Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

ESPN žurnālists Vindhorsts: ''Nedomāju, ka Lavīns vēlas pamest Čikāgu''

Reinis Aumeisters
Reinis Aumeisters

ESPN žurnālists Vindhorsts: ''Nedomāju, ka Lavīns vēlas pamest Čikāgu''
"Bulls" aizsargs Zeks Lavīns un treneris Billijs Donovans. Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Čikāgas ''Bulls'' ilggadējais spēlētājs un viens no līderiem Zeks Lavīns nevēlas pamest savu pašreizējo klubu, informē ESPN žurnālists Braiens Vindhorsts.

''Es nedomāju, ka Zeks Lavīns vēlas pamest Čikāgu. Vismaz man nav tādas informācijas,'' sporta žurnālists un analītiķis atklāja ''The Hoop Collective'' podkāstā.

27 gadus vecajam basketbolistam šis bija pēdējais gads līgumā. Pēc šīs sezonas viņš kļūs par neierobežotu brīvo aģentu, kas atvērs durvis pretī jaunam un raženam līgumam. Čikāgai gan vēl uz divām sezonām ir līgums ar Demāru Derouzenu, kas liek stipri apšaubīt, ka Lavīns varētu klubu pamest.

Lavīns šosezon aizvadīja jau piekto sezonu ''Bulls'' rindās. Regulārajā sezonā viņš laukumā devās 67 mačos, izceļoties ar 24.4 punktiem, 4.6 atlēkušajām bumbām, 4.5 rezultatīvām piespēlēm, 0.6 pārtvertām bumbām un 0.3 bloķētiem metieniem vidēji katrā no tiem. Pirmās trīs karjeras sezonās viņš pārstāvēja Minesotas ''Timberwolves''.

Lavīna sniegums šosezon palīdzēja Čikāgai pēc četru gadu pārtraukuma iekļūt izslēgšanas spēlēs. 82 spēlēs klubs tika pie 46 panākumiem, ierindojoties sestajā vietā Austrumu konferencē. Buļļu pastaiga gan noslēdzās jau pirmajā ''play-off'' kārtā, kad vienība ar 1:4 piekāpās pašreizējai čempionei Milvoki ''Bucks''.

Izmantotie resursi:
https://sports.yahoo.com/brian-wind...