Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Džonsons: ''Lebrons izvēlējās spēlēt ar Vestbruku Derouzena vietā''

Reinis Aumeisters
Reinis Aumeisters

Džonsons: ''Lebrons izvēlējās spēlēt ar Vestbruku Derouzena vietā''
Maģiskais Džonsons. Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Losandželosas ''Lakers'' liktenis šosezon varēja būt krietni citādāks. Kluba bijušais ģenerālmenedžeris Maģiskais Džonsons intervijā atklājis, ka Lebrons Džeimss izvēlējies spēlēt kopā ar Raselu Vestbruku, nevis Demāru Derouzenu.

''Kad es vēlreiz atceros notikušo, vainu ir jāuzņemas Lebronam. Derouzens gribēja spēlēt Losandželosā un brīdī, kad es saņēmu zvanu no viņa aģenta, es zvanīju kluba vadībai un viņus informēju par to. Derouzens tagad spēlētu ''Lakers'' nevis ''Bulls'' rindās. Lebrons sāka runāt ar Vestbruku un darījums atkrita brīdī, kad tieši Rasels kļuva par ''Lakers'' spēlētāju. Lebrons izvēlējās Vestbruku Derouzena vietā,'' ESPN raidījumā ''Get Up Monday'' stāstīja Džonsons.

''Lakers'' gan tajā brīdī nebija lieku līdzekļu, kurus veltīt Derouzenam. Klubs varēja vien piedāvāt līgumu nepilnu sešu miljonu ASV dolāru apmērā. Sportista vērtība gan ir krietni lielāka un to pierādīja arī ''Bulls'', kura parakstīja līgumu ar Demāru uz trim sezonām par nepilniem 82 miljoniem ASV dolāru.

Džonsons gan ESPN norādīja, ka ''Lakers'' būtu parakstījusi līgumu ar Derouzenu, aizmainījusi Kailu Kuzmu un Montrezlu Harelu uz Sakramento ''Kings'', paturējusi Kentāviusu Kaldvelu Poupu un pagarinājusi līgumu ar Aleksu Karuso.

Sporta finanšu eksperti gan atklāj, ka Losandželosas klubam joprojām trūktu līdzekļi, lai parakstītu līgumu ar Demāru. Vestbruka pievienošanos ''Lakers'' paralēli esot atbalstījis arī komandas spēka uzbrucējs Entonijs Deiviss. Līdz ar to ''Lakers'' visu savu uzmanību veltīja ''triple-double'' karalim.

Demārs Derouzens šogad Čikāgā aizvada savu karjeras labāko sezonu. Basketbolists devies laukumā 73 spēlēs, kurās izcēlies ar 28 punktiem, 5.3 atlēkušajām bumbām, piecām rezultatīvām piespēlēm un 0.9 pārtvertām bumbām vidēji katrā no tām.

Rasels Vestbruks tikmēr demonstrē vienu no sliktākajiem sniegumiem savā karjerā, pārstāvot ''Lakers''. Saspēles vadītājs šosezon devies laukumā 77 spēlēs, gūstot 18.4 punktus, savācot 7.5 atlēkušās bumbas, atdodot 7.1 rezultatīvu piespēli, un pārtverot vienu bumbu vidēji katrā no tām. Vestbruks realizē 66.5% no izpildītajiem soda metieniem, 29.4% no izpildītajiem tālmetieniem un 44.4% no spēles.

Čikāgas ''Bulls'' ar 45 panākumiem 78 spēlēs ieņem piekto pozīciju Austrumu konferencē un cīnās par garantētu vietu izslēgšanas spēlēs. ''Lakers'' tikmēr ar 31 uzvaru 78 mačos Rietumos ir 11. vietā. Komanda ir zaudējusi pēdējās sešas spēles pēc kārtas un var iekļūt ''play-in'' turnīrā tikai dažādu sakritību un veiksmes rezultātā.

Izmantotie resursi:
https://sports.yahoo.com/magic-john...

     [+] [-]

, 2022-04-05 20:55, pirms 3 gadiem
"Rasels Vestbruks tikmēr demonstrē sliktāko sniegumu savā karjerā". Sliktāk kā viņa pirmajās divās sezonās?

     [+] [-]

, 2022-04-05 20:58, pirms 3 gadiem
Cerams Lakers Lebronu atcerēsies vēl vismaz kādas 5 sezonas,kamēr sakārtos ko James ievārījis!😄😄
LG BULLS!

  -1 [+] [-]

, 2022-04-05 21:15, pirms 3 gadiem
LeGM topā. Klauns, tam fujakam vēl gaismas gadi līdz Jordanam

     [+] [-]

, 2022-04-05 21:55, pirms 3 gadiem
LBJ zināja, ja būs Derouzan, būtu jādala bumbas un tiktu zagti viņa metieni un tad patraucētu cīņā par goat, jo domāju goat ir viss par ko viņš domā. Domāju LBJ saprot, ka tituli nespīd nākamos gadus, līdz ar to jāmēģina apsteigt Jabar punktos

     [+] [-]

, 2022-04-05 22:21, pirms 3 gadiem
Galvenais, lai James ir skaists kā vīrietis, spēcīgu un vingru sēžas kustību, graciozi pārvietojoties par laukumu. Raselītis ir kā meitene, kura vajadzīga karalim, lai justos karaliski

  +1 [+] [-]

, 2022-04-05 22:26, pirms 3 gadiem
Te nu kārtējais pierādījums tam,ka kings( LJ )pataisa vien teammeitus maznozīmīgākus un airē vienītī uz savām virsotnēm

  +2 [+] [-]

, 2022-04-05 22:43, pirms 3 gadiem
Stulbi tagad spriedelēt par to kas būtu bijis.
Daudzi bija šokā par to kādu naudu iedeva Derouzanam,un visi domāja ka tur fits iekš Čikāgas būs drausmīgs,jo viņš īsti nemet trīņus un dzīvo ap soda metienu līniju.
Beigās izrādījās pavisam citādi.
Karuso tak pats pateica,ka Lakers vnk brutāli piedāvājuši kapeikas viņam.

     [+] [-]

, 2022-04-06 09:35, pirms 3 gadiem
BostonGreen#7 rakstīja: Stulbi tagad spriedelēt par to kas būtu bijis.
Daudzi bija šokā par to kādu naudu iedeva Derouzanam,un visi domāja ka tur fits iekš Čikāgas būs drausmīgs,jo viņš īsti nemet trīņus un dzīvo ap soda metienu līniju.
Beigās izrādījās pavisam citādi.
Karuso tak pats pateica,ka Lakers vnk brutāli piedāvājuši kapeikas viņam.
Tieši tā. Ja pareizi atceros, Karuso būtu piekritis par nedaudz mazāku naudu uz Leikeriem, bet abi piedāvājumi bija tālu viens no otra.