Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Grīns pēc 14. tehniskās piezīmes: ''Izskatās, ka vēl neesmu izpildījis savu normu"

Reinis Aumeisters
Reinis Aumeisters

Grīns pēc 14. tehniskās piezīmes: ''Izskatās, ka vēl neesmu izpildījis savu normu"
Dreimonds Grīns. Foto: USA Today Sports/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) klubs Goldensteitas ''Warriors'' šonakt izcīnīja panākumu viesos ar 109:90 pret Sakramento ''Kings''. Savu 14. tehnisko piezīmi sezonā tikmēr nopelnīja ''Warriors'' spēka uzbrucējs Dreimonds Grīns, kurš gan pēcspēles preses konferencē atzina, ka savus sezonas normatīvus vēl nav izpildījis.

Lai gan Grīns ir ņēmis dalību tikai 43 no 79 Goldensteitas spēlēm šosezon, viņš tāpat jau kārtējo sezonu atrodas starp spēlētājiem, kuri saņēmuši visvairāk tehniskās piezīmes. Tikai trim spēlētājiem tās šosezon ir vairāk - Luka Dončičam, Raselam Vestbrukam un Kārlam Entonijam Taunsam. Šiem basketbolistiem ir par vienu tehnisko piezīmi vairāk - 15.

Pēcspēles preses konferencē to lika Dreimondam zināt kāds žurnālists, kuram viņš atbildēja ar smaidu, liekot noprast, ka viņa mērķis ir sasniegt vismaz 15 tehnisko piezīmju atzīmi šosezon.

''Cik man ir tehniskās piezīmes? 14? Pēdējās trīs ir diezgan muļķīgas un pat smieklīgas, bet izskatās, ka es neesmu šogad vēl izpildījis savus normatīvus. Es gan jau dabūšu 15 tehniskās piezīmes kā katru gadu,'' turpināja Dreimonds.

''Warriors'' interesēs gan būtu, lai Grīns nesasniedz 16 tehnisko piezīmju robežu. Tas nozīmētu, ka Dreimondam būtu jāizlaiž viena spēle un vēl jāapmaksā sods 5 000 ASV dolāru apmērā. Goldensteitai ir atlikušas vēl trīs spēles regulārajā turnīrā - pret ''Lakers'', ''Spurs'' un ''Pelicans''. Dreimonds tiek pie vienas tehniskās piezīmes vidēji trīs mačos, kas nozīmē, ka iespēja sasniegt šo atzīmi ir tiešām liela.

Dreimonds Grīns šosezon laukumā ir devies 43 spēlēs, kurās vidēji izcēlies ar 7.4 gūtiem punktiem, 7.4 atlēkušajām bumbām, septiņām rezultatīvām piespēlēm, 1.3 pārtvertām bumbām un 1.1 bloķētu metienu katrā no tām.

''Warriors'' ar 50 panākumiem 79 mačos ieņem trešo vietu Rietumu konferencē un ir jau garantējusi vietu izslēgšanas spēlēs.

Izmantotie resursi:
https://sports.yahoo.com/draymond-g...