Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Debija vēl jāpagaida: Simonss laukumā nedosies vismaz līdz izslēgšanas spēlēm

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Debija vēl jāpagaida: Simonss laukumā nedosies vismaz līdz izslēgšanas spēlēm
Bens Simonss un Kevins Durents. Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Bruklinas ''Nets'' galvenais treneris Stīvs Nešs sarunā ar medijiem atklājis, ka Bens Simonss muguras savainojuma dēļ nespēlēs vismaz līdz izslēgšanas spēlēm un viņa atgriešanās laiks nav zināms.

Bens Simonss šajā sezonā nav aizvadījis vēl nevienu spēli. Vispirms aizvadītajā vasarā basketbolists atteicās ierasties Filadelfijas ''76ers'' rīcībā, to pamatojot ar vēlmi tikt aizmainītam. Vēlāk austrālietis pievienojās Filadelfijas sastāvam, taču tās sastāvā neaizvadīja nevienu spēli, bet ''76ers'' Simonsu sodīja ar algu aizturi. Maiņu darījumu laikā ''76ers'' veica darījumu ar Bruklinas ''Nets'', aizmainot Simonsu uz Bruklinu pretī saņemot Džeimsu Hārdenu.

Tomēr arī ''Nets'' rindās Simonss laukumā vēl nav devies un to nedarīs vismaz līdz izslēgšanas spēlēm, paziņoja ''Nets'' galvenais treneris Stīvs Nešs. ''Viņš vēl neskrien. Būšu šokēts, ja viņš būs gatavs ātrāk,'' medijiem teica galvenais treneris. Simonsam atgriezties laukumā neļauj muguras savainojums. Lai arī bija manāms progress un spēlētājs sāka metienu treniņus, ''Nets'' šobrīd nezina konkrētu laiku, kad basketbolists varētu tai palīdzēt.

''No vienas puses pozitīvi, ka redzam progresu, bet no otras puses nav tā, ka gaidām atpakaļ viņu nākamajā nedēļā,'' reālistiski situāciju raksturoja Nešs, piebilstot, ka organizācija nesasteigs Simonsa atgriešanos basketbola laukumā. ''Ja viņš būtu nospēlējis 65 mačus un viņam būtu neliels savainojums, tad mēs, iespējams, pasteidzinātu atgriešanos. Tomēr šajā situācijā mums vispirms jādomā par viņa veselību.''

Bruklinas ''Nets'' automātiski neiekļuva izslēgšanas spēlēs un par vietu tajās spēkosies ''play-in''. Ar 40 uzvarām 78 spēlēs ''Nets'' šobrīd ieņem desmito vietu Austrumu konferencē un tai sezonā atlikušas vēl četras spēles. Gadījumā, ja Bruklina ieņems devīto vai desmito vietu, tai ''play-in'' par iekļūšanu izslēgšanas mačos nāksies uzvarēt divās spēlēs.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...