Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

ESPN: ''Pacers'' pēc sezonas, iespējams, šķirsies no galvenā trenera Bjorkgrena

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

ESPN: ''Pacers'' pēc sezonas, iespējams, šķirsies no galvenā trenera Bjorkgrena
Neits Bjorkgrens un Malkolms Brogdons. Foto: USA Today Sports/Scanpix

ESPN ziņo, ka Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komanda Indiānas ''Pacers'' pēc šīs sezonas varētu pārtraukt sadarbību ar galveno treneri Neitu Bjorkgrenu, kuram sezonas laikā izveidojušās saspīlētas attiecības ar atsevišķiem spēlētājiem un kluba darbiniekiem. Pirms sezonas ar Bjorkgrenu tika noslēgts trīs gadu līgums.

Pirms 2020./2021. gada sezonas Indiānas ''Pacers'' paziņoja, ka par tās jauno galveno treneri kļūs Neits Bjorkgrens, kurš iepriekš strādāja par Toronto ''Raptors'' asistentu un izcīnīja čempiontitulu. Līgums tika noslēgts uz trim sezonām, taču jau pirmais sadarbības gads bijis izaicinājumiem pilns. Ar 30 uzvarām 64 spēlēs ''Pacers'' ir tikai devītie Austrumos. Komanda vēl nav garantējusi vietu ''play-in'' turnīrā, jo trīs uzvaras mazāk ir Toronto ''Raptors''.

ESPN ziņo, ka šī var kļūt par pirmo un vienīgo sezonu, kad tās galvenā trenera amatā strādā Bjorkgrens. Sezonas laikā speciālistam esot izveidojusies komunikācijas problēma ar spēlētājiem. Lai noturētos amatā, Bjorkgrenam jāuzlabo savas attiecības ar vairākiem spēlētājiem un kluba darbiniekiem, kas gan nebūs viegls uzdevums. Lai arī ''Pacers'' sezona ietekmēta savainojumu dēļ, tieši trenera stils un komunikācijas veids ar spēlētājiem un darbiniekiem bijis galvenais iemesls neizteiksmīgajai sezonai.

No trīs gadu līguma vēl gads Bjorgrenam ir garantēts. Zināms, ka trenera jautājums tiks aktualizēts pēc sezonas. Iepriekšējā trenera Neita Makmilana vadībā ''Pacers'' bija stabila izslēgšanas spēļu komanda, taču pievīla sniegums izšķirošajos mačos, kas neļāva cerēt uz augstākiem sasniegumiem.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...

  +2 [+] [-]

, 2021-05-05 10:55, pirms 3 gadiem
priekškam bija nepieciešams atlaist Makmilenu? komandas vadība tik tiešām uzskatīja, ka netikšana otrajā kārtā ir izgāšanās? no pērnā gada sastāva neko vairāk prasīt nevarēja, ņemot vērā Oladipo un Lemba traumas.

  +2 [+] [-]

, 2021-05-05 11:03, pirms 3 gadiem
Kjenga2 rakstīja: priekškam bija nepieciešams atlaist Makmilenu? komandas vadība tik tiešām uzskatīja, ka netikšana otrajā kārtā ir izgāšanās? no pērnā gada sastāva neko vairāk prasīt nevarēja, ņemot vērā Oladipo un Lemba traumas.
Viņiem ar traumām šogad tāda pati problēma.Vorens vispār liekas nav spēlējis 5 spēles šogad.
Hz ko viņu vadība no viņiem gaidīja

  +1 [+] [-]

, 2021-05-05 11:17, pirms 3 gadiem
Kjenga2 rakstīja: priekškam bija nepieciešams atlaist Makmilenu? komandas vadība tik tiešām uzskatīja, ka netikšana otrajā kārtā ir izgāšanās? no pērnā gada sastāva neko vairāk prasīt nevarēja, ņemot vērā Oladipo un Lemba traumas.
Timēr ar Makmilenu Hawks spēlē kā tai bija jāspēlē no sezonas sākuma + Atlantai arī daudz traumēti spēlētāji šosezon

     [+] [-]

, 2021-05-05 15:43, pirms 3 gadiem
Piekrītu, ka ar pagājušā gada sastāvu neko vairāk sasniegt nevarēja, tāpat kā šogad. N-tās traumas un komandai pievienojās liels,jauns puzles gabals - LaVerts. Parasti šādos gadījumos ir jāiespēlējās. Redzam jau cik smags sākums ir Bulls ar Vuč. Ko var raustīt tos trennerus? Kā kāds spēlētājs kko iepīkstās tā jāmaina? Kkāds cirks. Vienmēr taču kādam kkas nepatiks. Izskatās, ka lielākas problēmas ir ar vadību. Nevar n-tos gadus Tērneru aizmainīt pret kādu nopietnu SF(Heivord?). Spēlē ar 2 sākumsastāva centriem. Neviena komanda netur mūsdienās komandā 2 centrus ar algu virs 18 milj.sez. Labi ja vienam kko samaksā. Izņēmums protams ir zvaigsnes ar nopietnu ieguldījumu. Apskatieties cik maksā BOS, CHL, TOR, GSW,BRK,LAC,POR,WSH,PHO,SAS, NYK saviem centriem. Ne vairāk kā 12. milj. Tam centram ir jābūt baigam zvēram lai maksātu vairāk.