Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Džeimss traumas dēļ šonakt izlaidīs kritiski svarīgo spēli pret ''Nuggets''

Reinis Aumeisters
Reinis Aumeisters

Džeimss traumas dēļ šonakt izlaidīs kritiski svarīgo spēli pret ''Nuggets''
Lebrons Džeimss. Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Losandželosas ''Lakers'' līderis Lebrons Džeimss šonakt nepalīdzēs komandai cīņā pret Denveras ''Nuggets'', informē ''The Athletic'' apskatnieks Šams Čaranija un ārzemju mediji. Komandai šī spēle ir kritiski svarīgā cīņā par iekļūšanu ''play-in'' turnīrā.

Spēlē, kas notika naktī uz sestdienu pret ''Pelicans'', Džeimss laukumā atgriezās. Klubs gan zaudēja Ņūorleānas komandai ar 111:114 un samazināja savas iespējas iekļūt ''play-in'' turnīrā. Šodien gan paziņots, ka mokoša potītes savainojuma dēļ Lebrons atkal nespēlēs.

''Lakers'' ir zaudējusi pēdējās piecas spēles pēc kārtas un atrodas 11. vietā Rietumu konferencē. Desmito vietu Rietumos un pēdējo vietu konferences ''play-in'' turnīrā tikmēr ieņem Sanantonio ''Spurs'', kurai ir par uzvaru vairāk, kā arī ''taibreika'' priekšrocības.

Lai gan laukumā, visticamāk, dosies Entonijs Deiviss, ''Lakers'' cerības uz ''play-in'' turnīru lēnām izplēn. Lebrona nedošanās laukumā ir liels zaudējums komandai un spēle ir pret nomināli krietni spēcīgāku komandu. Šī būs 22. spēle šosezon, kurā 37 gadus vecā zvaigzne nepiedalās.

''Spurs'' tikmēr naktī uz otrdienu aizvadīs spēli savā laukumā pret Portlendas ''Trail Blazers'', kuru vakarnakt jau ar 130:111 uzvarēja. ''Lakers'' zaudējuma un ''Spurs'' uzvaras gadījumā Losandželosas cerības iekļūt izslēgšanas spēlēs praktiski pazudīs.

Lebrons Džeimss šosezon ir aizvadījis 56 spēles, kurās izcēlies ar vidēji 30.3 gūtiem punktiem, 8.2 atlēkušajām bumbām, 6.2 rezultatīvām piespēlēm, 1.3 pārtvertām bumbām un 1.1 bloķētu metienu katrā no tām. Viņš ir šīs sezonas līderis NBA vidēji gūtajos punktos spēlē.

Izmantotie resursi:
https://sports.yahoo.com/lebron-jam...