:44, pirms 2 nedēļām
MacGredijs tādu Kairiju kā dēlu izskolotu...
Par citiem nemaz nerunāšu...
Diskusija varētu būt par tiem, ar ko LBJ ir spēlējis vienā komandā... Bet Veids bija vismaz 2x labāks un talantīgāks par Kairiju, īpāsi jau aizsardzībā...