Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Beglija tēvs sociālajos tīklos pieprasa dēla aizmainīšanu no Sakramento "Kings"

Agris Suveizda

Beglija tēvs sociālajos tīklos pieprasa dēla aizmainīšanu no Sakramento "Kings"
Mārvins Beglijs. Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas sezonu sākusi ar trim uzvarām četrās spēlēs, Sakramento "Kings" otro nakti pēc kārtas nespēja pieveikt Hjūstonas "Rockets" (94:102), kurai nevarēja palīdzēt komandas līderis Džeimss Hārdens.

Sakramento "Kings" sākumsastāva spēka uzbrucēja un 2018. gada drafta otrā numura Mārvina Beglija tēvs sociālo tīklu vietnē Twitter aicināja komandas vadību pēc iespējas drīzāk aizmainīt 21 gadu veco spēlētāju un vēstījumu parakstīja ar vārdiem "Ar mīlestību – treneris Beglijs". Drīz pēc tam Beglija tēvs šo ierakstu izdzēsa, taču vēl vēlāk pārpublicēja cita profila ierakstu, kurā piefiksēts viņa sākotnējais lūgums.

Beglija tēva izdarības piesaistīja itin lielu uzmanību, un pēc spēles "Kings" galvenajam trenerim Lūkam Voltonam tika uzdots jautājums arī par šo tēmu. "Mans vēstījums allaž ir nemainīgs – mēs neklausāmies tamlīdzīgās runās. Mēs šajā visā esam kopā – neatkarīgi no tā, vai klājas labi vai slikti, mums jādara viss, lai nekam neļautu ietekmēt to, kas mums ir jādara. Mārvins Beglijs ir ārkārtīgi talantīgs. Iepriekšējo sezonu savainojumu dēļ viņš aizvadīja tikai savu 81. spēli NBA. Viņam vajag laiku, lai gūtu pieredzi, un "Kings" ir gatava viņam to dot. Zinām, ka viņam ir ļoti spilgta nākotne, un turpināsim būt pacietīgi, turpināsim viņu skolot un ar viņu strādāt. Viņš dara labu darbu," teica treneris.

Debijas sezonā Beglijs sāka četras no 62 spēlēm un vidēji 25,3 minūtēs sakrāja 14,9 punktus un 7,6 atlēkušās bumbas. Iepriekšējā sezonā viņš aizvadīja tikai 13 mačus, starta pieciniekā izejot sešreiz, un vidēji 25,7 minūtēs tika pie 14,2 punktiem un 7,5 atlēkušajām bumbām. Šosezon Beglijs ir sācis visas sešas spēles un vidēji 24,8 minūtēs atzīmējies ar 11,8 punktiem, 8,0 atlēkušajām bumbām un 2,2 kļūdām. Arī Mārvina Beglija vectēvs Džo Koldvels savulaik tika draftēts ar otro numuru – 1964. gadā viņu izraudzījās Detroitas "Pistons". Tajā pašā gadā Koldvels kļuva par Tokijas olimpisko spēļu čempionu.

Sakramento "Kings" ar trim uzvarām un trim zaudējumiem Rietumu konferencē ieņem septīto vietu un nākamo spēli aizvadīs pirmdienas rītā, plkst. 5:00 pēc Latvijas laika viesojoties pie Goldensteitas "Warriors".

Izmantotie resursi:
https://sports.yahoo.com/marvin-bag...

  +2 [+] [-]

, 2021-01-03 09:36, pirms 3 gadiem
Kuram gan viņu vajag?Visu laiku traumēts,vai arī spēlē drausmīgi.
Izcils pierādījums bija vakar par viņu.Prasa bumbu 1x1 un dzen visus prom,lai netraucē un 3 sec velāk zaudē bumbu

  +3 [+] [-]

, 2021-01-03 13:48, pirms 3 gadiem
Šitie vecāki, kuri lien kur nevajag.. Tikai apkauno savus bernus

  +2 [+] [-]

, 2021-01-03 13:49, pirms 3 gadiem
Eh, tās bērnu-vecāku problēmas! Pārāk daudz šādu izpausmju dažādās sporta jomās (un ne tikai) un ar dažādām sekām, lai pateiktu vai tas ir pareizi vai ne.

  +1 [+] [-]

, 2021-01-03 14:21, pirms 3 gadiem
Bostonietis rakstīja: Kuram gan viņu vajag?Visu laiku traumēts,vai arī spēlē drausmīgi.
Izcils pierādījums bija vakar par viņu.Prasa bumbu 1x1 un dzen visus prom,lai netraucē un 3 sec velāk zaudē bumbu
Es atkal vakar skatoties tieši nodomāju, o, ka atkal kaut kāds jauns talants parādījies vienīgais, kurš tur pirmajā puslaikā lādēja iekšā. 2. Puslaiku gan neredzēju. Bet kopumā labs iespaids par Begliju III viennozīmīgi progresējis. Rocketiem atkal patīkami parsteidza Cristian Wood arī var redzēt, ka uzlecoša zvaigzne.

  +1 [+] [-]

, 2021-01-03 14:36, pirms 3 gadiem
fantomas rakstīja: Es atkal vakar skatoties tieši nodomāju, o, ka atkal kaut kāds jauns talants parādījies vienīgais, kurš tur pirmajā puslaikā lādēja iekšā. 2. Puslaiku gan neredzēju. Bet kopumā labs iespaids par Begliju III viennozīmīgi progresējis. Rocketiem atkal patīkami parsteidza Cristian Wood arī var redzēt, ka uzlecoša zvaigzne.
Tāds diezgan low IQ spēlētājs kurš principā kopš koledžas neko nav pielicis.Joprojām negrib izmantot otru roku,un ir samērā paredzams groza tuvumā..Aizsardzībā protams baigās auzas viņam.
Expectations uz viņu gan liels,jo tomēr tika paņemt priekšā Lukam
Tā tomēr Kings organizācija kura katru otro gadu izdomā loterijā uztaisīt visādus brīnumus

  -1 [+] [-]

, 2021-01-04 08:10, pirms 3 gadiem
Bostonietis rakstīja: Tāds diezgan low IQ spēlētājs kurš principā kopš koledžas neko nav pielicis.Joprojām negrib izmantot otru roku,un ir samērā paredzams groza tuvumā..Aizsardzībā protams baigās auzas viņam.
Expectations uz viņu gan liels,jo tomēr tika paņemt priekšā Lukam
Tā tomēr Kings organizācija kura katru otro gadu izdomā loterijā uztaisīt visādus brīnumus
Kādus brīnumus tad viņi uztaisīja šogad loterijā?? Šķiet, ka togad arī Beglija izvēle bija likumsakarīga. Viņam ir tikai 21 un tu nevari zināt, kā attīstīsies jauniņais. Arī Eitons nav īsti neko progresējis no tā drafta. Kurš ir traumatiskāks Beglijs vai Dončičs to laiks rādīs. Mana prognoze, ka Luka izlaidīs vairāk spēļu.

  +1 [+] [-]

, 2021-01-04 08:56, pirms 3 gadiem
9one rakstīja: Kādus brīnumus tad viņi uztaisīja šogad loterijā?? Šķiet, ka togad arī Beglija izvēle bija likumsakarīga. Viņam ir tikai 21 un tu nevari zināt, kā attīstīsies jauniņais. Arī Eitons nav īsti neko progresējis no tā drafta. Kurš ir traumatiskāks Beglijs vai Dončičs to laiks rādīs. Mana prognoze, ka Luka izlaidīs vairāk spēļu.
Šogad neuztaisīja neko.Šogad viņiem nenormāli paveicās ka Haliburtons nokrita līdz viņiem,un pagaidām ir spēlējis labi.Redzi tas attīstīt un Kings galīgi neiet kopā.Viņiem vnk apnīk gaidīt un sāk meklēt nākošo draftējamo..Tāpat kā pagāšgad nepaņēma GIles līgumu un aizgāja uz Blazers..Pārbaudes spēlēs pats sarāva gabalos tieši Kings.

  +1 [+] [-]

, 2021-01-04 09:26, pirms 3 gadiem
Bostonietis rakstīja: Šogad neuztaisīja neko. Šogad viņiem nenormāli paveicās...
Šogad vēl nav pagājušas pat 4 dienas... :/

     [+] [-]

, 2021-01-04 12:11, pirms 3 gadiem
Bostonietis rakstīja: Šogad neuztaisīja neko.Šogad viņiem nenormāli paveicās ka Haliburtons nokrita līdz viņiem,un pagaidām ir spēlējis labi.Redzi tas attīstīt un Kings galīgi neiet kopā.Viņiem vnk apnīk gaidīt un sāk meklēt nākošo draftējamo..Tāpat kā pagāšgad nepaņēma GIles līgumu un aizgāja uz Blazers..Pārbaudes spēlēs pats sarāva gabalos tieši Kings.
1. Halibutrons leģitīmi tika izvēlēts draftā nevis Kings vispār paveicās,
ka viņu dabūja.
2. 2019 gada draftā Kings nebija pirmās kārtas izvēle.
3. 2018 draftā iegūts ir Beglijs kuram ir tikai 21. gads un viss vel
priekšā. 20p+10r potenciāls viņam ir.
4. 2017 gada draftā ar piekto nummuru ir iegūts Fokss, kurš šobrīd ir komandas līderis.
5. Giles noplosījās tikai vienā pārbaudes spēlē (pašā pirmajā šķiet). Šosezon tā arī nav ne ar ko citu izcēlies. Portlendā viņam iekļut rotācijā būs grūtāk, lai gan arī Kings pagaišsezon bija daudz garo kuri palika arī šogad. Jāsaka, ka viņš ne par vienu nebija labāks. Kamēr nedabūs traumu varbūt kādā garbage time noplosīsies atkal.
6. Kings bija divas pārbaudes spēles ar Blazers un nākošo Kings uzvarēja, un nekāds Giles tur neko patraucēt nevarēja.