Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Kolinss piekrīt palikt Atlantā par 125 miljoniem, Vokers pošās uz "Knicks"

Emils Ozerinskis

Kolinss piekrīt palikt Atlantā par 125 miljoniem, Vokers pošās uz "Knicks"
Džons Kolinss turpinās spēlēt Atlantā. Foto: AFP/Scanpix

NBA brīvo aģentu tirgus trešās dienas ievadā Džons Kolinss piekritis Atlantas "Hawks" piedāvājumam par 125 miljoniem uz piecām sezonām.

Vakardien pie iespaidīga līguma pagarinājuma tika Stefens Karijs, kļūstot par pirmo spēlētāju NBA vēsturē, kurš ticis pie diviem 200 miljonus vērtiem līgumiem.

Šodien skaidra kļuvusi arī šīs vasaras klases prominentākā ierobežoti brīvā aģenta Džona Kolinsa liktenis. Pēc pirmās dienas darījumiem strauji izsīka komandu skaits, kas varētu piedāvāt atlētiskajam spēka uzbrucējam ko tuvu maksimālā līguma piedāvājumam. Lai gan vakardien izskanēja ziņas, ka Kolinss nevēloties piekrist Atlantas "Hawks" piecu gadu 125 miljonu piedāvājumam, taču šodien situācija jau mainījusies un Kolinss paliks Austrumu konferences finālistes rindās. Kolinsam gan būs iespēja izbeigt līgumu pēc četriem izpildītiem vienošanās gadiem.

Brīvo aģentu tirgū nonāks Kemba Vokers, kurš piekritis līguma izpirkumam ar Oklahomsitijas "Thunder" pēc tam, kad saspēles vadītāju uz pārbūves procesā esošo komandu aizmainīja Bostonas "Celtics". 31 gadu vecais Vokers gatavojas kļūt par Ņujorkas "Knicks" basketbolistu. Vokera līgumā ar "Thunder" vēl bija palikuši divi gadi un 74 miljoni ASV dolāru.

NBA čempions Brins Forbss pēc vienas Milvoki "Bucks" rindās pavadītas sezonas nolēmis atgriezties Sanantonio "Spurs" rindās, kur snaiperis pavadīja pirmās četras savas karjeras sezonas. Tāpat "Spurs" savam sastāvam piesaistījusi samērā nesen Kauņas "Žalgirī" spēlējušo Austrālijas centra spēlētāju Džoku Lendeilu. Tikmēr uz atgriešanos Milvoki "Bucks" rindās pošas Džordžs Hils, kurš pagājušās sezonas izskaņu pavadīja Filadelfijā.

Dublieri Rudijam Goberam atradusi Jūtas "Jazz", kas vienojusies par centra spēlētāja Hasana Vaitsaida piesaistīšanu. Vaitsaids spēj uzrādīt iespaidīgus statistikas ciparus, taču viņa spēja lasīt pretinieku uzbrukumu salīdzinoši ar "Jazz" vadošo centra spēlētāju ir visai pieticīga, taču raženais Vaitsaida augums vismaz ļaus sargāt groza tuvumu kamēr Goberam tiek dotas atelpas minūtes.

Losandželosas "Lakers" vienojusies par jaunu līgumu ar Teilonu Hortonu Takeru, kurš nākamajos trīs gados nopelnīs 32 miljonus dolāru. Tāpat "Lakers" tikusi pie saspēles vadītāja Kendrika Nana, kurš piekritis divu gadu un desmit miljonu līgumam ar enģeļu pilsētas komandu. Tikmēr no Losandželosas uz Maiami "Heat" pārcēlies Markīfs Moriss. Savas nākamās sezonas pretenzijas uz NBA čempiontitula izcīnīšanu Maiami komanda vēl vairāk pieteikusi ar Viktora Oladipo noturēšanu komandas rindās, tādējādi palielinot potenciālu aizsardzības līnijā ar spēlētāju, kurš var efektīvi darboties abās laukuma pusēs.

Orlando "Magic" noslēgusi divu gadu līgumu ar vācu olimpieti Moricu Vāgneru, kurš Floridā nonāca pagājušajā sezonā maiņas darījumā. "Magic" nesenajā NBA jauno spēlētāju draftā ar astoto numuru izvēlējās Morica jaunāko brāli Francu Vāgneru.

Bostonas "Celtics" zaļajā formas tērpā atgriezīsies turku centra spēlētājs Eness Kanters, kurš piekritis viena gada līgumam no Bostonas komandas.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...

  +3 [+] [-]

, 2021-08-04 17:30, pirms 3 gadiem
Kemba droši atstāja dikti lielu kaudzi uz galda ja bez spēlēšanas dabūja izpirkumu.
Varēs Rouzs ar Kembu uz maiņām spēlēt viens aiz otra nākot no traumām ;D

  -2 [+] [-]

, 2021-08-04 18:34, pirms 3 gadiem
Beidzot Kolinsa drāma beigusies. Bolam arī līgums. Palicis tikai Markanens. Nez kas ar to būs. Man ir aizdomas, ka nevienam viņu nevajag, ja pat SAS viņu nepaņēma. Es beigās Bulls vietā piedāvātu mazāku līgumu nekā iepriekš. Jo nu neko īpašu viņš šogad neparādija. Un neizskatās ka kādā lietā kkas uzlabojās. Beigās paliks tādā Muskalas līmenī.

     [+] [-]

, 2021-08-04 18:46, pirms 3 gadiem
NYK vienu gadu bija prātīgi. Tagad atkal kaut kādi pilnīgi neloģiski lēmumi, nesagaidot normālu pārbūvi..

  -3 [+] [-]

, 2021-08-04 18:54, pirms 3 gadiem
sapnis rakstīja: NYK vienu gadu bija prātīgi. Tagad atkal kaut kādi pilnīgi neloģiski lēmumi, nesagaidot normālu pārbūvi..
Ne jau Kemba max līgumu dabūja. Pa mazām naudām spēlēs NYK. Jebkura komanda pat tādu Kembu paņemtu. Patreiz nav neviena baigi neloģiska lēmuma. Tik cik paši varēja draftēt ar savām izvēlēm nevis mainīt prom.

  -1 [+] [-]

, 2021-08-04 18:56, pirms 3 gadiem
Charly Skymaker rakstīja: Beidzot Kolinsa drāma beigusies. Bolam arī līgums. Palicis tikai Markanens. Nez kas ar to būs. Man ir aizdomas, ka nevienam viņu nevajag, ja pat SAS viņu nepaņēma. Es beigās Bulls vietā piedāvātu mazāku līgumu nekā iepriekš. Jo nu neko īpašu viņš šogad neparādija. Un neizskatās ka kādā lietā kkas uzlabojās. Beigās paliks tādā Muskalas līmenī.
Atlanta būs laba. Paturot Kolinsu viņi sev praktiski garantējuši iekļūšanu PO

     [+] [-]

, 2021-08-04 19:08, pirms 3 gadiem
"a"

  -2 [+] [-]

, 2021-08-04 19:34, pirms 3 gadiem
Piekrītu, Hawks Būs spēks arī turpmāk.
Tikmēr BOS atgriežās Kanters. Tagad Mosesa aizmainīšana vairs neliekās tik neloģiska.

     [+] [-]

, 2021-08-04 20:16, pirms 3 gadiem
Charly Skymaker rakstīja: Ne jau Kemba max līgumu dabūja. Pa mazām naudām spēlēs NYK. Jebkura komanda pat tādu Kembu paņemtu. Patreiz nav neviena baigi neloģiska lēmuma. Tik cik paši varēja draftēt ar savām izvēlēm nevis mainīt prom.
Nu Pola līguma pēdējie 2 gadi būs sāpīgi.

     [+] [-]

, 2021-08-04 20:17, pirms 3 gadiem
Bostonietis rakstīja: Kemba droši atstāja dikti lielu kaudzi uz galda ja bez spēlēšanas dabūja izpirkumu.
Varēs Rouzs ar Kembu uz maiņām spēlēt viens aiz otra nākot no traumām ;D
Gan jau aģents "sarēķināja" un pat plusos paliks.

     [+] [-]

, 2021-08-04 22:43, pirms 3 gadiem
vienigais_anonims rakstīja: Nu Pola līguma pēdējie 2 gadi būs sāpīgi.
Nekā sāpīga tur nebūs. No viņa jaunā $120M līguma, pilnībā garantēti ir tikai aptuveni $70M. 3. sezona ir garantēta par 50%, un 4. sezonā ir komandas opcija. Tobiš, pēc 2 gadiem samaksā aptuveni $15.5M un paldies, soļo tālāk.

     [+] [-]

, 2021-08-05 08:21, pirms 3 gadiem
Charly Skymaker rakstīja: Ne jau Kemba max līgumu dabūja. Pa mazām naudām spēlēs NYK. Jebkura komanda pat tādu Kembu paņemtu. Patreiz nav neviena baigi neloģiska lēmuma. Tik cik paši varēja draftēt ar savām izvēlēm nevis mainīt prom.
Joprojām turpini pazemot sevi šajā sadaļā? Visur kur skatos, tur tik tavi komentāri priekšā. Varētu padomāt, ka baigais eksperts. Īstenībā pilnīgs idiņš. Kembam algu maksās OKC....(lielāko daļu)

     [+] [-]

, 2021-08-06 00:01, pirms 3 gadiem
M_Z rakstīja: Nekā sāpīga tur nebūs. No viņa jaunā $120M līguma, pilnībā garantēti ir tikai aptuveni $70M. 3. sezona ir garantēta par 50%, un 4. sezonā ir komandas opcija. Tobiš, pēc 2 gadiem samaksā aptuveni $15.5M un paldies, soļo tālāk.
Pa dienu nebija šāda info, tad jau ir pat ļoti ok.