Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Wizards" galvenajam trenerim 20 tūkstošu dolāru sods par lamāšanos preses konferencē

"Wizards" galvenajam trenerim 20 tūkstošu dolāru sods par lamāšanos preses konferencē
Rendijs Vitmens
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Vašingtonas "Wizards" galvenajam trenerim Rendijam Vitmenam piespriests 20 tūkstošu ASV dolāru liels naudas sods. Par iemeslu kalpojuši Vitmena izteikumi preses konferencē pēc "Wizards" zaudējuma "76ers".

NBA Basketbola operāciju prezidents Rods Torns paziņojis par 20 tūkstošus ASV dolāru liela naudas soda piespriešanu Vašingtonas "Wizards" galvenajam trenerim Rendijam Vitmenam. 20 tūkstoši ir tā cena, kas Vitmenam būs jāmaksā par nepieklājīgas leksikas lietojumu preses konferencē.

Vitmens nespēja noturēties, komentējot savas komandas zaudējumu Filadelfijas "76ers" ar 102:109. Runājot par savas komandas aizsardzību, Vitmens noteica, ka "Wizards" spēlētājiem trūcis prasmes darboties sasodītajā aizsardzībā (commitment to f******* playing defense). Tiesa, tas bija tikai viens vārds, par kuru Vitmens saņēmis sodu - pārējais sakāmais konferencē tika pateikts korektos, lai gan diezgan kritiskos vārdos. Pilns Vitmena komentārā teksts pieejams šeit.

"Wizards" basketbolisti šosezon ir piedzīvojuši zaudējumus visās trīs spēlēs, ielaižot vidēji 108,3 punktus.

Izmantotie resursi:
NBA.com
Bullets Forever, a Washington Wizards community
Breaking news, real-time scores and daily...

  +3 [+] [-]

, 2013-11-04 23:13, pirms 11 gadiem
par vienu vardu vinjam sods??
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2013-11-04 23:41, pirms 11 gadiem
aksels82inbox.lv rakstīja: par vienu vardu vinjam sods??
Lai mēli aiz zobiem paturētu..
NBA arī tak naudu vajag..

  +1 [+] [-]

, 2013-11-04 23:44, pirms 11 gadiem
Augstaka_Pilotaza rakstīja: nebrīnos par lamāšanos, jo komanda ir kā sēta, lai gan šajā sezonā, tai jābūt ar raksturu , jo cik jau sastāvs ir nemainīgs/praktiski nemainīgs. Vols, Bredlijs, - neattaisno pagaidām sevi, Trevors - arī 1 labi -otrā spēlē - pilnībā nekāds, no soliņa jau arī nesanāk, Haringtons arī 1 spēlē labi, 2 - nekas labs.

komanda vēl tik daudz ielaiž, defs nav. par šādām zaudēm, varēs pēc tam dārgi samaksāt, jo austrumos uzvaras svarīgas jeb kuram ne izteiktam favorītam.
Vols ir līmenī.. 19ppg un 8.7ast.. Domāju, ka viņam ir reāli izspiest 20 un 10 kā vidējo šosezon. Bet lai to panāktu Bīlam un pārējiem jāsaņemas.. Domāju, ka PO tāpat viņi tiks. Sezonas sākums -nekur tālu nav arī Cavs, Toronto un pārējie viņu konkurenti par vietu PO.

  +1 [+] [-]

, 2013-11-05 00:58, pirms 11 gadiem
nezinu uz ko šis lamuvārds atsāja ietekmi...
sods smagi par lielu ,izskatās ,ka vnk NBA ievāca nodevas