Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

NBA pārbaudes spēles sākas ar "Clippers" uzvaru

Andrejs Siliņš

NBA pārbaudes spēles sākas ar "Clippers" uzvaru
Deandrē Džordans
Foto: AP/Scanpix

Naktī uz sestdienu tika aizvadītas pirmā pārbaudes spēle pirms jaunās Nacionālās Basketbola Asociācijas (NBA) sezonas - Losandželosas "Clippers" savā laukumā ne visai viesmīlīgi uzņēma Denveras "Nuggets", izcīnot uzvaru ar rezultātu 103:96.

"Clippers" starpsezonā piesaistīja veterānu Polu Pīrsu un ne bez problēmām, taču noturēja arī atlētisko centru Deandrē Džordanu. Pirmajā pārbaudes mačā Džordans darbojās vairāk nekā pārliecinoši, 26 ar pusi minūšu laikā paspējot gūt 15 punktus, izcīnīt 12 atlēkušās bumbas un bloķēt trīs metienus. Džordanam esot laukumā, "Clippers" iemeta par 19 punktiem vairāk nekā "Nuggets".

Kriss Pols diriģēja savas komandas uzbrukumu, gūstot 12 punktus un atdodot deviņas rezultatīvas piespēles, bet Džošs Smits, iesaistoties mačā no soliņa, palīdzēja ar 13 punktiem un astoņām bumbām.

"Nuggets" rindās laukumā nedevās viens no komandas līderiem Danilo Galinari, bet punktu nasta tika izdalīta uz vairākiem un vismaz desmit punktus guva uzreiz septiņi basketbolisti. Francijas izlases centrs Džofrijs Loverņs iemeta 16 punktus un izcīnīja 11 bumbas, bet jaunais serbu centrs Nikolā Jokičs guva 14 punktus un izcīnīja astoņas bumbas, tiesa, 23 minūšu laikā sasita arī sešas piezīmes.

Ar septīto numuru draftētais aizsargs Emanuels Mudiejs palīdzēja "Nuggets" ar 14 punktiem un trīs piespēlēm, taču nepilnās 33 nospēlētajās minūtēs paspēja kļūdīties astoņas reizes.

Jau rītdien pārbaudes spēles turpināsies ar diviem mačiem: Orlando "Magic" uzņems Šarlotes "Hornets" un Indianas "Pacers" tiksies ar Ņūorleānas "Pelicans". Kristapa Porziņģa pārstāvētā Ņujorkas "Knicks" pirmo pārbaudes maču aizvadīs naktī uz ceturtdienu, tiekoties ar Brazīlijas vicečempioni un Amerikas līgas čempioni "Bauru".

  -3 [+] [-]

, 2015-10-03 10:01, pirms 9 gadiem
Nopietni, citi klubi jau spēlēs, bet NYK tik pēc nēdēļas sāks ?

  +1 [+] [-]

, 2015-10-03 10:19, pirms 9 gadiem
Visi kko streso par Pori, ka šis nevarēs turēt līdz masīvajiem nba džekiem. Ja paskatās, kas met punktus, nu nav tur pārcilvēki, izņemot Howardu un dažus resnos. Viņš 1.sez var arī kapāt tāds kāds viņš ir. Nu ieliks kāds viņam sejā, bet visi jau ir kādreiz trūkušies defā
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja