Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

NBA eksperts neviennozīmīgi vērtē Biedriņa sniegumu

Edgars Bērziņš
Edgars Bērziņš

NBA eksperts neviennozīmīgi vērtē Biedriņa sniegumu
Andris Biedriņš ''Warriors'' fizioterapeita apgādībā. Foto: warriors.com

Pēc aizvadītajā naktī uzvarētā mača pār Memfisas ''Grizzlies'' (115:109) neviennozīmīgu, drīzāk skeptisku viedokli par Andra Biedriņa neseno sniegumu izteicis Goldensteitas ''Warriors'' gaitais aprakstošais žurnālists Adams Lauraidsens. Piedāvājam iepazīties ar apskatnieka vērtējumu.

Par Deividu Lī

''Neskatoties uz savu statistiku (15 punkti un 16 atlēkušās bumbas), Lī aizvadīja vēl vienu neveiksmīgu spēli. Nerealizējot ierasti veiksmīgos caurgājienus un nereti zaudējot kontroli pār atlēkušajām bumbām, Lī neatgādināja to spēlētāju, ko redzējām pašā sezonas sākumā. Viņa uzbrukuma produktivitātes krišanās varētu būt saistīta ar Stefena Karija iztrūkumu. Bez Karija ''Warriors'' neprot tik labi izplesties uzbrukumā un spēlēt ar aizsegu palīdzību. Tā kā Lī sniegums ir lielā mērā atkarīgs tieši no viņam sniegtā plašuma un Karija piespēlēm, liekas loģiski, ka mūsu spēka uzbrucēja blāvais sniegums skaidrojams ar ''Warriors'' ģenerāļa atrašanos uz rezervistu soliņa. Degu nepacietībā, lai redzētu, kā Lī produktivitāte mainīsies, kad Karijs atgriezīsies laukumā.''

Par Andri Biedriņu

''Neskatoties uz augstāk minēto, Lī salīdzinājumā ar Andri Biedriņu laukumā izskatījās pēc Dvaita Hovarda. Ar savu spēli Biedriņš atgādināja par tik neveiksmīgo aizvadīto sezonu un nebija vērā ņemams faktors pie groziem, kā arī nespēja realizēt savus metienus (neskaitot tik jauki pielaboto metienu 4. ceturtdaļas beigās). Lai vai kā, Andris atstāja paliekošu iespaidu uz Marka Gazola spēli. Lī un Radmanovičam bija problēmas ar Gazola segšanu - vairākas reizes tika zaudētas pozīcijas zem groza, līdz ar to vecākais treneris Kīts Smārts bija spiests turēt Biedriņu laukumā, neskatoties uz niecīgo pienesumu uzbrukumā un piezīmju problēmām. Šāds lēmums spēli skatāmāku nepadarīja, taču, ja Gazols savāktu desmit un vairāk bumbas zem groziem, ''Warriors'' pie uzvaras, visticamāk, netiktu.''

Par nākamajiem pretiniekiem (Jūtas ''Jazz'')

''Lai gan ''Jazz'' bilance ir vien 2-2, būtu muļķīgi domāt, ka ''Warriors'' sagraus Džerija Slouna trenēto komandu. Šīs sezonas laikā vairākas spēles kalpos par zīmīgiem atskaites punktiem, lai noteiktu, vai lietas tiešām mainījušās uz labo pusi. Piektdienas divkauja pret komandu, kas aizvadītos pāris gadus spēlējusi pēc stingras sistēmas un teju ik reizi laukumā pazemojusi ''kareivjus'', kalpos par lielisku sevis apliecināšanas iespēju.''

 +27 [+] [-]

, 2010-11-04 18:59, pirms 14 gadiem
nebija vērā ņemams spēks zem groziem, bet bija iemesls tam, ka Gazols nesavāc 10 bumbas? njā, forši apskatnieki viņiem tur
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +9 [+] [-]

, 2010-11-04 19:00, pirms 14 gadiem
Apskatnieks skaitaas, taadspats apskatnieks kaa visi mees te sportacentraa, ja Biedrinja speeli veertee ka nespeej iemest izmetot speelees 4,5 metienus un kaa met uzbruceeji pa 20 metieniem speelee, tad nevajadzeetu seit kritizeet Andri.

  +8 [+] [-]

, 2010-11-04 19:08, pirms 14 gadiem
Apskatnieks runa bez ziediņiem un taisnibu vien saka!!!!

  +2 [+] [-]

, 2010-11-04 19:08, pirms 14 gadiem
chester89 rakstīja: Būsim atklāti sezonas sākums Biedriņam ir slikts, varbūt atskaitot tikkai pirmo spēli!
Es teiktu uz papira slikts, bet ne dziivee, jo tiem centriem, kam nebuus pustalaa metiena, buus shogad loti smagi pret Biedru.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-11-04 19:10, pirms 14 gadiem
Daljeeji piekriitu aizsardziibaa labs uzbrukumaa nekaads!

  +1 [+] [-]

, 2010-11-04 19:11, pirms 14 gadiem
"Lī un Radmanovičam bija problēmas ar Gazola segšanu"
Visai komanda ir problēmas ar segšanu, tāpēc jau arī Biedriņš vāc tās piezīmes, satīrot sū pēc komandas biedriem.

  +1 [+] [-]

, 2010-11-04 19:13, pirms 14 gadiem
cik tad viņs neiemeta? vienu no diviem metieniem? tur tak āzim skaidrs, ka uz Biedriņū neviens uzbrukumā nespēlēja, jo Biedram bija cits uzdevums- nosegt to, kuru citi nevar nosegt! un kas nav mazsvarīgi, viņam tas sanāca, tāpēc nekādu iebildumu te nemaz nevar būt. būtu vēl pateicis, ka Andrim neiet trīspunktu metienos, tikpat par tēmu..

 +10 [+] [-]

, 2010-11-04 19:16, pirms 14 gadiem
diezgan jēli un vāji, ņemot vērā ka par to vīrelim maksā algu .. tad jau Bimbambols vai kā viņu tur jēdzīgāk analizē ..
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +9 [+] [-]

, 2010-11-04 19:31, pirms 14 gadiem
Tak skaidrs, ka Andža uzbrukumā iesūkās, ja uzbrukumā uz viņu nespēlē - un ja spēlē, tad iemetot bumbu postā pāris reizes pa spēli. Un spēle postā kā zināms nav Andrim tā stiprākā puse. Vot nesaprotu kāpēc viņi tur nemēģina normālus Pick'n'rollus izpēlēt - AB ar ātrumu varētu normāli atrauties uz grozu un gūt tā punktus. Šķiet, ka Barona Deivisa laikos vairāk bija šādas izspēles.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2010-11-04 19:37, pirms 14 gadiem
Es jau gaidīju, ka raksts būs par Ādama Lēvenhaupta viedokli.... a te kkāds Lauraidsens, kuru neviens nezin un reti kuram viņa viedoklis interesē.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -4 [+] [-]

, 2010-11-04 19:40, pirms 14 gadiem
bimbambolu studija!!!!

  -1 [+] [-]

, 2010-11-04 19:42, pirms 14 gadiem
Makaka7 rakstīja: Reti jebkuru interesē gruzīnu papuasu viedoklis
Taisnība, tāpat neinteresē arī dažādu numurētu mērkaķu domas.

  +5 [+] [-]

, 2010-11-04 19:44, pirms 14 gadiem
Pie vainas būs atškirīgā latvieša un nigeru mentalitāte. Kārtīgi kapātāji laikam ir bijuši tikai streļķi 1918.gadā!

  +2 [+] [-]

, 2010-11-04 19:59, pirms 14 gadiem
bimbambolisms rakstīja: ...un tatad, Andra iespejas nostiprinaties viena no pasaules vadosajam ligam joprojam tiek vertetas neviennozimigi!Skaidrs ir viens, pagaidam Andrim fatali trukst stabilitates ''virs udens'', biezi vien jaunais latvietis ''peld'' uz pieredzejuso kolegu fona. Trukst satura ari galvenaja Andra jajamzirdzina - policista loma, neiet cauri viendabigie izlecieni.
Visas nelaimes sakas ar sadzivi, kur Biedrins nevar noformulet sev skaidru merki un tas pats ari atspogulojas laukuma.Stabilitate privataja dzive(ista partnere, partneris) palidzetu Andrim atrast vienotu valodinu ari laukuma.Gaidisim.
jūsu galdam nav piemetusies kaut kāda sērga? nepietiek, ka viens no jums spēles pirmās ceturtdaļas nobeigumā stāsta, cik labi Lī pusstundu pirms spēles iesilda roku, bet tagad arī novel vainu uz neesošo stabilitāti viņa privātajā dzīvē, ja viņš ir kopā ar to Latvijas princesi, kura pietam itkā esot stāvoklī. Beidziet pazemot sevi!

  +2 [+] [-]

, 2010-11-04 20:02, pirms 14 gadiem
Negaidīju, ka Goldensteitas ''Warriors'' gaitais aprakstošais žurnālists tik ātri kļūs par mūsu Andra notirsēju, nekas, galvenais, ka mēs visi redzam, ka Andris visu dara pareizi un nav vainīgs, ka komandas biedri viņam nedod to bumbu uzbrukumā.
Jā, var piekrist, ka Smārts Biedriņu nedaudz par ilgu pārturēja laukumā, no šejienes arī pārlieku negatīvais lietderības kofs -9, bet tā jau ir Smārta vaina, ne Andra. Iespējams, ka AB tiek kritizēts par tikai 2 punktiem, bet šoreiz tam absolūti nepiekrītu: pirmkārt, kā lai viņš tos vēl 2 punktus, kuri bija tik nepieciešami quattro-quattro sasniegšanai, lai iemestu, ja viņam, kā jau minēts, neviens nedod bumbu? Šinī gadījumā par atskaites punktu būtu jāņem komandas uzvara, kurā Biedriņa ieguldījums bija gigantisks, pamatā aizsardzībā un kārtīgi sitot piezīmes. Nu neizšķīra tie negūtie 2 punkti neko, komanda tāpat vinnēja.
Šis „eksperts” izskatās vairāk „uzēdies” uz Andri, nevis objektīvi spējīgs veikt analīzi.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-11-04 20:09, pirms 14 gadiem
Ādams Ludvigs Lēvenhaupts rakstīja: .. kā lai viņš tos vēl 2 punktus, kuri bija tik nepieciešami quattro-quattro sasniegšanai, lai iemestu, ja viņam, kā jau minēts, neviens nedod bumbu?..
vienkārši - izlasē redzējām Andra driblu - lai pēc kādas no savām 7 - 9 atlēkušajām pats ar bumbu metās uz pretinieku grozu un viegli 2 punkti ..

  +6 [+] [-]

, 2010-11-04 20:19, pirms 14 gadiem
atradušies eksperti...
Biedriņš ir kļuvis par izteiktu role player - tieši tendēts uz aizsardzību pret līgas spēcīgākajiem centriem... viņš ir kustīgs un var paspēt aizsardzībā, bet, ja nāk masīvāki pretī, tad uzreiz ir double team...
šis ir viens no līgas labākajiem kombo garākajā galā, jo Lī ir izteikts uzbrukuma spēlētājs, bet Biedriņš aizsardzībā - viņi 1 otru kompensē...
ja garajā galā nāk kāds spēcīgs garais tieši uzbrukumā, tad to ņem Biedriņš, bet Lī var nedaudz "paslinkot" aizsardzībā sedzot ne tik veiksmīgu spēlētāju uzbrukumā. Var tikai paskatīties pret kādiem C ir spēlējis Biedrs un cik viņi ir sametuši. Viņam vairs nav jāspēlē abos galos.

  +2 [+] [-]

, 2010-11-04 20:30, pirms 14 gadiem
Nu neko dariit Andza jau ir tas melnaaa darba dariitaajs, bet neko veiksmi vinam nakamajaa sezonas pusee

  +1 [+] [-]

, 2010-11-04 21:24, pirms 14 gadiem
Izlasot virsrakstu domāju, ka kārtēji Bimbambula murgi

  +3 [+] [-]

, 2010-11-04 22:16, pirms 14 gadiem
Adam Lauridsen nav nekāds NBA eksperts, bet mercurynews blogeris
Rest Easy (Warriors 115, Grizzlies 109) | Fast...

  +3 [+] [-]

, 2010-11-04 22:26, pirms 14 gadiem
Nezinu, esmu redzējis tikai vienu maču ar Andri šosezon (pret Lakers) un viņš izskatījās labi...

Uzbrukumā viņš nekad nav bijis un droši vien arī nebūs labs, taču ar to pašu, es domāju ka GSW varētu ziedot tos dažus sasteigtos truļus, lai Andrim iespēlētu kādu bumbu - Biedrs ar savu atlētismu un enerģiju diezgan droši ka grozā iebakstīs tos 10 punktus, turklāt ar augstu procentu...

Šeit turklāt ir jāņem vērā, ka ja tu nespēlē uzbrukumā , respektīvi neliec strādāt savam pretspēlētājam pie otra groza pašam aizsardzībā, skaidrs ka pretiniekam ir priekšrocības - visus spēkus var veltīt uzbrukumam...

Ar visu to domāju ka Andrim kā izteiktam roleplayer galvenais rādītājs ir spēles laiks - jo viņa devumu aizsardzībā statistika tāpat nevar pilnībā parādīt...

Tas pats Markus Kembijs ir centrs, kurš pēdējos gados gan Nuggets gan tagad Blazers dzīvo tikai uz aizsardzību un atlēkušo vākšanu, nereti pabeidzot maču ar 2-4 puntkiem plus 15 un vairāk bumbām...

Un viņu nekritizē, jo viņs pilda savu lomu... Būt jauki ja arī Andrim visādi blogeri un kurzemes Hercogi ļautu darīt to pašu... un es šeit nerunāju par tām Policista muļķibām

  -1 [+] [-]

, 2010-11-04 22:46, pirms 14 gadiem
zidlers rakstīja: bimbambolu studija!!!!
nu ko tu vari tos lo.hus piesaukt! Lai pēc tam citētu??? Man viņu komentārus negribas redzēt, bet viņi(viņš) tik to vien gaida lai komentētu viņu! tak saprotiet beidzot!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-11-05 17:02, pirms 14 gadiem
Biedram labakais 2p. procents komandaa un vēl bruuk virsuu!