Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Trīs ceļgala operācijas pārcietušais Bols pārliecināts, ka atgriezīsies NBA laukumos

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Trīs ceļgala operācijas pārcietušais Bols pārliecināts, ka atgriezīsies NBA laukumos
Lonzo Bols. Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Čikāgas "Bulls" aizsargs Lonzo Bols, kuram pēdējā gada laikā veiktas trīs operācijas kreisajam ceļgalam, ir pārliecināts par atlabšanu un atgriešanos laukumā. "Man ir tikai 25 gadi," mediju dienā teica Bols.

"Manos plānos pavisam noteikti ietilpst atgriešanās laukumā un spēlēšana. Pēc trešās operācijas ir sajūta, ka viss pagriezies uz labo pusi – nav nekādu aizķeršanos. Jātur galva augšā un jāturpina strādāt," pauda Lonzo Bols, kurš nav spēlējis kopš 2022. gada 14. janvāra.

"Nevaru ietekmēt savainojumus. Tas vienkārši notika, tā ir daļa no manas karjeras. Cenšos saglabāt pozitīvu noskaņojumu, neskatīties uz negatīvajiem aspektiem. Domāju par to, ko varu paveikt vēl labāk, un tieši ar tādu noskaņojumu pieceļos katru dienu," sacīja 2017. gadā ar otro numuru draftētais Bols, kurš medijiem atgādināja – viņam ir tikai 25 gadi, tāpēc ir gana daudz laika, lai savestu kārtībā veselību.

Bols izlaida visu pagājušo sezonu un izlaidīs arī nākamo sezonu. Martā viņam trešo reizi tika operēts kreisais ceļgals, veicot skrimšļa transplantāciju. Aizsargs norādīja, ka rehabilitācijas procesā viņš atrodas pusē.

Bols 2021. gadā parakstīja četru gadu līgumu par 80 miljoniem dolāru ar Čikāgas "Bulls".

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...

     [+] [-]

, 2023-10-04 10:50, pirms gada
Čikāga iebērzusies gan ar šo superzvaigzni...

     [+] [-]

, 2023-10-04 16:45, pirms gada
vienkārši Anatolijs rakstīja: Čikāga iebērzusies gan ar šo superzvaigzni...
20 miljoni NBA jau sen vairs nav superzvaigzne.