Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Karmelo Entonijs: "Mēs, "Knicks", esam visas NBA izsmiekla objekts"

Rolands Eliņš

Karmelo Entonijs: "Mēs, "Knicks", esam visas NBA izsmiekla objekts"
Karmelo Entonijam (centrā) un "Knicks" ir daudz, ko pārdomāt
Foto:AFP/Scanpix

Viena no slavenākajiem NBA klubiem Ņujorkas „Knicks” spēlētājs Karmelo Entonijs atklāti paziņojis, ka viņa komanda, kura šobrīd ieņem priekšpēdējo vietu līgā, ir kļuvusi par izsmieklu visai Nacionālajai basketbola asociācijai.

Naktī uz piektdienu tiks aizvadīts viens no mačiem, kurš tik ļoti tika gaidīts pirms sezonas sākuma, proti, Ņujorkas derbijs „Knicks” un „Nets” izpildījumā, kurš tiks translēts arī ASV nacionālajā televīzijā. Tiesa, šobrīd šis mačs nav nekas vairāk kā divu līgas pastarīšu duelis, kurš sportiskajā ziņā īpašu interesi nerada. Situāciju apzinās arī „Knicks” zvaigzne Karmelo Entonijs, kurš gatavs ar šo maču uzsākt komanda vilkšanu ārā no bedres.

„Šobrīd „Knicks” ir visas līgas izsmiekls,” par savu komandu, kura sezonas pirmajās 16 spēlēs uzvarējusi trīsreiz, saka Entonijs. „Tur nav ko slēpt, mēs esam izsmiekls. Vai man tas patīk? Protams, ka nē, līdz ar to šī spēle būs ļoti svarīga.”

Entonijs šosezon sakrājis iespaidīgus statistikas ciparus, proti, vidēji mačā guvis 26,3 punktus un savācis 9,9 atlēkušās bumbas, tiesa, tieši viņam tiek atvēlēta liela loma „Knicks” neveiksmēs gan pārāk individuālās darbības (22,2 metieni spēlē), gan nevēlēšanās spēlēt aizsardzībā dēļ.

„Knicks” piektdienas pretiniece „Nets” sezonu sāka ar slavenu galveno treneri, zvaigžņu pilnu sastāvu un cerībām uz čempiontitulu, taču šobrīd uzvarējusi tikai piecās no 18 spēlēm. Lielu devu kritikas saņēmis arī treneris Džeisons Kids, kurš pats diezgan savdabīgi novērtējis „Nets” un „Knicks” sniegumu, salīdzinot to ar sliktu smaku.

Nedaudz diplomātiskāks savos izteikumos ir „Knicks” treneris Maiks Vudsons, tiesa, arī viņš nekautrējas atzīt, ka komandas sniegums ir tālu no perfekta. Entonijs jau paudis bažas, ka viņa un pārējās komandas neveiksmes var maksāt Vudsona amatu.

„Knicks” šobrīd ieņem 29. vietu līgā, apsteidzot tikai Milvoki „Bucks”. Pat Andra Biedriņa pārstāvētā Jūtas „Jazz”, kura šobrīd iziet cauri krasam pārbūves procesam, spējusi izcīnīt vienu uzvaru vairāk.

Izmantotie resursi:
Carmelo Anthony says New York Knicks are...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2013-12-04 23:36, pirms 11 gadiem
Pēc sezonas Karmelo tīs vagu no Knicks. Esmu Lakers fans un ja godīgi tur viņu negribētu redzēt...

  +1 [+] [-]

, 2013-12-04 23:45, pirms 11 gadiem
Nenovertejams_treneris rakstīja: ne velti runā, ka SVG būs next treneris.

bet nu vaina jāuzņemas arī pašam Antonam un tajā esošajiem puļītājiem, komandas sastāvs uz papīra ir Ok, bet defs ir kā sēta! Lab, viņiem vēl bija tie iepriekšējie, kas kaplēja, tagad līdz ar Taisonu, caurums defā ir vēl lielāks. turklāt, biežās runas par Šamperta maiņu, arī neko labu nedod komandas klimatam.
Komanda met ar 30% precizitati..
Pilnigi visi.
Saspelnieka nav.
Centra pec Chandlera traumas nav.
Amare tolks 0.
Barnjani un Shamperts +/- oke.
MWP ar neko nerada..
Smith vnk katastrofa..
Tur visa komanda ir viena liela neveiksme...Trenera maina? Domajas,ka nekas nemainisies,un si sezona ir jau norakstita.Pat neskatoties uz to ka ir nospeletas vien 1/4 speles.
Par tiem 22,2 metieniem spele..Kas tas ir? ta met visi komandu lideri ap 20 metieniem +NYK nav jau kam vairak mest.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2013-12-05 00:02, pirms 11 gadiem
Es jau to teicu pirms dažiem gadiem. Karmelo Entonijs ir viens no pārvērtētākajiem spēlētājiem līgā. Viņu pat tuvu nevar nolikt Kobem, Lebronam vai Dveinam. Jebkurai komandai, kas spēlē pret Knicks ir skaidrs, kur ir caurums aizsardzībā. Tā tas bija agrāk, un tā tas ir vēl joprojām. Karmelo ir "zvaigznes" spēles laiks, tātad tik ilgi, cik viņš ir laukumā, komandai ir problēmas ar aizsardzību. Vienīgais ceļš -nokompensēt haltūru aizsardzībā ar lielisku uzbrukumu, tad vēl kaut kāds rezultāts ir gaidāms. Taču NBA ir ļoti daudz komandu ar teicamu, agresīvu aizsardzību, un ir spēlētāji, kas var noturēt Karmelo. Lai kaut ko mainītu, vajag mainīt attieksmi, bet neizskatās, ka Karmelo to gatavotos darīt.

  +4 [+] [-]

, 2013-12-05 01:14, pirms 11 gadiem
ir zvaigznes un ir leģendas! Karmelo vienmēr paliks "tikai" kā zvaignze

  +3 [+] [-]

, 2013-12-05 06:30, pirms 11 gadiem
Grizzly rakstīja: Aaa! Un kur tie pārējie gadi?
Karmelo ir vienīgais vispār sājā līgā, kurš līdzvērtīgi var visās pozīcijās nospēlēt.
Viens no pārvērtētākajiem.. Tu jau gan,cāli, zini. Cūkuģīmis sīkais.
Ķipa saki, ka nav? Neko nesaku par internacionālo līmeni, kur Melo var pat par centru spēlēt, bet NBA nekas no viņa nav. Parasts metējs, kuram pat nav baigi labs procents. Iedod citam 22 metienus spēlē un arī sametīs tik pat.

Vienīgais, kas var spēlēt visās pozīcijās? Pamosties....

  +2 [+] [-]

, 2013-12-05 09:21, pirms 11 gadiem
Grizzly rakstīja: Aaa! Un kur tie pārējie gadi?
Karmelo ir vienīgais vispār sājā līgā, kurš līdzvērtīgi var visās pozīcijās nospēlēt.
Viens no pārvērtētākajiem.. Tu jau gan,cāli, zini. Cūkuģīmis sīkais.
kaut vienu spēli esi redzējis?

tos sasteigtos, nevajadzīgos metienus esi redzējis?

tur pārvērtētākais ir un iemesls tam ir tikai viens - sakārtotu smadzenes un spēlētu defā un uzbrukumā ar smadzenēm nevis savu fizuhu, tad tur būtu superzvaigzne.

Tagad tur ir pārvērtēts spēlētājs.

  +2 [+] [-]

, 2013-12-05 11:42, pirms 11 gadiem
Karmelo viennozīmīgi ir viens no labākajiem uzbrukuma spēlētājiem līgā. šajā ziņā viņš ir vienā līmenī ar Durantu, Kobi, Lebronu. lieliska kāju darbība, metiens, dribls, pie tam var vienlīdz labi nospēlēt gan face up, gan postā. cita lieta - aizsardzība - šajā ziņā Karmelo lielākā problēma ir nevis nespēja spēlēt defā, bet gan nevēlēšanās to darīt. visi pārmetumi par Karmelo pārvērtēšanu utt neiztur kritiku - viņš ir līgas zvaigzne! attiecīgi viņa statuss prasa izmest tos 20+ metienus pa spēli, kā arī attiecīgus ciparus algas cedelē. un nevajag te nodarboties ar demagoģiju, ka jebkurš, kurš izmestu tos 22 metienus pa spēli, samestu tik pat vai pat vēl vairāk. muļķības! pie tās aizsardzības, ar kādu Karmelo katru otro vakaru tiek segts un krampēts, cits spēlētājs pat netiktu līdz tiem 20 metieniem, nerunājot nemaz par iemešanu!
kas attiecas uz Knicks, tad šī brīža galvenā problēma ir Čandlera neesamība laukumā. viņa loma ir milzīga kā aizsardzībā, tā uzbrukumā. aizsardzībā viņš ar savu klātbūtni laukumā iedveš bailes un diskomfortu jebkurā pretiniekā, savukārt uzbrukumā viņš dod kādas 4-5 papildus uzbrukumus komandas biedriem pēc izcīnītām bumbā, kā arī pats uzbrūk ar ļoti augstu precizitāti.

  +1 [+] [-]

, 2013-12-05 14:39, pirms 11 gadiem
voldemorts rakstīja: Es jau to teicu pirms dažiem gadiem. Karmelo Entonijs ir viens no pārvērtētākajiem spēlētājiem līgā. Viņu pat tuvu nevar nolikt Kobem, Lebronam vai Dveinam. Jebkurai komandai, kas spēlē pret Knicks ir skaidrs, kur ir caurums aizsardzībā. Tā tas bija agrāk, un tā tas ir vēl joprojām. Karmelo ir "zvaigznes" spēles laiks, tātad tik ilgi, cik viņš ir laukumā, komandai ir problēmas ar aizsardzību. Vienīgais ceļš -nokompensēt haltūru aizsardzībā ar lielisku uzbrukumu, tad vēl kaut kāds rezultāts ir gaidāms. Taču NBA ir ļoti daudz komandu ar teicamu, agresīvu aizsardzību, un ir spēlētāji, kas var noturēt Karmelo. Lai kaut ko mainītu, vajag mainīt attieksmi, bet neizskatās, ka Karmelo to gatavotos darīt.
Pagaajusho gad, kad ar taadu pashu sastaavu speele gaaja no rokas nevienam nebija shaubu par Entoniju. Chandlera trauma ir vieniigais iemesls. Veel ir snaiperu atlaishana Kids, Novaaks. Entonijs ir viens no retajiem, kad vinja komanda katru gadu iekljuust po, bet vienmeer pienaak pirmaa reize. Nesaprotu kpc knicks visu laiku liek Entonijam speleet, kaa 4nr. kniks ir novecojusi komanda vajag jaunas veesmas.

  +1 [+] [-]

, 2013-12-05 16:46, pirms 11 gadiem
Entonijs tādās auzās iebrauca ar Knicks, būtu labāk Denverā palicis.. Nākošgad jauns klubs.

  +1 [+] [-]

, 2013-12-08 16:56, pirms 11 gadiem
Grizzly rakstīja: Aaa! Un kur tie pārējie gadi?
Karmelo ir vienīgais vispār sājā līgā, kurš līdzvērtīgi var visās pozīcijās nospēlēt.
Viens no pārvērtētākajiem.. Tu jau gan,cāli, zini. Cūkuģīmis sīkais.
Melo jau nu gan nevar līdzvērtīgi visās pozīcijās nospēlēt. Ktvai ja var... Kur MVP? Kur gredzens? Neesmu LeBrona fans, bet viņš var nospēlēt, domāju, vairāk kā līdzvērtīgi visās pozīcijās. Un viņš arī sāk uzvarēt. Protams tikai ne viens ;/