Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Meisons Plamlī vēl uz sezonu atgriezīsies Losandželosas ''Clippers''

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Meisons Plamlī vēl uz sezonu atgriezīsies Losandželosas ''Clippers''
Meisons Plamlī (pa kreisi). Foto: AFP/Scanpix

ESPN vēsta, ka 33 gadus vecais Meisons Plamlī piekritis nākamajā sezonā turpināt pārstāvēt Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandu Losandželosas ''Clippers'', ar kuru noslēgs vienas sezonas līgumu par pieciem miljoniem dolāru.

ESPN vēsta, ka Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandā Losandželosas ''Clippers'' atgriezīsies centrs Meisons Plamlī. Ar viņu tiks noslēgts vienas sezonas līgums par pieciem miljoniem dolāru.

Lai arī spēlētājam bija finansiāli ienesīgāki piedāvājumi no citām līgas komandām, tiek ziņots, ka viņš devis priekšroku ''Clippers''. Uz to viņu no Šarlotes ''Hornets'' aizmainīja iepriekšējās sezonas laikā. 23 regulārās sezonas spēlēs viņš komandas rindās vidēji guva 7.5 punktus un izcīnīja 6.9 atlēkušās bumbas, kamēr izslēgšanas cīņās spēlētājam 8.2 punkti un 6.8 atlēkušās bumbas.

Savas karjeras laikā Plamlī pārstāvējis arī tādas komandas kā Bruklinas ''Nets'', Portlendas ''TrailBlazers'', Denveras ''Nuggets'' un Detroitas ''Pistons''. 740 regulārās sezonas spēlēs viņam vidēji gūti 10.8 punkti un izcīnītas 8.9 atlēkušās bumbas.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...

  -3 [+] [-]

, 2023-07-04 01:06, pirms gada
par katru beņķa deldētāja līgumu raksts?

     [+] [-]

, 2023-07-04 10:02, pirms gada
Mani, piemēram, šis ziņas interesē.
Tevi kāds spiež lasīt visus un vēl tērēt laiku komentējot ?

     [+] [-]

, 2023-07-04 12:24, pirms gada
Rinn rakstīja: par katru beņķa deldētāja līgumu raksts?
Neko viņš nedeldē. Stabilākais rezerves centrs līgā.

     [+] [-]

, 2023-07-04 13:20, pirms gada
Charly Skymaker rakstīja: Neko viņš nedeldē. Stabilākais rezerves centrs līgā.
CHA bija gandrīz regulārs DD + 3-5 asisti. Labi noderēja Fantasy.