Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Smārts pēc zaudējuma "Bulls": "Teitumam un Braunam jāiemācās piespēlēt"

Matīss Kučinsks
Matīss Kučinsks

Smārts pēc zaudējuma "Bulls": "Teitumam un Braunam jāiemācās piespēlēt"
Markuss Smārts. Foto: AP/Scanpix

Aizvadītajā naktī piekto zaudējumu šosezon piedzīvoja Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komanda Bostonas "Celtics". Vēl pirms noslēdzošās ceturtdaļas tai bija 14 punktu pārsvars pret Čikāgas "Bulls", bet tas tika izlaists un tika piedzīvots zaudējums. Pēc spēles aizsargs Markuss Smārts kritizēja komandas līderus – Džeisonu Teitumu un Džeilenu Braunu.

"Visas komandas zina, ka mēs spēlēsim uz Džeisonu [Teitumu] un Džeilenu [Braunu]," pēc zaudējuma "Bulls" teica "Celtics" aizsargs Markuss Smārts. "Visas komandas ir ieprogrammētas uz Teituma un Brauna apturēšanu. Šie spēlētāji komandas biedriem nepiespēlē."

Brauns un Teitums zaudējumā kopā guva 48 punktus, bet spēles beigu daļā nespēja realizēt metienus, tādējādi "Bulls" atspēlēja 19 punktu deficītu un uzvarēja. "Viņiem vēl daudz jāmācās," turpināja Smārts. "Mēs esam priecīgi par viņu progresu, bet viņiem būs jāsper nākamais solis. Viņiem būs jāiemācās metienu pozīcijas izkārtot ne tikai sev, bet arī komandas biedriem."

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...

     [+] [-]

, 2021-11-02 09:20, pirms 3 gadiem
Kaut kas galīgi nelabi ar Bostonu šosezon.
Teitums pagājušās sezonas beigās likās, ka sasniedzis jaunu līmeni, praktiski nenosedzams un sāk izskatīties pēc superzvaigznes, šosezon viss tas kkur pazudis.

     [+] [-]

, 2021-11-02 09:27, pirms 3 gadiem
Tikpat labi to var teikt par Bīlu un Dinvidiju.
Arī par stūrī stāvēšanu skaidri uzrakstīts.. Smarts nebaidās popularizēt savu viedokli.

     [+] [-]

, 2021-11-02 09:35, pirms 3 gadiem
Nu ļoti labi pateica, pat ļoti diplomātiski, domāju iekšā viņam bija citi vārdi )))

Šis aspekts besī NBA, kur tas ir ļoti uzskatāmi praktiski katrā komandā.. Komandas līderis brīžiem kā āzis turpina viens kaut ko izdarit neskatoties uz to iet viņam tajā dienā spēle vai nē. Pārejie miljonāriņi skraida tā kā idiotiņi un izšķirošajos momentos cenšas atdot bumbu līderim iespējami ātrāk, tā it kā tas būtu karsts kartupelis. )))

  -1 [+] [-]

, 2021-11-02 09:38, pirms 3 gadiem
tekken rakstīja: Kaut kas galīgi nelabi ar Bostonu šosezon.
Teitums pagājušās sezonas beigās likās, ka sasniedzis jaunu līmeni, praktiski nenosedzams un sāk izskatīties pēc superzvaigznes, šosezon viss tas kkur pazudis.
Pēc Kovida dabūšanas viņam reāli nekāds abās laukuma pusēs

     [+] [-]

, 2021-11-02 10:03, pirms 3 gadiem
Jā nu no vienas puses kādam ir jāuzņemas līdera loma, bet no otras puses nba šitie vientuļie karotāji mīl nedalīties, bet status savākt sev. Stati=nauda

     [+] [-]

, 2021-11-02 10:13, pirms 3 gadiem
Kad Kristaps beidzot nāks tautās ar šādiem vai līdzīgiem izteikumiem?
Ak jā, nekad.. jo Pončiks ir Kjūbana dēls un slovēnis ir neaizskarams.

  -2 [+] [-]

, 2021-11-02 10:21, pirms 3 gadiem
Number 0 rakstīja: Kad Kristaps beidzot nāks tautās ar šādiem vai līdzīgiem izteikumiem?
Ak jā, nekad.. jo Pončiks ir Kjūbana dēls un slovēnis ir neaizskarams.
Tu labāk paskaties cik KP ir vidēji piespēles pirms kaut ko tādu teikt. Kamēr citam skabargu acī meklē, tikmēr sev baļķi neredz.

  +1 [+] [-]

, 2021-11-02 10:30, pirms 3 gadiem
varenais_eksperts rakstīja: Tu labāk paskaties cik KP ir vidēji piespēles pirms kaut ko tādu teikt. Kamēr citam skabargu acī meklē, tikmēr sev baļķi neredz.
a kā viņš var iedot tālāk piespēli, ja viņam neviens nedod piespēli?

  +3 [+] [-]

, 2021-11-02 10:39, pirms 3 gadiem
Nez, bet daži labi indivīdi NBA uzlikuši tādu domāšanu, ka viņi var vienīgi mest komanda, bet spēles beigas no 22 metieniem iegūst 20 punktus ir smieklīgi. Smārts pareizi pateica un cerams viens no indivīdiem sāks spēlēt reālu basketbolu nevis tupa pašiem mest.

  +1 [+] [-]

, 2021-11-02 11:11, pirms 3 gadiem
Visas komandas zina, ka mēs spēlēsim uz Džeisona [Teituma] un Džeilena [Brauna],
--------------------
Saprotu, ka tā ir matu skaldīšana, bet, manuprāt, latviski pareizāk būtu "spēlēsim uz Džeisonu un Džeilenu" - resp., uz ko spēlēsim, nevis uz kā

     [+] [-]

, 2021-11-02 11:20, pirms 3 gadiem
Bostona pilnīga atkritumu kaste šogad. Basketbols tomēr ir komandas spēle un nav žēl, ka viņi zaudē. Žēl, ka izslēgšanas turnīrā tiek 10 nevis 8. komandas, kas vel dod Bostonai cerības.

     [+] [-]

, 2021-11-02 11:28, pirms 3 gadiem
tekken rakstīja: Kaut kas galīgi nelabi ar Bostonu šosezon.
Teitums pagājušās sezonas beigās likās, ka sasniedzis jaunu līmeni, praktiski nenosedzams un sāk izskatīties pēc superzvaigznes, šosezon viss tas kkur pazudis.
Viņš nekad nav bijis stabils, kur nu vēl aizrāvies ar piespēlēšanu. Bet nu viņa nestabilitāte ir līgā diezgan zināma, smagi viņa akcijas citu klubu acīs iedragā.

     [+] [-]

, 2021-11-02 11:46, pirms 3 gadiem
Kopš aizgāja Breds, Bos nolaižās zemāk. Un Smārts pareizi saka, vispār viņš ir komandas playmaker, un viņiem jāieklausās viņā

  +1 [+] [-]

, 2021-11-02 11:49, pirms 3 gadiem
Kas par lietu? Braunam taču vajadzēja melno treneri... Melnais treneris pat ir tik nekvalificēts, ka pat viņam piespēlēt nevar iemācīt!?!
Tā ir, ka vienīgais kritērijs galvenā trenera izvēlē ir viņa ādas krasa...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2021-11-02 14:00, pirms 3 gadiem
Raitcha rakstīja: Viņš nekad nav bijis stabils, kur nu vēl aizrāvies ar piespēlēšanu. Bet nu viņa nestabilitāte ir līgā diezgan zināma, smagi viņa akcijas citu klubu acīs iedragā.
Iespējams, kļūdos, taču viena lieta, kas manuprāt šogad ietekmē Teituma sniegumu - viņš šosezon spēlē sev nedaudz neierastā pozīcijā/manierē(nevis 4./3. nr., bet gan 3./4.nr) - tālāk no groza un ar nedaudz citiem uzdevumiem - ne tikai lādēt pa grozu, bet arī apgādāt ar bumbu komandas biedrus, jo komandā nav izteikta saspēlnieka. Un te rodas problēmas, jo Teitums līdz šim mācēja atdot labas piespēles no iekšas uz āru, bet tagad jādod no āras uz iekšu vai pa perimetru un arī pats varēja no iekšas uz āru rauties, bet tagad jau pamatā stāv ārā. Tāpat arī viņš ir pastumts uzbrukuma zonā tālāk no groza un tagad jādala vieta/pozīcija ar Braunu, kurš līdz šim tur bija tāds vienīgais izteiktais perimetra vecis. Respektīvi, ko ar to gribu pateikt - Teitums vēl nav līdz galam pieradis pie Udokas spēles manieres, jo viņu tas ir kaut kādā mērā skāris visvairāk. Gan jau piešausies!

     [+] [-]

, 2021-11-02 16:02, pirms 3 gadiem
Smārtam pašam piespēļu ailītē 33 minūtēs baranka.

     [+] [-]

, 2021-11-02 16:46, pirms 3 gadiem
tekken rakstīja: Smārtam pašam piespēļu ailītē 33 minūtēs baranka.
Ir jau viņam taisnība.JT vispār no double teamiem nemet ārā bumbu un tik met pāri četrām rokām sarežģītus metienus.Viņam jau tā šogad metienu procenti ir vnk brutāli un tādi metieni tiešām viņam nepalīdzēs.

  -2 [+] [-]

, 2021-11-02 18:37, pirms 3 gadiem
tekken rakstīja: Smārtam pašam piespēļu ailītē 33 minūtēs baranka.
Piespēle basketbola laukumā neapbrobežojas ar to, kas tiek fiksēta statistikā!