Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Bērds: "Pīrsam jāizcīna tituls!"

Edgars Bērziņš
Edgars Bērziņš

Bērds: "Pīrsam jāizcīna tituls!"
Pols Pīrss
Foto: AP

"Lai Polu varētu pieskaitīt pie "Celtics" leģendām, viņam šosezon obligāti jāizcīna NBA čempionu tituls," atbildot uz jautājumu, vai Pīrsu var pieskaitīt pie "Celtics" leģendām, sacīja Bostonas kluba leģendārais uzbrucējs Lerijs Bērds.

"Vērtējot spēlētājus, cilvēki Bostonā vienmēr pievērš uzmanību tam, cik daudz titulus tu esi ieguvis, tāpēc es domāju, ka Polam (Pīrsam) uzvarēt čempionātā būtu ļoti svarīgi. Ja viņš vēlas, lai viņu salīdzina ar mani vai citām "Celtics" leģendām, viņam šosezon jāizcīna čempionu trofeja,'' izteicās bijušais Bostonas uzbrucējs Lerijs Bērds.

"Es domāju, ka viņš ir fantastisks basketbolists, viens no labākajiem, kurš spēlējis Bostonā, taču tajā pašā laikā "Celtics" komandu ir pārstāvējuši ļoti daudz meistarīgi spēlētāji, daži no viņiem pat iekļauti NBA slavas zālē, tāpēc salīdzināt viņus un atbildēt uz jautājumu, kurš ir labāks, ir ļoti sarežģīti," turpina Bērds.

"Tāpat es varu pateikt, ka ikviena "Celtics" basketbolista acīs vislielāko cieņu iemantojis Bils Rasels. Viņš ir visas Bostonas elks. Viņš vienmēr būs vecis numur viens!'' sarunu noslēdz Bērds.

Pirmā NBA finālspēle notiks 5. jūnijā, kad "Celtics" savā laukumā uzņems Losandželosas "Lakers".

Izmantotie resursi:
realgm.com

Slēpts komentārs: e-do

  +5 [+] [-]

, 2008-06-04 13:46, pirms 16 gadiem
Pīrss būs leģenda
Slēpts komentārs: INGUZEENS
Slēpts komentārs: BArons123
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2008-06-04 19:10, pirms 16 gadiem
oscars rakstīja: visu cienju Piirsam, simpatizee man shita dzheka speele... bet vinjs nav pat labaakais speleetajs savaa komandaa.. kur nu vee llegjenda... lai arii bijis uzticams Bostonai ljoti ilgi!



tu heiteri, dēļ pīrsa es šo komandu mīlu jau vairākus gadus. viņš viņu vienmēr no sūdiem vilcis ir! tas ir tikai godīgi, ka viņam BEIDZOT komandā ir arī citi augstas klases spēlētāji un viņš var cīnīties par titulu. (a.volkers neskaitās ) tā kā nevajag :*

  -1 [+] [-]

, 2008-06-04 21:11, pirms 16 gadiem
Es gan par skaistu baskebolu...
neviena no sim komandam ipasi nepiesaista...

     [+] [-]

, 2008-06-06 17:24, pirms 16 gadiem
INGUZEENS, 2008-06-04 15:11, aizvakar, citēt
sanaak,ja Celtics vinnees tad arii Powe un Glen Davis buus legjendas...


būs jau arī