Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

NBA čempionei ''Bucks'' pievienojas Spānijas fināla vērtīgākais spēlētājs Vildosa

Reinis Aumeisters
Reinis Aumeisters

NBA čempionei ''Bucks'' pievienojas Spānijas fināla vērtīgākais spēlētājs Vildosa
Luka Vildosa ar bumbu. Foto: Euroleague

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komanda Milvoki ''Bucks'' parakstīs līgumu ar Spānijas ACB līgas fināla vērtīgāko spēlētāju Luku Vildosu, vēsta ESPN žurnālists Eidriens Vodžnarovskis.

Pirms vairāk nekā gada līgumu ar Vildosu bija noslēgusi Ņujorkas ''Knicks''. Basketbolists gan iedzīvojās pēdas traumā, kuras rezultātā bija nepieciešama operācija un noteikts laiks rehabilitācijai. Ņujorkas klubs līdz ar to sportistu atbrīvoja no saistībām.

Sportists tagad ir pilnībā savu traumu sadziedējis un gatavs palīdzēt pašreizējai čempionei ''Bucks''. Sportista aģents Alekss Saracis un ''Bucks'' ģenerālmenedžeris Džons Horsts vēl vienojas par līguma detaļām, taču ir skaidrs, ka Luka pārstāvēs ''Bucks'' vismaz šīs sezonas izslēgšanas spēlēs un arī nākamajā sezonā.

Vildosa tika atzīts par Spānijas ACB līgas fināla vērtīgāko spēlētāju 2020. gadā. 26 gadus vecais sportists pārstāv arī Argentīnas basketbola izlasi.

Šosezon jaunais aizsargs nav devies laukumā, taču pērn aizvadīja 58 spēles Vitorijas ''Saski Baskonia'' rindās - 31 spēli Eirolīgā, 27 Spānijas ACB līgā. Pērn viņš vidēji mačā izcēlās ar 10.5 gūtiem punktiem, 1.9 atlēkušajām bumbām, 3.6 rezultatīvām piespēlēm un 1.6 pārtvertām bumbām.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...

     [+] [-]

, 2022-04-05 18:08, pirms 3 gadiem
MVP ar vidēji 10 puntkiem spēlē Tātad NBA būs 10 min laukumā (ja būs tās pašas).

Kārtējais Eiropas MVP brauc izgāzties uz NBA visiem NBA heiterīšiem pa prieku.