Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Braients devies uz Vāciju, kur ceļgalam tiks veikta plazmas terapija

Braients devies uz Vāciju, kur ceļgalam tiks veikta plazmas terapija
Kobe Braients
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās Basketbola asociācijas (NBA) kluba Losandželosas "Lakers" aizsargs Kobe Braients trešdien, 2.oktobrī, vēlu vakarā pametis ASV, lai dotos uz Vāciju, kur viņa labajam ceļgalam veiks plazmas terapiju, pavēstījis klubs. Paredzams, ka jau nākamās nedēļas sākumā pieckārtējais NBA čempions atgriezīsies Losandželosā, lai turpinātu gatavošanos jaunajai sezonai.

Līdzīgu terapiju Kobe Braients devās veikt uz Vāciju divas reizes 2011.gadā - vienu reizi vasarā un vienu reizi rudenī. Toreiz plazmas terapija tika veikta basketbolista kreisajai potītei un labajam ceļgalam.

Braients pirms došanās uz Vāciju nav konsultējies ar "Lakers" galveno treneri Maiku D'Antoni, taču pats D'Antoni izteicies, ka viņam tas nav bijis pārsteigums, ka Kobe devies Vāciju, lai veiktu šo terapiju.

"Es nedomāju, ka tas ir pārsteigums," treneris sacīja. "Es domāju, ka viņam tas bija ieplānots, viņš zināja, ka viņam tam ir laiks, jo viņš vēl nedosies laukumā [lai trenētos]. Tādēļ es nedomāju, ka tas ir kas ārkārtējs. Tā vietā, lai darītu to [veiktu terapiju] augustā, viņš to darīs tagad." "Nav lieku bažu par to," mierīgi Braienta došanos uz Vāciju uztvēris D'Antoni, piebilstot, ka Kobe būs prom no komandas "dažas dienas".

"Viss noritēja labi," izteicās "Lakers" uzbrucējs Pau Gazols, kad viņam tika jautāts, kā izvērtās Braienta iepriekšējais ceļojums uz Vāciju. "Viņš [Braients] teica, ka [pēc terapijas] juties daudz labāk. Es pieņemu, ka [tieši] tādēļ viņš atgriezīsies, lai veiktu vēlreiz šo terapiju."

2012.gada vasarā Braients bija plānojis doties uz Vāciju pie Dr. Pētera Vēlinga, lai veiktu terapiju labajam ceļgalam, tomēr izšķīries nemērot tālo ceļu, jo bijis "aizņemts". Atgādināsim, ka Kobe pirms gada, 2012.gada augustā, ASV izlases rindās triumfēja Londonas Olimpiskajās spēlēs.

Izmantotie resursi:
NBA - National Basketball Association Teams,...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +5 [+] [-]

, 2013-10-04 07:39, pirms 11 gadiem
Cerams būs tikpat effektīgs kā iepriekš

  +1 [+] [-]

, 2013-10-04 08:02, pirms 11 gadiem
Tad no Vācijas uz Latviju pie Fadejeva uz terapiju.

  +2 [+] [-]

, 2013-10-04 08:32, pirms 11 gadiem
It's all about #24 rakstīja: Cerams būs tikpat effektīgs kā iepriekš
Uzbrukumā būs tikpat labs kā bijis iepriekš. Kobe ir atstrādājis spēles pamatelementus līdz pilnībai un ātrums jau sen nav galvenais ierocis viņa uzbrukuma arsenālā, jo pretspēlētāji bieži tiek apspēlēti stāvot uz vietas ar footworku un pump-fakiem. Tā kā nešaubos ka viņš metīs tos pašus <25 punktus spēlē. Cita lieta ir aizsardzība, nav fiziski iespējams pārraut ahileju un nezaudēt ātrumā. Ja komandā neatradīsies neviens cits, kurš varētu segt saspēles vadītājus, tad Lakers būs smaga sezona.

     [+] [-]

, 2013-10-04 12:52, pirms 11 gadiem
It's all about #24 rakstīja: Cerams būs tikpat effektīgs kā iepriekš
Visticamāk,ka ķeltiem šogad par gredzenu cīņa izpaliks,bet domāju,ka play-off viņi tiks,kur pretim Leikeriem ar Kobi priekšgalā ir lielāka šance to izdarīt,tāpēc arī ceru uz Kobes sesto gredzenu

     [+] [-]

, 2013-10-04 13:04, pirms 11 gadiem
Tak nebūs šogad nekas un saku to kā Lakers līdzjutējs. Es ļautu Kobem mest pa 50 metieniem spēlē un cerēt uz augstu drafta izvēli, drafts būs labākais kopš Lebrona, Veida u.c

  +1 [+] [-]

, 2013-10-04 13:24, pirms 11 gadiem
Veiksmi veseļojoties bet novēlu vēl lielāku veiksmi sezonā,tā būs vajadzīga
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2013-10-04 16:00, pirms 11 gadiem
Brīnumi ka irbiiite_HEAT neko nav ierakstījusi

Lets go Kobe, gaidam uz laukuma!

  -1 [+] [-]

, 2013-10-04 18:12, pirms 11 gadiem
Noveelu Kobem visu to labaako, bet Lebrons dominees shosezon.. Jaasaka taa - Lakers vadiiba sastraadaajusi baigos meeslus, tagad no komandas nekas nav palicis paari, taa bija liela mulkjiiba neaizmainiit Hovardu tad kad to vareeja izdariit. Bija tik daudz indikatoru, kuri paveestiija, ka Hovards notiisies, bet glumaa Lakers vadiiba naivi cereeja uz briinumu ..

  -1 [+] [-]

, 2013-10-04 21:34, pirms 11 gadiem
jureks rakstīja: Visticamāk,ka ķeltiem šogad par gredzenu cīņa izpaliks,bet domāju,ka play-off viņi tiks,kur pretim Leikeriem ar Kobi priekšgalā ir lielāka šance to izdarīt,tāpēc arī ceru uz Kobes sesto gredzenu
Man domāt, ka gredzens skan tiešām pārāk skaļi. Nu neticu, ka komanda, kas droši vien ielīdīs PO kā kāda 6-8. vieta pēkšņi baigi kaut ko rādīs PO...