Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Bošs, Durants - NBA nedēļas labākie

Bošs, Durants - NBA nedēļas labākie
Kriss Bošs uzbrukumā
Foto:AP/Scanpix

Par aizvadītās nedēļas labākajiem spēlētājiem Nacionālajā Basketbola Asociācijā (NBA) atzīti Toronto "Raptors" līderis Kriss Bošs un Oklahomsitijas "Thunder" punktu mašīna Kevins Durants.

Par Austrumu konferences labāko spēlētāju atzīts Kriss Bošs, kurš dalīja līgas rezultatīvākā spēlētāja godu pagājušajā nedēļā (31.5 punkti vidēji spēlē). Savam sniegumam viņš pievienoja 11.5 atlēkušās bumbas, 1.5 blokus un 1.5 pārtvertās bumbas vidēji spēlē. Boša pārstāvētais "Raptors" izcīnīja trīs uzvaras četrās spēlēs. Pagājušajā nedēļā Bošs četrās spēlēs pēc kārtas guva "double-double", gūstot savu devīto 40 un vairāk punktu spēli karjerā (otro sezonā) pret Goldensteitas "Warriors", sametot grozā 42 punktus. Toronto kluba uzvarā pār Losandželosas "Clippers" Bošs guva 34 punktus, izcīnīja 11 atlēkušās bumbas, nobloķēja trīs pretinieku spēlētāju metienus. Šis ir Boša otrais "nedēļas labākā spēlētāja" tituls šosezon.

Par Rietumu konferences labāko spēlētāju atzīts Kevins Durants, kurš palīdzēja Oklahomsitijas "Thunder" gūt četras uzvaras četrās spēlēs, ieskaitot uzvaru Dalasā, kur klubs pēdējo reizi uzvarēja 2004. gada sezonā. Durants, tāpat kā Bošs vidēji spēlē guva 31.5 punktus, pievienojot astoņas atlēkušās bumbas, 2.8 rezultatīvas piespēles, 2.5 pārtvertas bumbas un 1.5 blokus, palīdzot "Thunder" sasniegt izslēgšanas spēles pirmo reizi kopš 2004./05. gada sezonas. Vakardienas spēlē pret Minesotas "Timberwolves" Durants guva 40 punktus, kļūstot par kluba visu laiku labāko punktu guvēju (2258). Šis ir Duranta trešais "nedēļas labākā spēlētāja" tituls šosezon.

Uz nedēļas labākā spēlētāja titulu pretendēja arī Džamals Kraufords no Atlantas "Hawks", Reidžons Rondo no Bostonas "Celtics", Džeralds Volless no Šarlotes "Bobcats", Dveins Veids no Maiami "Heat" un Manu Džinobili no Sanantonio "Spurs".

Izmantotie resursi:
nbacom

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-04-05 22:34, pirms 15 gadiem
Pedejais_vacietis rakstīja: Ja Raptori izlaidīs 8to patreiz vietu no rokām tad tā būs tikai viņu vaina,jo reāli viņi pabija 6tajā,kamēr Heat buksēja un Wade nebija labākās spēles,un Bobcats kā jau pa viļņiem-ieskrienās un tad atkal buksē.Bet nu cerams,ka iekļūs PO,jo Buļļiem tā spēle pavisam savāda,lai arī ir kapātāji,bet gļuki pārāk daudz viņu spēlē
+
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2010-04-05 23:25, pirms 15 gadiem
es dotu Ginobili
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-04-07 04:05, pirms 15 gadiem
Lebrons samazinaajis apgriezienus